tikzot Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Ektor ve stylu! Baví mi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Tak něco málo pro vylepšení karantény všem :-) Prý se hodně povedl Ozzy, slyšel jste ho někdo? Upřímně se na něj těším asi nejvíc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Toho Gilmoura Ti schvaluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Toho Gilmoura Ti schvaluji. A Bocelliho jako né jó? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Ne. To možná i chápu, trochu v té karanténě experimentuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Já myslel, že to máš pro paní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Já myslel, že to máš pro paní...Jo, jo, máš pravdu, pro paní :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 z nudy a nostalgie sjizdim radio stanice z GTA III ... joooo, to byly casy https://gta.fandom.com/wiki/Radio_Stations_in_GTA_III vsechny na YT i bez reklam .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 V těchto ksindl korona časech asi nejraději poslouchám od Ozzyho Osbourna tyhle dva klipy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 IZ lives Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) Dneska to na mě nějak dolehlo, vše okolo toho zatraceného curvaviru, popíjím jen tak pro chuť Jacka D a poslouchám Procol Harum, třeba tohle Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Dnes jsem slíbil dětem že s nimi pojedu na Lollipopz, takže vnitřně doufám že korona jen tak neskončí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 To vám je taková paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 (upraveno) Pearl Jam...nové album na světě...a já jsem nadšený! Moje srdcová kapela Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 4. dubna 2020 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Ne. Tak jsem se k tomu ráno Maroshu dokopal, pěkně volume do práva a upřímně mě naběhla husina stejně tak jako třeba u Rammsteinu :-) To je obrovský borec, chci ho komplet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Tak jo, Afri. Tvoje volba. Nesoudím. Ani ty přelíčené bubáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 aku sluzbu sa oplati predplatit? Spotify(family, ak neoveruju polohu), Tidal, Deezer(Family), Apple, Google ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 To bude hodně individuální, záleží na prioritách. Já mám Tidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se