Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...a ještě jeden kousek od RHCP, které už vlastně roky neposlouchám...ale tenhle song můžu, výborné album, paradoxně bez Fruscianteho, kterého naopak poslouchám teď víc než kdy jindy :)

Odesláno
  V 5. 11. 2014 v 1:06, instant napsal:

jake retro kua, toto ja normalne pocuvam.. btw tento mix nepoznam - na albume to znie inac

:) já ji poprvé slyšel na intru v prváku, což už je nějaký 20 let, takže pro mě retro...které ale pořád sjíždím

Přihodím UKJ, kteří se svezli na vlně grunge, což nebyli a nejsou...ale je to jedno, občas rád poslechnu

Odesláno
  V 5. 11. 2014 v 6:20, Duke650 napsal:

Instante ani nevis jakou radost jsi udelal

tak este jedna legenda. Gene bol u mna muzikant, inovator, genius. Buddy "len" genialny bubenik - aj ked ako jazzovy bubenik bol objektivne Drummer Nr.1 of all times:

Odesláno

mi napadlo, ked uz tu boli Living Colour aj Jungle Funk. Ked zomrel Buddy, na jeho pocest zorganizoval Neil Peart Buddy Rich memorial concert, ktory sa od tej doby opakuje pravidelne. Idea je ze hostia (a hlavne hviezdy) koncertu su bubenici z celeho sveta ktori hraju s orchestrom jazzove a swingove veci. Mix jednotlivych stylov z toho robi jedinecny zazitok.

Ked clovek vidi velmajstra Neila, prog rockovu legendu ako tam sedi s tradicnym gripom, a aky je pri tom neohrabany.. hehehe :)

Odesláno (upraveno)

ale k tym Living Colour - zahral si aj Will Calhoun, a musim povedat ze to malo gule.. ako slany praclik v cokolade. Divne, ale chutne :)

edit: zaujimalo by ma ako by take nieco dal taky Vinny Appice :D

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Jako předkrm nového alba Pink Floyd jsem si  po mnoha a mnoha  letech pustil Division Bell - a je výborné.

U té novinky mám trochu obavu jestli instrumentálky (až na jednu skladbu) utáhnou celé album . Ale tak snad jo, a těším se.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...