Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

vopčas na mě z radia vykoukne takovej tklivej song a dycky si říkám co to kurva je ?

neska sem si pustil místo cesty na záchod TV a von ten tklivej hlásek tam

si říkám ..... konečně !!!

noa tak mě to zaujalo, že sem pustil PC a zjistil, že ten chlapec je vlastně žena

noa to mě zaujalo eště víc .... tak sem si vyhledal LP na spotifi a její historii ...... musím říct, že nakonec dobrý ..... takový sice trochu vodezdi ke zdi, ale rozhodně to čeří stojaté vody

noa vo čem je vlastně řeč ?

1x naživo a 1x namrtvo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

no jo no  .... vo tom je celej život ..... to je jak když prodáš hodinky někomu s nickem Kill Bill a na rande příde půlmetrovej chcípák

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

LukeD, máš recht...já teda ještě stále mám velká očekávání před každou deskou Perlů, ale ta poslední "celá" opravdu dobrá byla asi Binaural (takže fakt rok 2000). Na každé po ní je pár kusů, které vyčnívají, ale jako celek už nefungují tak dokonale. Já teď k vánocům dostal od přítulkyně na vinylu Lightning Bolt. Takže občas pustím, ale na CD už bych to asi celé nedal a hodně bych přeskakoval. TEN, to je úplně jiné kafe...mám double vinyl (jeden je remasterovaný) a to dám někdy i dvakrát za sebou. Každopádně - na vinylu chci dát postupně celou diskografii. A postupně dát dohromady na asfaltu pro mě stěžejní desky jako AIC - Dirt; Jar of flies, Soundgarden - Badmotorfinger, Mad Season, Mother Love Bone, Temple of the Dog...a hromadu dalších mimo Seattle...třeba i ty Incubus, ale staré, nejlíp ty uplně první Fungus Amongus...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Ondoni: Já mám od nich na CD 5 desek v řadě od Ten po Yield, přičemž Ten mám v evropské verzi se třemi bonusy Alive (Live), Wash a Dirty Frank (ty dvě poslední skladby jsou vlastně i na Lost Dogs). Mně přišla slabá, nevýrazná a zlomová už Binaural. Dnes jsem zkoušel dát druhou šanci Riot Act a jsou tam tak dvě tři silné písně, jinak nic moc, takže asi rovněž nezájem. Beru to tak, že být to od jiné skupiny než Pearl Jam, tak jde z disku okamžitě aneb Nikdy jsem netrpěl přehnanou shovívavostí vůči oblíbeným skupinám. Rozhoduje kvalita, ne jméno.

Při tom prvním zběžném poslechu mě jakžtakž zaujala akorát ta eponymní Pearl Jam z roku 2006 a druhou šanci dám i Backspacer, která je taková pop-rocková. Nicméně zatím mají jisté místo na disku jen Lost Dogs a skvělý MTV Unplugged z roku 1992. Lightning Bolt jsem si kdysi poslechl zhruba v době jejího vydání a to bylo další obrovské zklamání: samá vata, vykrádání sebe sama a snad jen jedna jediná píseň, která mne trochu chytla. A nebýt toho dokumentu Pearl Jam Twenty, na který jsem náhodou narazil, a o kterém jsem psal ve filmovém vlákně, tak bych tuhle revizi alb z nového tisíciletí nikdy nedělal. (Což by ale nakonec byla škoda, protože bych se nejspíš nikdy nedozvěděl o Lost Dogs a nestáhl bych si MTV Unplugged.)

Jo, a ten dvouhodinový dokument ti vřele doporučuju, pokud jsi ho ještě čirou náhodou neviděl. Já se díky němu dozvěděl mimo jiné to, že se Pearl Jam na úplném počátku jmenovali Mookie Blaylock, a že deska Ten je pojmenovaná podle čísla dresu tohoto hráče.

Odkaz ke komentáři

Luke, PJ20 mám na DVD...poslouchám je od ´92, takže to byla povinnost pořídit :) Jejich koncert v ´96 zatím nic nepřekonalo, nejlepší koncert mého života (prozatím). Všechno bylo tak pěkně čerstvé, Eddie ještě šplhal po stožárech, my nosili kraťase přes spodky a tak :)

Tento týden je v Roxy Devin Townsend, plánujete někdo?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Ondoni: Pearl Jam jsem naživo projel - ani si vlastně nepamatuju, jak je to možné. Nicméně byl jsem na nich s N. Youngem a bez E. Veddera, když jeli turné k Mirror Ball. A můžu se utěšovat aspoň tím, že jsem viděl naživo Soundgarden v dobách jejich největší slávy. ;)

Edit: Mirror Ball jsem si předevčírem konečně stáhl (na CD ji měl brácha) a dnes poslouchal. Je to skvělá a pro mne nepochopitelně celkem dost podceňovaná deska.

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři

Luke, toho Neila jsem z nějakého důvodu nedal, ale Mirror ball mám z jeho desek nejraději..asi kvůli kooperaci s PJ. No kecám, nejraději mám asi soundtrack k Dead man ;)

Jinak Mark Lanegan vydává novou desku. Nejdou mi vkládat odkazy, tak aspoň takto...první singl, doporučuji

post-20351-0-74301500-1487063985_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

na tohohle borecka sem skoro uplne zapomnel, takze sorry Moby, jedem :

https://www.youtube.com/watch?v=R0v9a-x45gw

https://www.youtube.com/watch?v=6MdABLcI7RI

a jedna z mych TOP100 all time, zive neskutecna vec

https://www.youtube.com/watch?v=Ju2L6NhSebQ

Odkaz ke komentáři

Eddie ještě šplhal po stožárech, my nosili kraťase přes spodky a tak :)

Uplně sem se do tý doby vrátil, to byly časy, nosil sem kraťasy a kostkovanou košili a byl sem strašně nezávislej:-))) ale muzika to byla nejlepší

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...