PhoeniX Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 - famózní mému uchu lahodící libozvučné tóny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2010 rosetta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2010 jakob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2010 paul haslinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 Je horko, je pátek... což tahle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 (upraveno) Venku je tak krásně, k tomu nádherné chorály...ňamňam Upraveno 11. června 2010 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 právě si dávám album od ...naprosto famozní věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 ... a pak taky jednu skvělou spolupráci: Public Enemy & Anthrax - Bring the noise. Jeden z PE je VELKEJ hodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 tak tato kombinace je klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 Venku je opět teploučko, pohoda - tak sem jednu taky hodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 Loreena McKennitt Natalie Merchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 (upraveno) Dnes večer mě opět zavalily vzpomínky , takže sem mrsknu brněnskou Helmutovu stříkačku a jejich album Helmut a Hilda. Určitě jedno z prvních (možná úplně první) českých konceptuálních alb a z nej alespoň dvě ukázky: Tohle album je ostatně plný pecek. Spousta lidí je možná zná a ani neví, kdo je autorem. Skvělá kytarovka, inspirovaná Cure, ale presto neotřelá a zajímavá... Upraveno 12. června 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 tak právě si dávám Rammstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Mám nějakou melancholickou náladu, tak jsem si pustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 tak k obědu něco klidnějšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 tak nyní v práci a ještě 1x v podání toto mě dostává...fakt pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 v pondělí massive attack kdo jdete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 Řádně nabroušení poláci LOST SOUL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 Z punkového mládí mi zřejmě navždy uvízli v milovaných kapelách němečtí Die Toten Hosen a když máme ten fotbal tak písnička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 (upraveno) Když spadli dvojčata objevil jsem tuhle písničku. "Kjúři" nikdy nepatřili mezi mé oblíbené, ale tohle se ten den dostalo do mého compu, ani nevím jak. Na pozadí padajících dvojčat jsem dokola poslouchal tuhle písničku. Bylo to po dlouhé době co jsem brečel, dlouze. Ach, teď jsem si na ní vzpomněl - Bloodflowers (The Cure). ..... "this world always stops" i said "this wonder always leaves the time always comes to say goodbye" "this tide always turns" i said "this night always falls again and these flowers will always die" .... Upraveno 21. června 2010 uživatelem Mike-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se