kopis Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Příprava na koncert 16.2. Dream Theater se můžou jít klouzat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 vopčas na mě z radia vykoukne takovej tklivej song a dycky si říkám co to kurva je ? neska sem si pustil místo cesty na záchod TV a von ten tklivej hlásek tam si říkám ..... konečně !!! noa tak mě to zaujalo, že sem pustil PC a zjistil, že ten chlapec je vlastně žena noa to mě zaujalo eště víc .... tak sem si vyhledal LP na spotifi a její historii ...... musím říct, že nakonec dobrý ..... takový sice trochu vodezdi ke zdi, ale rozhodně to čeří stojaté vody noa vo čem je vlastně řeč ? 1x naživo a 1x namrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 YPO- ja to zjistil kolem Vanoc,ten song z radia se mi fest libil.Priznam se,ze jsem byl docela zklamanej,podvedome jsem cekal proste peknou zenskou:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 (upraveno) no jo no .... vo tom je celej život ..... to je jak když prodáš hodinky někomu s nickem Kill Bill a na rande příde půlmetrovej chcípák Upraveno 7. února 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 (upraveno) Post vyssie mi pripomenul jaro 2007 ...Inkubus v Lucerne ...a potom par tyzdnov na to Deftones Arena/Vieden ...no jo bejvavalo:) Upraveno 7. února 2017 uživatelem minimus80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 LukeD, máš recht...já teda ještě stále mám velká očekávání před každou deskou Perlů, ale ta poslední "celá" opravdu dobrá byla asi Binaural (takže fakt rok 2000). Na každé po ní je pár kusů, které vyčnívají, ale jako celek už nefungují tak dokonale. Já teď k vánocům dostal od přítulkyně na vinylu Lightning Bolt. Takže občas pustím, ale na CD už bych to asi celé nedal a hodně bych přeskakoval. TEN, to je úplně jiné kafe...mám double vinyl (jeden je remasterovaný) a to dám někdy i dvakrát za sebou. Každopádně - na vinylu chci dát postupně celou diskografii. A postupně dát dohromady na asfaltu pro mě stěžejní desky jako AIC - Dirt; Jar of flies, Soundgarden - Badmotorfinger, Mad Season, Mother Love Bone, Temple of the Dog...a hromadu dalších mimo Seattle...třeba i ty Incubus, ale staré, nejlíp ty uplně první Fungus Amongus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Ondoni: Já mám od nich na CD 5 desek v řadě od Ten po Yield, přičemž Ten mám v evropské verzi se třemi bonusy Alive (Live), Wash a Dirty Frank (ty dvě poslední skladby jsou vlastně i na Lost Dogs). Mně přišla slabá, nevýrazná a zlomová už Binaural. Dnes jsem zkoušel dát druhou šanci Riot Act a jsou tam tak dvě tři silné písně, jinak nic moc, takže asi rovněž nezájem. Beru to tak, že být to od jiné skupiny než Pearl Jam, tak jde z disku okamžitě aneb Nikdy jsem netrpěl přehnanou shovívavostí vůči oblíbeným skupinám. Rozhoduje kvalita, ne jméno. Při tom prvním zběžném poslechu mě jakžtakž zaujala akorát ta eponymní Pearl Jam z roku 2006 a druhou šanci dám i Backspacer, která je taková pop-rocková. Nicméně zatím mají jisté místo na disku jen Lost Dogs a skvělý MTV Unplugged z roku 1992. Lightning Bolt jsem si kdysi poslechl zhruba v době jejího vydání a to bylo další obrovské zklamání: samá vata, vykrádání sebe sama a snad jen jedna jediná píseň, která mne trochu chytla. A nebýt toho dokumentu Pearl Jam Twenty, na který jsem náhodou narazil, a o kterém jsem psal ve filmovém vlákně, tak bych tuhle revizi alb z nového tisíciletí nikdy nedělal. (Což by ale nakonec byla škoda, protože bych se nejspíš nikdy nedozvěděl o Lost Dogs a nestáhl bych si MTV Unplugged.) Jo, a ten dvouhodinový dokument ti vřele doporučuju, pokud jsi ho ještě čirou náhodou neviděl. Já se díky němu dozvěděl mimo jiné to, že se Pearl Jam na úplném počátku jmenovali Mookie Blaylock, a že deska Ten je pojmenovaná podle čísla dresu tohoto hráče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Nakopávací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 .. trochu lituji, ze jsem se nenechal zlakat tohle videt na zivo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 proste pecka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Luke, PJ20 mám na DVD...poslouchám je od ´92, takže to byla povinnost pořídit Jejich koncert v ´96 zatím nic nepřekonalo, nejlepší koncert mého života (prozatím). Všechno bylo tak pěkně čerstvé, Eddie ještě šplhal po stožárech, my nosili kraťase přes spodky a tak Tento týden je v Roxy Devin Townsend, plánujete někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 (upraveno) Ondoni: Pearl Jam jsem naživo projel - ani si vlastně nepamatuju, jak je to možné. Nicméně byl jsem na nich s N. Youngem a bez E. Veddera, když jeli turné k Mirror Ball. A můžu se utěšovat aspoň tím, že jsem viděl naživo Soundgarden v dobách jejich největší slávy. Edit: Mirror Ball jsem si předevčírem konečně stáhl (na CD ji měl brácha) a dnes poslouchal. Je to skvělá a pro mne nepochopitelně celkem dost podceňovaná deska. Upraveno 13. února 2017 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 dnes Deftones a jejich album B sides&raritieshttps://www.youtube.com/watch?v=6Th0HT2i-T4https://www.youtube.com/watch?v=MuNZGijfaZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Luke, toho Neila jsem z nějakého důvodu nedal, ale Mirror ball mám z jeho desek nejraději..asi kvůli kooperaci s PJ. No kecám, nejraději mám asi soundtrack k Dead man Jinak Mark Lanegan vydává novou desku. Nejdou mi vkládat odkazy, tak aspoň takto...první singl, doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Deftones paráda, v dubnu budou v Evropě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Dik za info! ...listky do viedne objednané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 (upraveno) parádní věc,náhodou jsem na to včera narazil Upraveno 15. února 2017 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 na tohohle borecka sem skoro uplne zapomnel, takze sorry Moby, jedem : https://www.youtube.com/watch?v=R0v9a-x45gw https://www.youtube.com/watch?v=6MdABLcI7RI a jedna z mych TOP100 all time, zive neskutecna vec https://www.youtube.com/watch?v=Ju2L6NhSebQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 (upraveno) Eddie ještě šplhal po stožárech, my nosili kraťase přes spodky a tak Uplně sem se do tý doby vrátil, to byly časy, nosil sem kraťasy a kostkovanou košili a byl sem strašně nezávislej:-))) ale muzika to byla nejlepší Upraveno 15. února 2017 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 po stoziari splhal aj pred par rokmi v Londyne.. a celkom im to ladilo. trochu preladim na blues - Gary Clark Jr. Btw, ma toho plnu kabelku, ale do VIP sekcie ho davat nebudem, je to tam samy politik http://youtu.be/GMER_VTV1Cs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se