Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

... a stejně byl nejlepší tah Testamentu za celou jejich kariéru akvizice Dava Lombarda pro natočení The Gathering :)

Svatá pravda. The Gathering mám v top 10. Současně s další Lombardovinou Grip INC. - Incorporated. U Grip je nejlepší to, že tam neni nikdo nahraditelnej. Fenomenální kytarista, a vůbec multiinstrumentalista Waldemar Sorychta, zpěv Gus Chambers (RIP) a Dave... Škoda že už nikdy nic takovýho nebude.

http://www.youtube.com/watch?v=UfvHBeBSM24&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXe0KLPaitKiSJ2AGjtilBWo

Uff, zas mám husí kůži až na zadku.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Jo, jo pánové. Dnes večer od 21 hod v Lucerna Music baru: Collegium Musicum. Pánové Varga, Frešo, Griglák atd... Za poslední dva roky už potřetí. Toho není nikdy dost. Kdo si to nechá utéct, tak mu to uteče.

Odesláno (upraveno)

... a ještě abych nezapomněl na The Chemical Brothers s Noelem Gallagherem z Oasis, to všechno pod taktovkou šílenýho Michela Gondryho:

Tak tohle je jedna z nejlepších věcí od CHB vůbec... vlastně celý album Surrender je, alespoň pro mě, to nejlepší od Chemiků. Celej komplet má zvláštní, takovej "jinej", zvuk. Celkem dost kytar, výborná nálada.

No a já sem přihodím jednu Chill outovou věc. A od koho jinýho by měla bejt, než od samotnejch vynálezců tohoto žánru: The KLF, fundamentální album Chill Out (1990) a track Madrugada Eterna... (výborný nejen k hulení :) ):

Upraveno uživatelem Kalifx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...