Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Duke650 napsal:
Guns´n´Roses

Sweet Child O Mine

to Slashovo solo mohu mit i 3x po sobe, ale poctrvte uz dcera z vedlejsiho pokoje protestuje :/

neřekl bych to do tebe :-), je fakt, že to sólo je skvělý, já si nyní vychutnávám Bruce Dickinsona - Tears of the Dragon.

Odesláno

_Stepan Jak slouží B-42 ?

Vypadal jsem spíše na Hanku Zagorovou, viď :-))))

To co poslouchám já je ještě slabý čajíček ve srovnání s prokuristou naší firmy a to už je "pan Někdo" :)

Odesláno
  _Stepan napsal:
neřekl bych to do tebe :-), je fakt, že to sólo je skvělý, já si nyní vychutnávám Bruce Dickinsona - Tears of the Dragon.

Zkus někde sehnat Control Denied - Fragile Art of Existence.. Zpěv jako Ironi, jen mají lepší muzikanty. (Bohužel to byl projekt jen na jednu desku, pak jim umřel zakladatel-kytarista).

Odesláno

Zrovna poslouchám Radiožurnál, takže hudebně děs a hrůza!!! Člověk se ale aspoň něco dozví - třeba včera: v Hamburgu zadrželi nákladní loď plnou padělků zboží světoznámých značek. Taky tam byly Rolexy! - prý, kdyby byly pravé, tak mají hodnotu 6,5 miliardy korun! Panečku! Docela by mne zajímalo, jak tyto kousky nakonec zničí. Škoda, že z nich nejde odstranit značka - aspoň by udělaly radost třeba dětem v dětských domovech anebo se mohly rozdat bezdomovcům, aby věděli jak ten čas letí....

Odesláno

to Duke: slouží výborně, mám z nich radost neustále :-), každý pohled na ně potěší...,

Hanka taky není od věci, ale záleží na tom co tě uvolní nebo co tě dostává. Dnes běžel v Medúze ten videoklip OK GO a je to pecka, jednoduchý, ale skvělý. Bavil jsem se.

Odesláno
  Jeremy napsal:
.....

Zkus někde sehnat Control Denied - Fragile Art of Existence.. Zpěv jako Ironi, jen mají lepší muzikanty. (Bohužel to byl projekt jen na jednu desku, pak jim umřel zakladatel-kytarista).

"sháním" a už jsem na dobré cestě :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Pink Floyd - Time

...následováno Guns`N Roses - Patience (live) a další bude Wish You Were Here jenže hrané od Radiohead

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...