spineshank Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 já dnes jedu na jiné vlně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 našel jsem další zajímavej cover od Sade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 ...já dneska trávím den s Laneganem...ve sluchátkách samo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) ...no a Mark mě pěkně obloukem vrátil k Mad Season...přiznám se, že smrt Layna Staleyho beru jako jednu z největších hudebních ztrát...kua, héro zasraný... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wcQ7fTH_pOE Upraveno 10. října 2013 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 ...já dneska trávím den s Laneganem...ve sluchátkách samo... tak toto je hodně dobrá písnička,už sháním album na poslech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) a tohle je snad ještě lepší Upraveno 10. října 2013 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 po ránu toto je to píseň z filmu Hamilton: In the interest of the nation Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Bruce Springsteen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Včerejší koncert Gabriela byl prostě luxusní, jeden z mých nejsilnějších hudebních zážitků Co Vlcaku, líbilo? Já jsem skončil v pět ráno a jěšte teď se klepu jkako sulc, ale přežil jsem. Díky za příjemnej pokec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 JJ bomba, užil jsem si to. Peter i ve svých letech válí. Snad zas bude příležitost setkat se a pokecat. Bylo to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 tak pondělí po ránu něco veselé....ten klip je prostě pecka ten driver to je borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Dnes jedu od rána White Stripes. Ta kytara je fakt zvláštní...tuto formaci - duo, jsem zachytil až loni, na popud jednoho známého a měl pravdu, chlapec. Je to dobré....nejlepší.. :punk:až sjedeš White Stripes, tak můžu doporučit Jackovy další počiny jako The Racounters, The Dead Weather a jeho sólové album Blunderbusshttp://www.youtube.com/watch?v=dDhjOw7BQLs http://www.youtube.com/watch?v=DsixWMdScUI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Dnes jedu od rána White Stripes. Ta kytara je fakt zvláštní...tuto formaci - duo, jsem zachytil až loni, na popud jednoho známého a měl pravdu, chlapec. Je to dobré. Uz se davno rozpadli,skoda.Jack je vybornej kytarista a skladatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 to album je prostě pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 zatím ta nej verze,ale máme se opravdu myslím na co těšit věřím že album SOB bude taková pecka jako prvotinahttp://www.youtube.com/watch?v=6j_ngQmkTfQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 tak dnešní prac.den startuju albem od Franz Ferdinand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Ráno jsem hledal, co nového v poslední době vypotil můj oblíbenec Devin Townsend...a narazil jsem na tohle, ON je tam zastoupený jen kytarou, ale myslím, že to tady padne na úrodnou půdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 tak toto jsem neslyšel,tak díky za rozšíření obzorů já teď dávám při práci Stone Sour a Corey je prostě můž dvou tváří když to srovnám se Slipknot a mou nej Left Behind Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Nádherný kus kvalitní muziky......... i po letech potěší na duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 V posledni dobe frcim na vlastovi redlovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se