organic Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) Utkvělo mi to v hlavě při poslouchání rádia v ranní zácpě Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem organic
spineshank Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 novej kousek od Papa Roach
Sarka Farka Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 https://www.youtube.com/watch?v=6RI9wVgOO1s aaaj dont nyyyd noubaady ..
montemar Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 ted ujizdim na tomhle, kdyz uz rammstein nechtej makat... (nemcina mi ale byla milejsi...)
Návštěvník LukeD Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 V 5. 11. 2014 v 1:06, instant napsal: jake retro kua, toto ja normalne pocuvam.. btw tento mix nepoznam - na albume to znie inac A dlužno podotknout, že ta původní verze je výrazně lepší. Jinak pokud mi paměť dobře slouží, tak Nothingness napsal Calhoun, když mu umřel jeho táta... a je to fakt luxusní záležitost. Jo, a díky za ten odkaz na Calhouna v akci! Slaný praclík v čokoládě mi chutí... V 5. 11. 2014 v 12:23, spineshank napsal: dnes Chrise Když byl vzpomenut Chris, tak od něj mám mimo jeho vlastní tvorby fakt hodně rád - dle mého soudu - jednu z nejlepších cover verzí, kterou kdy kdo nahrál. https://www.youtube.com/watch?v=hAkX3Myo7Bs V 11. 11. 2014 v 8:28, organic napsal: Utkvělo mi to v hlavě při poslouchání rádia v ranní zácpě Uf, tomu tedy říkám posun. První tři jejich alba jsou parádní. Tohle už mě moc nebere. Já osobně nedám dopustit na Staring at the Sun a Wolf Like Me, kteréžto přitáhly mou pozornost k téhle skupině. TV on the Radio is a Brooklyn based band that was formed in 2001. Their music is difficult to classify and is often described as art rock or post-punk, but is educated by a diverse spectrum of styles including freeform jazz and a cappella music, psychedelia and trip-hop, modern soul and classic '90s indie rock, giving them a unique and original sound. The core members are Tunde Adebimpe (vocals, loops), David Andrew Sitek (guitars, keyboards, loops) and Kyp Malone (vocals, guitars, loops), but the band is often accompanied by additional members when performing live.
Návštěvník LukeD Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) Jo, a přidám také Pearl Jam z dob, kdy ještě stály za to a nehráli ty sračky a sebevykrádačky, co vydávají poslední dobou. Jedna z mých nejoblíbenějších skladeb: https://www.youtube.com/watch?v=FdgJl1AIsto No, a když říkám A, musím říct i B aneb Nebýt úmrtí Andrew Wooda, skupina Pearl Jam by nejspíš nikdy nespatřila světlo světa (což by byla velká škoda). Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem LukeD
Ondoni Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 V 11. 11. 2014 v 21:05, LukeD napsal: Jo, a přidám také Pearl Jam z dob, kdy ještě stály za to a nehráli ty sračky a sebevykrádačky, co vydávají poslední dobou. Jedna z mých nejoblíbenějších skladeb: No, a když říkám A, musím říct i B aneb Nebýt úmrtí Andrew Wooda, skupina Pearl Jam by nejspíš nikdy nespatřila světlo světa (což by byla velká škoda). Si dovolím říct ještě C - nebýt rozpadu Green River, nebylo by možná nic z výše uvedeného a s těma sebevykrádačkama PJ s Tebou nesouhlasím. Každá nová deska je hodně odlišná od té předchozí - i když musím přiznat, že čím dál víc přeskakuju víc tracků - ale to je dáno tím, že se Eddie naučil hrát na kytaru, ukulele a vrhl se na skládání... No a tady jeden výborný kousek, který se nedostal na TEN
Ondoni Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 (upraveno) Kua, vzpomínám na staré dobré časy v ostravském Hudebním bazaru...člověk se tam místo přednášky v baráku naproti vyhrošil do gauče, dal dva tři kusy, poslechl krimsny a šel na cviko edit...hehe, viva la Zahuta! Upraveno 12. listopadu 2014 uživatelem Ondoni
Sarka Farka Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ogY28_5ayDI uff ... dneska nemuzu jinak, nez tak nak napalmem ...
Návštěvník LukeD Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 V 12. 11. 2014 v 9:13, Ondoni napsal: s těma sebevykrádačkama PJ s Tebou nesouhlasím. Každá nová deska je hodně odlišná od té předchozí - i když musím přiznat, že čím dál víc přeskakuju víc tracků - ale to je dáno tím, že se Eddie naučil hrát na kytaru, ukulele a vrhl se na skládání... Z toho, co píšeš, je mi jasné, že máš pro PJ slabost, která ti tak trochu zapovídá být kritickým. Přísahal bych na první pět alb. Pak už šla kvalita pomalu ale jistě dolů vodou (mimochodem, odlišnost neznamená automaticky kvalitu). To, že přeskakuješ skladby je toho ostatně důkazem. Já při poslechu poslední desky Lightning Bolt zjistil, že mne opravdu bavily a něčím zaujaly tak maximálně 3 skladby, což je na kvalitní album kurevsky málo (spíše je to příznačné pro nějaké ty rychlokvašky s maximálně dvěma hity). Žádné dechberoucí riffy, žádný "tomněposerzáda" moment. Dokonce jsem tam opravdu zaslechl i jednu vykrádačku, ovšem teď si už nevzpomenu, které že skladby se to týkalo. A už to ani nezjistím, protože jak rychle jsem si album stáhl na disk, tak rychle jsem ho z něj také smazal...
ricous Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 (upraveno) Tak už dva dny jedu v autě nový Pink Floyd a nevim. Není to špatný, ale čekalo se 20 let a má to být poslední řadovka. Z 18 tracků je jen poslední zpívaná, jinak vše "instrumentálky". Je to jak Jarre/Oldfield styl, nějak mi ten hlas Gilmoura chybí. Asi jsem byl až moc natěšenej... Upraveno 12. listopadu 2014 uživatelem ricous
Návštěvník LukeD Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Jistá těžko vysvětlitelná pocitová podobnost v hlasovém projevu jednoho ze zpěváků Slipknot - a souhlasím se spineshank, že se jedná o mimořádně vyvedenou desku - mne zavedla až k Vlakům, které mám fakt hodně rád...
F.B. Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Ako sa vam páči ten nový Pink Floyd páni a dámy? Pre mňa príjemné, no nechytilo ma to tak ako staré klasiky. No vypočujem niekoľkokrát a potom vynesiem súd :-) F.
El Nano Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 takže dneska ! https://www.youtube.com/watch?v=s92smjLq_38
Ondoni Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 V 12. 11. 2014 v 19:05, LukeD napsal: Z toho, co píšeš, je mi jasné, že máš pro PJ slabost, která ti tak trochu zapovídá být kritickým. Přísahal bych na první pět alb. Pak už šla kvalita pomalu ale jistě dolů vodou (mimochodem, odlišnost neznamená automaticky kvalitu). To, že přeskakuješ skladby je toho ostatně důkazem. Já při poslechu poslední desky Lightning Bolt zjistil, že mne opravdu bavily a něčím zaujaly tak maximálně 3 skladby, což je na kvalitní album kurevsky málo (spíše je to příznačné pro nějaké ty rychlokvašky s maximálně dvěma hity). Žádné dechberoucí riffy, žádný "tomněposerzáda" moment. Dokonce jsem tam opravdu zaslechl i jednu vykrádačku, ovšem teď si už nevzpomenu, které že skladby se to týkalo. A už to ani nezjistím, protože jak rychle jsem si album stáhl na disk, tak rychle jsem ho z něj také smazal... Jo, jedu v nich už dvacet let, takže nějaká ta slabost tam asi bude Tvůj koment vyzněl tak, že v podstatě teď produkují jen sračky a sebevykrádačky. To první je tvůj subjektivní názor a ten Ti brát nechci, s tím druhým prostě nesouhlasím. A kritický jsem poměrně dost. Osobně si myslím, že velká část skladeb z posledních dvou tří desek nemá na jejich řadovkách co dělat a měl by si je Eddie vydávat jako svoje solovky, myslím, že milovníci country je dostatečně ocení. Ale i tak se pořád najdou silné kusy, kvůli kterým jim dávám šanci And now for something (completely) different
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 The Funk Ark - jooo to můžu kdykoli a v jakýchkoli dávkách
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se