kopis Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Severský národy tu muziku uměj tak nějak líp. Od Abby, přes Darkthrone, Royksöpp po Meshuggah
African Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září Už jsem myslel, že se nedočkám Geniální jako vše od Jarreho Blu-Ray na cestě....
Harwey Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září Jeej, to vydali? Perfekt show, akurat Brian domotal Jarremu meno:)
African Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září 1 hour ago, Harwey said: Jeej, to vydali? Perfekt show, akurat Brian domotal Jarremu meno:) Mají i pěknou sestavu, ale dva a půl se mi dávat nechtělo https://www.musicrecords.cz/catalogue/hudba/jarre-jean-michel/bridge-from-the-future-bratislava-ltd-box/
Diamondking Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září (upraveno) Paradise Lost - Ascension Docela se těším až si to pustím. Upraveno 19. září uživatelem Diamondking odkaz
Duke650 Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Dnes jedu staré bomby, toto je neskutečná nálož 1
warann Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září (upraveno) David nezklamal. A kdyz vam do toho syn nahore v baraku cvici na bici Black Sabbath, tak to je teprve zazitek Upraveno 22. září uživatelem warann
African Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září 1 hour ago, warann said: David nezklamal. A kdyz vam do toho syn nahore v baraku cvici na bici Black Sabbath, tak to je teprve zazitek Ještě pár dní a je doma Od Davida a Talking Heads mám doma skoro vše, a nejvíc mě bavili pohromadě. 1
kopis Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Byrne v Praze ve stromovce pár let zpět byl asi nejlepší koncert co jsem kdy viděl a to jsem předtím znal možná náhodou jednu píseň od talking heads. Fakt to udělalo velkej dojem a doporučuju každému to vidět live. 1
Diamondking Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Ještě den a půl. Myslím, že to bude pecka... 1
Diamondking Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Málokteré album jsem poslouchal dvakrát za sebou, ale tohle jsem fakt musel...
patprom Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Jestli jste zatím nenarazili na Auri, pak musím doporučit! Je to taková kombinace filmové hudby, folku a keltské hudby. Před pár dny hráli v Hybernii a byl to teda pro mě jeden z největších koncertních zážitků vůbec. Je to kapela Tuomase z Nightwish a jeho ženy Johanny. Hraje a zpívá s nimi také multiinstrumentalista Troy, člen Nightwish.
Humanzero Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října před 6 hodinami, Traveller71 napsal: Těším se Nick Konečně pryč z Výstaviště
Traveller71 Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října (upraveno) @Humanzero Letňany nejsou taky žádná výhra. Zítra se zkusím podívat v předprodeji na Berlín a Waldbuhne, a pokud bude za rozumnou cenu, tak si udělám vejlet sem. Upraveno 7. října uživatelem Traveller71
Joseph Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Co hovorite na novy Megadeth single? Preco koncia? Nema uz mustaine peniaze?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se