Tomasek Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 Progres II - Muž, který se podobá odvrácené straně Měsíce
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 Guns´n´Roses Sweet Child O Mine to Slashovo solo mohu mit i 3x po sobe, ale poctrvte uz dcera z vedlejsiho pokoje protestuje :/
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 Jo, Bobby Brown v live verzi je parádička
Tomasek Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 No a teď Pink Floyd - High Hopes. Mám v iTunes "nasypáno" 5 GB a puštěnej shuffle... Takže se mi motá Manu Chao, Karel Kryl a Madness dohromady s Floydama, Police a Buena Vista Social Club. A je to skoro tak dobrý jako Rodinný pouta!
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 Já si tady stahuju z PC do auta zrovna G´N´R, Bon Jovi, Deep Purple, Apocalyptica ... taková veselá směska. BTW Buena Vista Social Club je dojemné CD. A navíc na pořádné aparatuře a v klidu člověk úplně vidí (slyší) kde sedí který muzikant
Tomasek Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 Duke650 napsal: Já si tady stahuju z PC do auta zrovna G´N´R, Bon Jovi, Deep Purple, Apocalyptica ... taková veselá směska. BTW Buena Vista Social Club je dojemné CD. A navíc na pořádné aparatuře a v klidu člověk úplně vidí (slyší) kde sedí který muzikant Duku, a ten film, to je nádhera. Ibrahima Ferrera jsem před dvěma lety viděl v Praze na vlastní voči a byl to neuvěřitelný zážitek! Miluju Ry Coodera, zkus někdy soundtrack Paris-Texas!
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 B.V.S.C. naživo jsem neměl to štěstí Ry Cooder je legenda - právě díky filmu jsem se k němu dostal - CD s O.S.T. bohužel nemám, ale pamatuji si tu jeho steel kytaru i po hafo letech. Mám co dohánět ... manželka dostane na papírku nápovědu pro ježíška :-)
ego alter Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 zrovna je mi kulisou "play the angel"- depeche mode......
Tomasek Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 ego alter napsal: zrovna je mi kulisou "play the angel"- depeche mode...... správně je "Playing The Angel"
Jakubisko Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Gary Moore, album Ballads And Blues
stanley Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2006 Joanna Newsom - The Milk-Eyed Mender
steel Odesláno 6. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 joy division - unknow pleasure, she lost control
ego alter Odesláno 6. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2006 joy division- good food!......moby-hotel........
Tomasek Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Pro mě jeden z nejlepší klipů, co jsem kdy viděl: http://www.glumbert.com/media/okgo
Jeremy Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Tomasek napsal: Pro mě jeden z nejlepší klipů, co jsem kdy viděl:http://www.glumbert.com/media/okgo Tak to je naprosá BOMBA!!!!! :-D
steel Odesláno 15. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 moimir papelescu !!!!!!!!!! http://nedefinit.blogspot.com/2006/09/czec...are-part-1.html mrknete na video na konci linku - at ziji deviace :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se