kubson Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 audio signál z kompu si můžeš pustit kam chceš, ne?
lassie Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 no za par koliku se da koupit uz profesionalni ci poloprogfesionatlni zvukovka do PC, to prdnout do zesiku a pak repraky podle gusta a jedes
NIGHTinGALE Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 lassie napsal: no za par koliku se da koupit uz profesionalni ci poloprogfesionatlni zvukovka do PC, to prdnout do zesiku a pak repraky podle gusta a jedes ... tak to radši nebudu v té Kubsonové statistice :/
Lord Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 menit Cedecka pri 140GB hudby? to by me zabilo fb2k np: Support Lesbiens - 01 - No Brain No Pain;album So, What! kdyz jeste Supporti hravali tvrdsi hudbu
M-72 Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 Doporučuji nejen pro dnešní večer Johnny Cash - Hurt http://rpgame.free.fr/zik/Johny%20Cash%20-%20Hurt.mp3
NIGHTinGALE Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 Tarantula - Mobilis in Mobili alias nejvíce nedoceněné album všech dob
Lord Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 tak testuji novinku a dost zajimave fb2k np: Dimmu Borgir - The Chosen Legacy, album: In Sorte Diaboli (2007)
tom.prat Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 Na můj svátek.. něco pozitivního.... Eric Johnson - Cliffs of Dover... jemné, pozitivní, kytarové solo...
Rimsy Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Odesláno 7. března 2007 Lord napsal: tak testuji novinku a dost zajimave fb2k np: Dimmu Borgir - The Chosen Legacy, album: In Sorte Diaboli (2007) Malem mi to uniklo, diky, urcite bude super.
stanley Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Flamengo - Kuře v hodinkách Omega - Elö
Duke650 Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Živák Omega? WOW!!! Mám doma pár jejich starých elpíček, až příště vyrazím do Pešti za rodinou, musím prolízt pár krámů s cédéčkema
stanley Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Jasně živák, dostal jsem teď několik elpíček, které bylo majiteli líto hodit do popelnice. Tohle je česká licence, grafické zpracování obalu je jiné. Kapela měla údajně problém s vydáním tohoto materiálu ve studiové verzi, tak vyrazila po klubech a stejný materiál vydala pod jiným názvem jako živák Omega se mi líbila až do šestého alba, které považuji za vrchol jejich tvorby. Addig élj !
Duke650 Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Jo jo dostávám v práci chuť vydat se domů, vyhnat ženu a děcka na procházku, gramo NAD, nažhavit monobloky a oprášit pár starejch dobrejch černej magyarskejch elpíček - Omega, Dinamit, Piramis, Kartágó, Hobo Blues Band... - hudba mého mládí :-)
Milan Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Duke650 napsal: Jo jo dostávám v práci chuť vydat se domů, vyhnat ženu a děcka na procházku, gramo NAD, nažhavit monobloky a oprášit pár starejch dobrejch černej magyarskejch elpíček - Omega, Dinamit, Piramis, Kartágó, Hobo Blues Band... - hudba mého mládí :-) Hú, ez komoly válogatás!
NIGHTinGALE Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Když Maďarsko, tak Maďarsko, ač skupina je z Německa. V roce 1989 jsem na tom koncertu nebyl (bylo mi 15 let a rodiče mě tam vlakem nechtěli pustit), ale nedávno jsem to sehnal na CDčku. Úžasná atmosférá Stormwitch - Live in Budapest (1989) Jojo, to byla doba... To se ještě kalil metal vlastní krví a šel od srdce. O business šlo až ve druhé řadě.
Duke650 Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 Milane tak si představ že se žena a děcka nenechaly vyhnat do deště, tož Omega zůstala nevyslyšena Jo ještě jsem vynechal Lokomotiv GT 2LP Loksi - nááádhera
Milan Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 Duke650 napsal: Milane tak si představ že se žena a děcka nenechaly vyhnat do deště, tož Omega zůstala nevyslyšena Jo ještě jsem vynechal Lokomotiv GT 2LP Loksi - nááádhera Sám som vyrastal na tejto hudbe, takže si to viem živo predstaviť, hlavne keď sa to pušťa riadne nahlas.
31682 Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 Duke650 a stanley: a jejda, staříkum se zase zaleskla očka ve vzpomínkách na prchlé mládí Omega, to jo, dobrá muzika. Měl jsem je rád. A co takhle další ze spřáteleného tábora, Locomotiv GT nebo Poláci. Třeba SBB, ty jsem měl moc rád. Jo jo, mladost radost
African Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 Nečetl jsem celou diskusi, tak možná budu mimo mísu. Mám lístek na Roger Waterse, bývalého frontmana Pink Floyd na 13.dubna Praha Sazka Arena na stojáka. Nejedete tam někdo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se