Hasňa Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Viveca. Schauerky jsou pekne snad vsechny. Moje osobni jednicka je asi Kulisse 14. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 365, když už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Zato chronografy Kulisse Jorg Schauer byly naživo super, obzvlášť na tom pěkným kovovým tahu typu mesh, který Jorg sám vyrábí. Sebevědomý chlapský hodinky, Schauer je takový menší hubený chlapík, měl je na ruce k džínám a košili a vypadaly skvěle. Já jsem šel do kolen z těhlech... na mash lahůdka. Ty Viktorovy favoritky mají jen tištěný ciferník a ten podle mě úplně nesedí tomu reliéfnímu pozdru. Tady je toho víc a jsem spokojený. Jen ta cena 3,5 europeněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Nevíte kolik stojí Schauerovy jednoručky? Z jednoručičkových jsou pro mě jednoznačně nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Nevíte kolik stojí Schauerovy jednoručky? Z jednoručičkových jsou pro mě jednoznačně nejlepší. 1900 éček kůže, 2200 ocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 1900 éček kůže, 2200 ocel Díky moc. Je to zhruba tak, jak jsem čekal. Jorg každopádně umí, je mi sympatická filosofie, jakou vede svůj brand a Stowu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redakce.chronomag Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Odkaz na vlákno a článek s představením novinek značky Stowa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 A co sportuhren - Seatime a Prodiver.. na ně jste zapomněli?? Vždať jste avizovali taktéž nějaké novinky, tak sem s nimi!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 safi, asi neumím moc hledat, kde je prosím info na WUS o novém strojku do Stowy Airman Original (Baumuster A)? díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redakce.chronomag Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 safi, asi neumím moc hledat, kde je prosím info na WUS o novém strojku do Stowy Airman Original (Baumuster A)? díky moc Zde: http://forums.watchuseek.com/showpost.php?...amp;postcount=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Údajné ceny nových modelů - ale je to neoficiální, takže to berte se rezervou, prosím Marine MO Durowe - EUR 1.290,-- MO Hochglanzzifferblatt - EUR 880,-- Flieger B Uhr - EUR 630,-- Stowa Chrono - EUR 1.680,-- Marine Automatik ohne Datum - EUR 690,-- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 (upraveno) živé foto chrona a B-čok zdroj http://forum.watchtime.ch/viewtopic.php?f=5&t=45953 Upraveno 20. března 2010 uživatelem japa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Nějaké další fotky novinek Zdroj: WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 25. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Část vyjádření Jörga k novému modelu Stowa Chrono: "So now i want to say it here that the case of the new Chronograph was just a prototype. (people who visit us saw 2 prototypes- one in polished and one in matt finish) The difference also have been in the "optical size" of the watch (thickness). Of course the watches thickness can´t be reduced - all chronographs who uses the Valjoux 7753 movement are more or less the same. The difference makes the optical thickness- this of course will be reduced a lot. In the reason that i design all cases myself i was knowing that the case will have a massive look. For this reason i made a matt case which was optical thinner - but we have had no time to make a picture to show this in front of the fair. Some people who visit us saw this other case .-) Now i will do the changings next week and next weekend i will launch the final watchcase for the STOWA Chronograph and i hope the enthusiasm for the dial will jump over to the case as well. But anyway we have had a lot of people who also like realy the optical thicker case a lot and we have many preorders. At the end i will do the changings to optimize the watch like it was supposed. One problem was the time before basel - MOnday night i worked on the watch - Tuesday night i also had planed to work on it but i have to stop working earlier during the night because i was very ill. Now back from Basel i look forward to present you the final case end of next week !" Zdroj: WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 informace je to zajimava. jde ovsem videt, ze s anglictinou ma Jorg trochu problemy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 27. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Zdroj: WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 with date with German Silver Rotor Už vidím, jak nějaký novinářský přiblblo napíše, že to má rotor z "německýho stříbra" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Už vidím, jak nějaký novinářský přiblblo napíše, že to má rotor z "německýho stříbra" Jak se německé stříbro překládá do češtiny? Jako Alpaka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Jinak Jörg má úžasnou košili ..... nevíte, kde by se dala nějaká podobná sehnat? Je správně metrosexuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Jak se německé stříbro překládá do češtiny? Jako Alpaka? Jo, je to alpaka - slitina mědi, niklu a zinku (60/20/20). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se