Horhe Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 I Wanna do it tentimes... Gusi, budiž Ti země lehká.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Ještě teď hledám čelist někde na podlaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Ještě teď hledám čelist někde na podlaze Já taky...wow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Kluci, prosím o radu, jaký e-shop na muziku a filmy by jste dopručily? Dnes jsem byl u nejbližšího dvorního prodejce v kamenné prodejně, dobrej chlapík, muzice rozumí, ale prý že už ho štvou jak lezou s cenami nahoru, nový DM přijdou prý za 550,00 Kč, Simply Red za 520,00 Kč a ták? To už se mi zdá trochu přes čáru, navíc když na musicrecords.cz, první e-shop co jsem si otevřel, pomalu poloviční ceny...Navíc mě tento obchod přijde ok na první dojem, máte zkušenost? Děkuji za postřehy Upraveno 16. března 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Kluci, prosím o radu, jaký e-shop na muziku a filmy by jste dopručily? Dnes byl u nejbližšího dvorního prodejce v kamenné prodejně, dobrej chlapík, muzice rozumí, ale prý že už ho štvou jak lezou s cenami nahoru, nový DM přijdou prý za 550,00 Kč, Simply Red za 520,00 Kč a ták? To už se mi zdá trochu přes čáru, navíc když na musicrecords.cz, první e-shop co jsem si otevřel, pomalu poloviční ceny...Navíc mě tento obchod přijde ok na první dojem, máte zkušenost? Děkuji za postřehy obchod v pohodě Afri, nakupuju tam hodně let a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 obchod v pohodě Afri, nakupuju tam hodně let a spokojenost. Ok díky, tak jsem tam tedy za nějáký ten litránek objednal, mají tam tedy krásné věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Neberte to zle chlapi,ale vy jeste fakt kupujete CD?Proc nekupujete muziku do telefonu za par korun a pustite si to kdekoliv? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Jen pro info. 2.4.2018 - O2 arena - Metallica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 (upraveno) Neberte to zle chlapi,ale vy jeste fakt kupujete CD?Proc nekupujete muziku do telefonu za par korun a pustite si to kdekoliv?Hodně lidí se mě ptá proč si ještě kupuji CD a ne LP, ale proč si to necpu rovnou do telefonu, to jsi upřímně první :-) Nic ve zlým tedy, ale to opravdu neee, spíše se těším na ty LP, ale to až děti povyrostou a hezky novou sestavu. Yamaha už jede na plný obrátky dlouhých třináct let a ukázala se i jako childproof, ale už to bude chtít nějakou highend změnu :-) Jinak samozřejmě veškerou muziku mám také i v telefonu... Upraveno 17. března 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 African-jasne LP maj velkej obal a nejlepsi zvuk atd.Ale z telefonu si to pustim v aute,na chate,na dovoleny,na zahrade...A kdyz mas nakej slusnej BT reproduktor tak to je slusny.Samozrejme se nebavim a nesrovnam Hi-Fi pro audiofily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 African-jasne LP maj velkej obal a nejlepsi zvuk atd.Ale z telefonu si to pustim v aute,na chate,na dovoleny,na zahrade...A kdyz mas nakej slusnej BT reproduktor tak to je slusny.Samozrejme se nebavim a nesrovnam Hi-Fi pro audiofily.Jasný, pak jsem to editoval, také to hned cpu do telefonu..to se vždycky hodí a v těch mašinkách jako Bosse co používáš to hraje perfektně. Nejsem žádný velký posluchač, ale prostě mě to baví, otevřít si krabičku, vložit do mašiny, číst si u toho texty a ták, prostě takovej relax :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Neberte to zle chlapi,ale vy jeste fakt kupujete CD?Proc nekupujete muziku do telefonu za par korun a pustite si to kdekoliv?tak na bike si vezmu ipod,do auta flash disk tam to neřeším,tam mi o kvalitu úplně nejde,doma si to chci ale pořádně vychutnat,proto jsem si taky pořídil audio na kterém si to vše o to víc vychutnám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Chuck ['] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 David Gilmour v plnej paráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Hodně silné antidepresivum, super muzika, radost pohledět na jamující starý bardyhttp://www.csfd.cz/film/5575-bratri-bluesovi/prehled/http://www.csfd.cz/film/5574-blues-brothers-2000/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Za dlouho, za dlouho, ale víme sami nejlépe jak čas rychle běží...už ladím Upraveno 21. března 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Není tady fanoušek Röyksopp? Objevil jsem tu skupinu až dnes a sjíždím album the understanding a je to pecka. Jaký další album je tak dobrý? Upraveno 21. března 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Není tady fanoušek Röyksopp? Objevil jsem tu skupinu až dnes a sjíždím album the understanding a je to pecka. Jaký další album je tak dobrý?Hned to první, Melody A.M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 a líbit by se ti mohlo i toto, pokud již neznáš: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se