MJ. Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Šikovná babenka :-)Super vobíhačka.Z tý hromady čudlíků bych byl zmatenej
MJ. Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 trochu swingu na rozhejbání kostí po ránu
F.B. Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 trochu swingu na rozhejbání kostí po ránu Parádne, díky! Už dlhšie som si niečo elekto swingové nepustill?tak je čas to napraviť!Btw, keď boli v Prahe Parov Stelar?to bola paráda, pretancovaná noc http://www.youtube.com/watch?v=4V7gXe_Ol1s F.
Ondoni Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 (upraveno) pamatuju dobu, kdy tohle ještě nebylo retro edit...a z druhé strany kazety byli žolíci Upraveno 21. ledna 2014 uživatelem Ondoni
MJ. Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 btw, keď boli v Prahe Parov Stelar?to bola paráda, pretancovaná noc Stelar je super, byl sem na francouzskejch Caravan Palace a moc me to nebralo. Se zenou sme to zalomili na bar (a tam nas to bavilo vic) :-)
F.B. Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Stelar je super, byl sem na francouzskejch Caravan Palace a moc me to nebralo. Se zenou sme to zalomili na bar (a tam nas to bavilo vic) :-) Jj, Caravanom som na chuť neprišiel ani ja?aj keď som sa snažil :-) No taký Koop, to je paráda: F. F.
Ondoni Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Dneska jedu na staré vlně, kdy se ještě při koncertech supportů skákalo z pódia btw, našel jsem na Žižkově hospodu, kde mají originál Zlatuše a jejich koz z přebalu desky So, what
marosh Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Vintážníku, díkes.Potěžil si tou eldéenkou London.
panedge Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Tenhle song od Terence Trenta D'Arbyho jsem vždycky žral.
instant Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 som tu ku.a dlho nebol a pozeram ze to chce trochu zivota, gitary, chlast, kozy a tak..
instant Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 tak jo, instante, back on track :-) F. btw, presne tento druh hudby ja teda vobec nemusim
F.B. Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 btw, presne tento druh hudby ja teda vobec nemusim to Ti rád odpustím F.
African Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Právě si dávám do sluchátek posledního Zucchera - Sugar Fornaciari Moc mě to baví, hurá na Kubu"
mondeo2 Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) To není provokace Afri, jen se mi prostě už asi dva měsíce tahle písnička líbíedit: někdy jsem si tak připadal taky, ale to už je dávno........ Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem mondeo2
African Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 To znám...To není provokace Afri, jen se mi prostě už asi dva měsíce tahle písnička líbíedit: někdy jsem si tak připadal taky, ale to už je dávno........
Sborez Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 To není provokace Afri, jen se mi prostě už asi dva měsíce tahle písnička líbíedit: někdy jsem si tak připadal taky, ale to už je dávno........To je moje gusto..... Znám je už od Cundalla.....Super
F.B. Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 To není provokace Afri, jen se mi prostě už asi dva měsíce tahle písnička líbíedit: někdy jsem si tak připadal taky, ale to už je dávno........ Perfektné, púštam si to dokola. Nejako mi tento kúsok od Wohnoutou unikal :-) F.
Ondoni Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Perfektné, púštam si to dokola. Nejako mi tento kúsok od Wohnoutou unikal :-) F. za měsíc máme pánskou víkendovou akci, myslím, že soundtrack je jasný...taky máme vlastní doménu přidávám ještě Činely, jedna z mých nejoblíbenějších...svoji zásluhu má na tom i Dusilka...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se