Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Nemáte někdo Nokii Lumia 800 a popřípadě jaké máte zkušenosti? Mám si prej koupit novej telefon a vůbec nevím co a tato se mi zalíbila, akorát se bojím nějákých těch Windows. Tři roky mám Express Music 5080 se Symbian a nemůžu na něj dopustit, je sice línej, chudé aplikace, ale spolehlivost 100% za každých podmínek a výdrž baterie při silném používání okolo 5 dnů, parádička. Jde mi hlavně o spolehlivost, musím volat i v těžkých podmínkách, takže žádný I-phone, HTC a podobné, už jsem je zkoušel a prostě mě to nefungovalo, furt jim něco vadilo :sad01_anim: Asi jsem na to blbej, ale když mi půjčené HTC napsalo, že mu je zima, že si nezavolám, tak jsem myslel, že ho zlomím, kámoš ho dva dny pak probíral z komatu :D

post-364-031396300 1330504893.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáte někdo Nokii Lumia 800 a popřípadě jaké máte zkušenosti? Mám si prej koupit novej telefon a vůbec nevím co a tato se mi zalíbila, akorát se bojím nějákých těch Windows. Tři roky mám Express Music 5080 se Symbian a nemůžu na něj dopustit, je sice línej, chudé aplikace, ale spolehlivost 100% za každých podmínek a výdrž baterie při silném používání okolo 5 dnů, parádička. Jde mi hlavně o spolehlivost, musím volat i v těžkých podmínkách, takže žádný I-phone, HTC a podobné, už jsem je zkoušel a prostě mě to nefungovalo, furt jim něco vadilo :sad01_anim: Asi jsem na to blbej, ale když mi půjčené HTC napsalo, že mu je zima, že si nezavolám, tak jsem myslel, že ho zlomím, kámoš ho dva dny pak probíral z komatu :D

pokud ti nevyhovuje HTC ani iPhone taj se vyhni i woknám od Nokie :) ... pokud chceš výdrž tak si kup bez operačního systemu.

Odkaz ke komentáři

Aha, díky za radu, vidím to tedy na další nějáky vylepšený Simbyan 3 a Nokii N8" Tu výdrž baterie potřebuji a lepší foťák.

Rád bych se ovšem ještě s dovolením zeptal na N9, je tam Operační systém MeeGo. Co to jé :oneeyed02: Píšou že jako první mobilní telefon na světě používá operační systém MeeGo, který vyvinula společnost Nokia ve spolupráci s americkým počítačovým gigantem Intel. Přístroj přináší tak zcela novou platformu vytvořenou na bázi Linuxu.

Je to nějáká obdoba Windows? Výdrž baterie asi taky nic moc v tomhle systému, že? Ale co se mi líbí, že tam je nějáké Gorilla glas, asi nezničitelné, to by se mi moc líbilo"

post-364-053657400 1330518300.jpg

post-364-010178200 1330518313.jpg

Odkaz ke komentáři

MeeGo je mrtvej projekt.

Souhlas,

bohužel ti nemohu doporučit ani jeden N8 dost zamrzá a absence vyndání baterie někde venku dost tel. odepisuje ... jinak foťák ok, výdrž cca 2dny.

N9 je na tom o něco lépe, ale to už je zase lepší ta Lumia 800 :)

Pokud chceš dotykovou nokii se sym. tak zkus nokia C7, nebo c6-01.

A pokud chceš pořádný pracovní tel. a přitom dotyk tak zkus tohle

Samsung GT-S5690 Xcover

Odkaz ke komentáři

Ok, díkas za rady" Myslel jsem, žeC7 nebo c6-01 bude to pravé, než jsem zjistil, že nemají autofocus, což je u focení hodinek sodt důležité :smile_anim: Takže budu pátrat dále.

To Brothell: Jak hodnotíš výdrž baterie? Nevím jak ty, já telefon na noc vypínám"

Odkaz ke komentáři

převzato:

nokia C7

nabízí tzv. fullfocus, což znamená, že navyšuje uměle automaticky hloubku ostrosti u daného snímku díky technologii EDOF. Obrázek je pomocí speciálních algoritmů vyhodnocen a upraven tak, aby bylo dokonale ostré vše od 50-ti centimetrů dál, i když by to za normálních okolností bez autofocusu nebylo možné.

Odkaz ke komentáři

To Brothell: Jak hodnotíš výdrž baterie? Nevím jak ty, já telefon na noc vypínám"

Telefon na noc nevypinam, pouzivam ho jako budik... Vydrž baterie hodnotím nadprůměrně tedy kladně. Při normálním používání neustálá WIFI, 3G, 4 maily s push prijimanim, tak 20 sms, chvile volání a cca hodinu hudby denně a když dojdu domu po celym dni tak mam dobrých 50% to sem u HTC Sensation ani iPhone 4 nezažil... Ale přijde mi, že hudební přehrávač žere víc baterky než by měl...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Chlapci,

potrebujem poradit, ako nazov vlakna napoveda vyberam mobilny telefon. Moje poziadavky na pristroj su nasledovne: Mam radsej mobily s vacsim displejom, telefon budem pouzivat najma na internet (listovanie chronomagom...:), taktiez aby mal celkom kvalitny fotoaparat a samozrejme dolezitu ulohu zohrava aj vydrz - v dnesnej dobe je dobra kazda minutka, hodinka navyse, urcite potrebujem aj kvalitny displej - videa,filmy. Preferujem andorid mobily. Konkretne mam vo vyhlade zatial Samsung Galaxy S2 alebo Motorolu Razr XT910, vedeli by ste mi prosim poradit nejake alternativy? PS: Iphone nie! Dakujem

Odkaz ke komentáři

Jsem nakonec koupil novej kryt a novou baterku do mé staré Nokie 5080 Express music a maká jak nová, tak jsem rozhodl si ji nechat jako nouzovej druhej - je to držák, to ase musí nechat. Ale novej mám nařízenej, tak jsem změnil své požadavky a chci vyzkoušet nějákej chytrej, ale chci zároveň odolnej" Našel jsem SonyErricsson Xperia active a docela mě vyrazil dech, zatím vyhrává. Mám na to ještě měsíc, tak stále budu pátrat. Mrkněte na testy odolnosti, docela mazec :o

http://mobilizujeme.cz/clanky/sony-ericsson-xperia-active-prezil-neskutecny-test-odolnosti-video/

post-364-049310100 1333130033.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak to je pecka ako do toho mlati, ja som si vsak v prvom videu vsimal co to ma za oranzady na ruke, G-Shock? :D

Jsem nakonec koupil novej kryt a novou baterku do mé staré Nokie 5080 Express music a maká jak nová, tak jsem rozhodl si ji nechat jako nouzovej druhej - je to držák, to ase musí nechat. Ale novej mám nařízenej, tak jsem změnil své požadavky a chci vyzkoušet nějákej chytrej, ale chci zároveň odolnej" Našel jsem SonyErricsson Xperia active a docela mě vyrazil dech, zatím vyhrává. Mám na to ještě měsíc, tak stále budu pátrat. Mrkněte na testy odolnosti, docela mazec :o

http://mobilizujeme....dolnosti-video/

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Trochu to tu oživím a opýtam sa prípadných vlastníkov novinky Sony Xperis S čo na tento mobil hovoria - silné stránky, nedostatky. Prípadne, ak ma niekto skúsenosť zrovnať ho so Samsungom Galaxy S2, ktorý až doposial bol považovaný mnohými za TOP. Je to už rok, čo je na trhu. Dá sa hovoriť o Sony ako o konkurenci, či dokonca o Top mobile? :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...