stanley Odesláno 26. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2006 King Crimson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 26. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2006 Během víkendu: Mike Stern - Voices James Bob - All arround the town Jeff Buckley - Grace Transantlantic - Bridge accross forever Bryan Ferry - As time goes by Lee Ritenour - Live in L. A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 26. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2006 Zkusili jste někdy někdo Edith Piaf? já to hraju ze staré desky a je to dokonalé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 26. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2006 Mě zblbla reklama na Kinder Bueno a vlítnul jsem do Amandy Lear. Give a bit of mmh to Me je skutečně nádherná dekadence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 4. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2006 UFO - Boogie. Asi po dvaceti letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 Boban Markovič Orkestar-Milenium:D(ať žije dechno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r4d3k Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 Pražský výběr - Straka v hrsti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2006 Metallica - CD Reload Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 10. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2006 Jose Gonzales - Veneer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 10. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2006 CD s pohádkami "Kosí bratři - Václav&Josef+kohout Kamil" tedy poslouchá to dcera a tak nahlas, že to slyším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 10. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2006 Ry Cooder - Paris.Texas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 10. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2006 Takze po navsteve Prahy a neuspechu s Hirschem si posloucham nove 2CD Joe Zawinula - Brown Street. Vrele doporucuji, pouze ty ceny za originalni CD jsou neskutecne . Nicmene prodejnu Bontonlandu na Mustku a zejmena Jazzovou sekci Vam Prazakum fakt zavidim!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 10. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2006 A pro ty co jeste nevideli...v novem cisle Watch magazinu je DVD Beatles - perny den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 10. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2006 Zrovna jsem objevil skupinu Feist (album Let it die) a Nata Baldwina (album Lights Out - bohužel u nás nesehnatelné) moc dobré, vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r4d3k Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Horáček-Hapka - Citová investice. Mohlo by tu být líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Queens of the Stone Age - cokoli ze všech čtyř studiovejch desek, který zatím vyšly, já právě poslouchám tu poslední, Lullabies to Paralyze. Dokonalost zfetovanýho psychedelickýho metalu má svý jméno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Jo, to je dobrej odstřel. Líbí se mi ale víc Songs For The Deaf, hned úvodní věc (You Think I Ain´t Worth A Dollar ...) nemá chybu. Sólovej Lanegan je taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 HAGGARD - Live in Mexico, Eppur Si Muove atd...objevil jsem v jednom klubíku asi 20 muzikantů s klasickým vzděláním drtí něco mezi renesanční hudbou a metalem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Midnight Oil Diesel and Dust Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Death in Las Vegas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se