Návštěvník Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Tady mají skladem: http://extratel.cz/sony/149-sony-d6503-xperia-z2-black.html asi tam zítra skočím a vezmu si do ruky nokii a tu sony a pak se rozhodnu. Budu to brát přes firmu a tím pádem mi ta cena za to co to nabízí příjde u obou fajn. Pořád nevím, jestli android, nebo windows. Tak dám asi na subjektivní dojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Tady mají skladem: http://extratel.cz/sony/149-sony-d6503-xperia-z2-black.html asi tam zítra skočím a vezmu si do ruky nokii a tu sony a pak se rozhodnu. Budu to brát přes firmu a tím pádem mi ta cena za to co to nabízí příjde u obou fajn. Pořád nevím, jestli android, nebo windows. Tak dám asi na subjektivní dojem a tu EU distribuci můžeš mít na firmu?? mě fakturu vystavit nechtěli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 a tu EU distribuci můžeš mít na firmu?? mě fakturu vystavit nechtěli.... Vůbec netuším. Napsal jsem jim, jestli mají telefony na tom výdejním místě. Nemusím je koupit tam, spíš bych je chtěl porovnat v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Lion: Nástavba Sony je třeba proti Samsung téměř neviditelná. Je malá, a pěkná. Měl jsem S2, Note 2, Note 3 a letos Z2 a teď mám Z3 Dual. Sony prostředí je proti Samsungu čisté a rychlé. Jsem s ním hooodne spokojen. Chybí mi stylus a jeho možnosti. Vodotěsnost je bomba a výdrž skvělá. Dual funkce v této nejvyšší třídě je bez konkurence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Lion: Nástavba Sony je třeba proti Samsung téměř neviditelná. Je malá, a pěkná. Měl jsem S2, Note 2, Note 3 a letos Z2 a teď mám Z3 Dual. Sony prostředí je proti Samsungu čisté a rychlé. Jsem s ním hooodne spokojen. Chybí mi stylus a jeho možnosti. Vodotěsnost je bomba a výdrž skvělá. Dual funkce v této nejvyšší třídě je bez konkurence. Nevím jak oproti Samsungu, ale třeba to HTC One ji má menší.Když se podívám do seznamu Aplikací tak je jich tam 43, z toho já sem instaloval tak 7-8. Nevím na co tam je Hry Play, Hudba Play, Knihy Play, Filmy Play a Obchod Play (tam je to všechno). Odinstalovat jdou PRO aplikace (ty už stejně mám koupené na předchozím telefonu) a Playstation, TrackID... Telefon je to dobrý, ale těch aplikací od Sony je tam přehršel, budu muset googlit co která umí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 A tu nokii 930 jste čistě náhodou někdo nezkoušeli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 myslim že Frantík jí měl.. já měl z win docela pozitivní zkušenosti, sice jsem se po dvou měsícíh vrátil zpět k droidu ale jenom z důvodu nedostatku všemožných aplikací ( který jsem nakonec taky ani nepotřeboval, ale to je jiná otázka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Docela by mě zajímalo jak funkční je na té nokii outlook. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Josef01 má o tý Lumii vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77070-windows-phone/?hl=windows Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Nokii 930 mam. Operacni system se mi, az na nejake drobnosti libi, ale mam problem s velikosti toho telefonu. Mam porad jako primarni telefon iphone 5s a s tim se da jednou rukou pracovat bez problemu. Tu nokii, kdyz drzim v jedne ruce, tak me za chvili zacne bolet ;-) Muzu ti ji klidne pujcit na vyzkouseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Docela by mě zajímalo jak funkční je na té nokii outlook. Outlook běhá v pohodě, pokud teda neočekáváš nějaké extra složitosti, které může nabídnout jen PC verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 No musím vyzkoušet, mám trošku strach z té velikosti a nechci kvůli běhání používat ještě mp3 přehrávač. I když ještě nějaký mám je to přece jen krám navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Pokud jde o velikost, tak můžeš zkusit starší řadu - 925 nebo 820. Výkonnostně bys neměl mít problém, jen bude horší foťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Jinak koupit si ted iphone 4s novy za 8 mi prijde jako silenstvi ostatne je to mozna i investicni typ, koupit ten puvodni iphone ( zabaleny) uz ted jdou ceny nahoru. Kolem applu jsou silenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 to jsi vystihl naprosto přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Za tu cenu je to masakr, ale pokud někdo vyžaduje kompaktní telefon, tak je to pořád možnost. Jinak cenové politika Applu mě nechává chladným, holt není nastavena pro východní Evropu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Za tu cenu je to masakr, ale pokud někdo vyžaduje kompaktní telefon, tak je to pořád možnost. Jinak cenové politika Applu mě nechává chladným, holt není nastavena pro východní Evropu.To není o cenové politice, tu spíše obdivuji. Je to o tom co jim trh dovolí. Spíše je s podivem jak jsou schopni prodávat zastaralé telefony za tuhle cenu. Říkám je to moda. Mimochodem výrobní cena + doprava k nám byla u Iphone 4s 22 dolarů- v době kdy to byl nejnovější model:D samozřejmě není v tom vývoj a marketing, ale jsou šikovní..... To číslo mám od učitele marketingu a ten ho má od mark. ředitele applu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Jasně, ale výrobní cena + doprava je údaj o ničem, tohle se dá použít třeba u nějaká čínský je*ky. Firma jako je Apple musí platit vývoj, marketing, pobočky, podporu atd. atd. takže tam ty náklady se prostě musí projevit. Ale nepopírám, že příplatek za značku je tam značný. Ale číslo zajímavé, k podobným bychom se určitě dostali i v jiných segmentech (automobily, textil...) nebo se třeba podívej na cenové relace hodinek obsahující strojky ETA, tam to rozmezí bude taky hodně veliké, zas příplatek za značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Jasně jak naklady na marketing a vyvoj budou ve finale vyssi nez ty vyrobni, jen mi to prijde zajimave. Taky jsem se bavil s nekym z vodafonu a rikal, ze na vsech telefonech maji zisk a od applu jsou spise ve ztrate, protoze to prodavaji za cenu nakupu. Proto se snazi at si u nich ty telefony lidi moc nekupuji, spise je davaji k tarifum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Lion: Nástavba Sony je třeba proti Samsung téměř neviditelná. Je malá, a pěkná. Měl jsem S2, Note 2, Note 3 a letos Z2 a teď mám Z3 Dual. Ahoj Hasňo: Uvažuji o Z3 compact (těžko se hledá slušný mobil pod 130 mm výšky). Měl bych praktický dotaz. Jak u Sony fuynguje USB mass storage - pokud vůbec funguje? Kolegyně má taky Sony - nějakou nižší řadu - a když chce vyfocenou fotku dostat do PC tak vůbec neví jak. Stejně tak jako dostat třeba hudbu na SD kartu z PC. Připojí mobil k PC a ... nic. Já u shého HTC vidím po připojení jak kartu, tak paměť telefonu a mohu soubory volně přesunovat. Jde to tak i u Zka? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se