patprom Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Synuv Jezisek snu. LP a Angusova ksiltovka. Za me dobry, jen s klukama ve skole si asi o tom moc nepokeca Chlapec má vkus Ace od spades mám v sbírce v prvním vydání
Vir Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Horhe Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Tak jsem se vrátil od maminky ze svátků a potřebuju trošku učesat nervy. Takže rum a Marduk
Horhe Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 V 26. 12. 2025 v 19:11, Vir napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krasnej zesik, i gramec, i platňa 1
Horhe Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Já jedu na lampách v moderním pojetí. Každopádně sousedi z toho moc nadšení nejsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Horhe Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 No a naposledy u mě byla policie když vyšli noví Judas Priest
African Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 3 hours ago, Horhe said: Já jedu na lampách v moderním pojetí. Každopádně sousedi z toho moc nadšení nejsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Cambridge Blu-Ray taktéž fajnový, škoda že je už přestali vyrábět...
Harwey Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Dnes za kulturou, Richard je pan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
warann Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 před 1 hodinou, Harwey napsal: Dnes za kulturou, Richard je pan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. My byli pred tesne pred svatky v Hradci a taky super 1 1
African Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Ano, trochu rozdílný styl , ale obě kapely mám moc rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Luxus dnešní várka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Traveller71 Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Dnes po proclení dorazila lahůdka z Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
African Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna On 1/5/2026 at 12:34 PM, African said: Ano, trochu rozdílný styl , ale obě kapely mám moc rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pet Shop Boys mega luxusně namixovaný a reprosoustavy pěkně vycvičí To jsem vůbec nečekal, ukázka s božskou Tínou...ale celé je to super
Vir Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Tohle neomrzí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Vir Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Není potřaba měnit interpreta jen přidáme volume Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Vir Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Tak ještě jedna před spaním Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Live God od Nicka and Bad Seeds těžký luxus, krásný hutný zvuk na koncert Nová ND3 přenoska si fajnově tahá z drážek, jsem mega spokojený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Humanzero Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Taky už se budu muset poohlídnout po nový přenosce
Diamondking Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Po půlnoci na mě vyběhl nový Kreator, tak jsem zvědav. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se