McStinger Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 dobre rozumiem ze to je aktualna vec, co sa tvari ako 50 rokov stara, ano? Ale Kitty či Daisy dobre hrala na kolobežku. Počítam, že ešte tak dva dni po natáčaní ťahala ľavú nohu za sebou . Len žartujem.
YvanD Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 (upraveno) dnes dva covery: numero uno: Chrome Division - Ghost Riders In The Sky a druhy" Imelda May - Tainted Love edit: BTW co robim blbo ked mi nezobrazuje nahlady??? Upraveno 19. března 2015 uživatelem YvanD
spineshank Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 večer si dávám něco co jsem dlouho neslyšel
marosh Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Můj oblíbenec za chvíli posune do světa nové album, malá ochutnávka.Když připočtu nového Knopflera...tak úplně Olalalá...Těším se na obě.
Duke650 Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Odesláno 20. března 2015 Z prvnich taktu tohoto kousku jsem vzdy vodvarenej.... Naaadhera
instant Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 (upraveno) Upraveno 21. března 2015 uživatelem instant
Duke650 Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Na CT art opakuji zaznam kluboveho koncertu Muddy Waters & Rolling Stones in Checkerboard Lounge Chicago 1981
Ondoni Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 (upraveno) kucí sice nevěděli, jestli chtějí být víc jako AIC, Nirvana nebo PJ (asi podle toho, na čem fičel zrovna zpěvák), ale muziku dělali slušnou edit...co má udělat pro to, aby se tu zobrazovalo video? Upraveno 24. března 2015 uživatelem Ondoni
Ondoni Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 dneska mám nějaké flashbacky nebo co... Silverchair
spineshank Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 dnes si dávám P.O.D.---dlouho jsem je nesyšel
Návštěvník LukeD Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 kucí sice nevěděli, jestli chtějí být víc jako AIC, Nirvana nebo PJ (asi podle toho, na čem fičel zrovna zpěvák), ale muziku dělali slušnou edit...co má udělat pro to, aby se tu zobrazovalo video? (youtube)link_na_video(/youtube) - jen namísto kulatých závorek použij hranaté, stejně jako pro jakékoliv jiné formátování tady na fóru...
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 další novej kousek Prodigy ,myslím že deska překvapí pozitivně
Ondoni Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 (upraveno) (youtube)link_na_video(/youtube) - jen namísto kulatých závorek použij hranaté, stejně jako pro jakékoliv jiné formátování tady na fóru... ok, díky..zkouška edit: asi sem lama kua... btw, nechystáte se někdo 5.4. do Vagonu? Upraveno 25. března 2015 uživatelem Ondoni
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 ok, díky..zkouška edit: asi sem lama kua... btw, nechystáte se někdo 5.4. do Vagonu?já to dělám tak že kliknu na to co mám v liště zkopíruju a jen vložím jako běžný text...takto to musí fungovat a mmt jedu královny
Ondoni Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 (upraveno) já to dělám tak že kliknu na to co mám v liště zkopíruju a jen vložím jako běžný text...takto to musí fungovat a mmt jedu královny ok, tak uvidíme vždycky jsem dával odkaz, který byl pod funkcí "sdílet", ale to už nefunguje... https://www.youtube.com/watch?v=lAOQWssfcds edit: cool, asi nová doba nebo co Upraveno 25. března 2015 uživatelem Ondoni
Návštěvník LukeD Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 další novej kousek Prodigy ,myslím že deska překvapí pozitivně Já už tu desku dvakrát sjel a po pravdě, není to úplně marný počin. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet s přibývajícími poslechy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se