Tomasek Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2006 Progres II - Muž, který se podobá odvrácené straně Měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2006 nancy sinatra-bang bang (K.B.II) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2006 Guns´n´Roses Sweet Child O Mine to Slashovo solo mohu mit i 3x po sobe, ale poctrvte uz dcera z vedlejsiho pokoje protestuje :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2006 Frank Zappa - Bobby Brown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2006 Jo, Bobby Brown v live verzi je parádička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2006 No a teď Pink Floyd - High Hopes. Mám v iTunes "nasypáno" 5 GB a puštěnej shuffle... Takže se mi motá Manu Chao, Karel Kryl a Madness dohromady s Floydama, Police a Buena Vista Social Club. A je to skoro tak dobrý jako Rodinný pouta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2006 Já si tady stahuju z PC do auta zrovna G´N´R, Bon Jovi, Deep Purple, Apocalyptica ... taková veselá směska. BTW Buena Vista Social Club je dojemné CD. A navíc na pořádné aparatuře a v klidu člověk úplně vidí (slyší) kde sedí který muzikant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2006 Já si tady stahuju z PC do auta zrovna G´N´R, Bon Jovi, Deep Purple, Apocalyptica ... taková veselá směska. BTW Buena Vista Social Club je dojemné CD. A navíc na pořádné aparatuře a v klidu člověk úplně vidí (slyší) kde sedí který muzikant Duku, a ten film, to je nádhera. Ibrahima Ferrera jsem před dvěma lety viděl v Praze na vlastní voči a byl to neuvěřitelný zážitek! Miluju Ry Coodera, zkus někdy soundtrack Paris-Texas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2006 B.V.S.C. naživo jsem neměl to štěstí Ry Cooder je legenda - právě díky filmu jsem se k němu dostal - CD s O.S.T. bohužel nemám, ale pamatuji si tu jeho steel kytaru i po hafo letech. Mám co dohánět ... manželka dostane na papírku nápovědu pro ježíška :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2006 zrovna je mi kulisou "play the angel"- depeche mode...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2006 zrovna je mi kulisou "play the angel"- depeche mode...... správně je "Playing The Angel" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2006 Gary Moore, album Ballads And Blues Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2006 Joanna Newsom - The Milk-Eyed Mender Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 6. listopadu 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2006 joy division - unknow pleasure, she lost control Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2006 joy division- good food!......moby-hotel........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2006 Zrovinka nyní Von Thronstahl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2006 Pro mě jeden z nejlepší klipů, co jsem kdy viděl: http://www.glumbert.com/media/okgo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2006 Guns´N´Roses November Rain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2006 Pro mě jeden z nejlepší klipů, co jsem kdy viděl:http://www.glumbert.com/media/okgo Tak to je naprosá BOMBA!!!!! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 15. listopadu 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2006 moimir papelescu !!!!!!!!!! http://nedefinit.blogspot.com/2006/09/czec...are-part-1.html mrknete na video na konci linku - at ziji deviace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se