Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Kluci, prosím o radu, jaký e-shop na muziku a filmy by jste dopručily? Dnes jsem byl u nejbližšího dvorního prodejce v kamenné prodejně, dobrej chlapík, muzice rozumí, ale prý že už ho štvou jak lezou s cenami nahoru, nový DM přijdou prý za 550,00 Kč, Simply Red za 520,00 Kč a ták? To už se mi zdá trochu přes čáru, navíc když na musicrecords.cz, první e-shop co jsem si otevřel, pomalu poloviční ceny...Navíc mě tento obchod přijde ok na první dojem, máte zkušenost? Děkuji za postřehy  :cheers:

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, prosím o radu, jaký e-shop na muziku a filmy by jste dopručily? Dnes byl u nejbližšího dvorního prodejce v kamenné prodejně, dobrej chlapík, muzice rozumí, ale prý že už ho štvou jak lezou s cenami nahoru, nový DM přijdou prý za 550,00 Kč, Simply Red za 520,00 Kč a ták? To už se mi zdá trochu přes čáru, navíc když na musicrecords.cz, první e-shop co jsem si otevřel, pomalu poloviční ceny...Navíc mě tento obchod přijde ok na první dojem, máte zkušenost? Děkuji za postřehy  :cheers:

obchod v pohodě Afri, nakupuju tam hodně let a spokojenost.
Odkaz ke komentáři

Neberte to zle chlapi,ale vy jeste fakt kupujete CD?Proc nekupujete muziku do telefonu za par korun a pustite si to kdekoliv?

Hodně lidí se mě ptá proč si ještě kupuji CD a ne LP, ale proč si to necpu rovnou do telefonu, to jsi upřímně první :-) Nic ve zlým tedy, ale to opravdu neee, spíše se těším na ty LP, ale to až děti povyrostou a hezky novou sestavu. Yamaha už jede na plný obrátky dlouhých třináct let a ukázala se i jako childproof, ale už to bude chtít nějakou highend změnu :-) Jinak samozřejmě veškerou muziku mám také i v telefonu...

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

African-jasne LP maj velkej obal a nejlepsi zvuk atd.Ale z telefonu si to pustim v aute,na chate,na dovoleny,na zahrade...A kdyz mas nakej slusnej BT reproduktor tak to je slusny.Samozrejme se nebavim a nesrovnam Hi-Fi pro audiofily.

Jasný, pak jsem to editoval, také to hned cpu do telefonu..to se vždycky hodí a v těch mašinkách jako Bosse co používáš to hraje perfektně. Nejsem žádný velký posluchač, ale prostě mě to baví, otevřít si krabičku, vložit do mašiny, číst si u toho texty a ták, prostě takovej relax :-)

Odkaz ke komentáři

Neberte to zle chlapi,ale vy jeste fakt kupujete CD?Proc nekupujete muziku do telefonu za par korun a pustite si to kdekoliv?

tak na bike si vezmu ipod,do auta flash disk tam to neřeším,tam mi o kvalitu úplně nejde,doma si to chci ale pořádně vychutnat,proto jsem si taky pořídil audio na kterém si to vše o to víc vychutnám

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...