stanik73 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Staniku - ale vzdyt ty druhe sportky k MS v hokeji jsou taky zcela autenticke a nic na nich vcetne rucek nebylo meneno - jak jsem je poskladal, tak uz od te doby zustaly :) jen si nevzpominam, jestli jsem lestil sklicko jinak kazdopadne gratuluji!! ps: uz jste nekdy videli sporty2 s 97? Děkuji děkuji....Hele docente, ty PS2 s 97-čkou, to by byla veeeelká frajeřina , sem s tím
anthony.rex Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 (upraveno) Hezké jsou - né, že ne, ale máš špatně celé pouzdro: P1100889.jpgTěžko říci, pořád se o to vedou spory, že barevné jsou vykouslé, tyto jsem takto koupil, tak to možná zase poplivete jako ty myslivce. Mimochodem máš zájem pořád o řemínky na prim sport, co jsi kupoval u mne minule? Něco mám přislíbené, je to v jednání:-) Upraveno 10. března 2014 uživatelem anthony.rex
Honza.manta Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Těžko říci, pořád se o to vedou spory, že barevné jsou vykouslé, tyto jsem takto koupil, tak to možná zase poplivete jako ty myslivce. Mimochodem máš zájem pořád o řemínky na prim sport, co jsi kupoval u mne minule? Něco mám přislíbené, je to v jednání:-) Zájem každopádně mám. A s těmi pouzdry - já za sebe zastávám názor, že je to myšmaš obojího, ale kapacita nejvyšší - Accutron trvá na systému, že barevné mutace jsou pouze ve vykousnutém pouzdru - a jeho slovo je v primkách zákon. Staniku - ale vzdyt ty druhe sportky k MS v hokeji jsou taky zcela autenticke a nic na nich vcetne rucek nebylo meneno - jak jsem je poskladal, tak uz od te doby zustaly :) jen si nevzpominam, jestli jsem lestil sklicko jinak kazdopadne gratuluji!! ps: uz jste nekdy videli sporty2 s 97? Docente neser!!! Kdysi jsem plánoval stavbu strojku "kal. 67", ale nepodařilo se.
financ Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Zájem každopádně mám. A s těmi pouzdry - já za sebe zastávám názor, že je to myšmaš obojího, ale kapacita nejvyšší - Accutron trvá na systému, že barevné mutace jsou pouze ve vykousnutém pouzdru - a jeho slovo je v primkách zákon. Docente neser!!! Kdysi jsem plánoval stavbu strojku "kal. 67", ale nepodařilo se.kal 67, to jako day date šedesátosmička? :-)
prim-ky Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Hezké jsou - né, že ne, ale máš špatně celé pouzdro: P1100889.jpgA vteřinovka je která ta správná-bez obdélníčku nebo s obdélníčkem?
docent_tecka Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Bez obdelnicku. Vzdycky me prekvapi, jak je kratka... Ohledne pouzder. Kdysi jsem to taky zjistoval a accutron mi po hledani v archivu sdelil, ze barevne varianty 69 vzdCky ve vykousnutem pouzdru a cerne v obou. Dokonce mam cerne v klasickem pouzdre s krabickou a stitkem zeapoda na dynku
anthony.rex Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Bez obdelnicku. Vzdycky me prekvapi, jak je kratka... Ohledne pouzder. Kdysi jsem to taky zjistoval a accutron mi po hledani v archivu sdelil, ze barevne varianty 69 vzdCky ve vykousnutem pouzdru a cerne v obou. Dokonce mam cerne v klasickem pouzdre s krabickou a stitkem zeapoda na dynkuTak to by mne zajímalo, kolik kusů prim sport v barevné variantě a vykouslém pouzdře bylo vyrobeno, protože na aukru jdou parkrát do roka, jinak o ně ne a ne zavadit
docent_tecka Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 (upraveno) Malo... kazdopadne mene nez ciderniku ;-) Edit: navic jak bylo zmineno i ten maly pocet kusu trpel podle meho rychlym opotrebenim pouzdra... Upraveno 10. března 2014 uživatelem docent_tecka
anthony.rex Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Malo... kazdopadne mene nez ciderniku ;-) Edit: navic jak bylo zmineno i ten maly pocet kusu trpel podle meho rychlym opotrebenim pouzdra...Sport automatic budou čím dál více sběratelsky zajímavé když vidím z pozice prodejce kolik přibývá nových sběratelů primek:-)
straspol Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Sport automatic budou čím dál více sběratelsky zajímavé když vidím z pozice prodejce kolik přibývá nových sběratelů primek:-)Ono jich taky dost ubývá...podívej třeba takovej Financ...
anthony.rex Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 BOno jich taky dost ubývá...podívej třeba takovej Financ...Budu to muset zmapovat co kdo má:-), ale mizí to celkem dost a nejen sporty, dříve jsem nakupoval vidlema dneska už je to o štěstí...
Honza.manta Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 kal 67, to jako day date šedesátosmička? :-) Ne - kalibr 97 je mutace kalibru 96. Já měl v jednu chvíli dost dílů na tento strojek, tak mi napadlo to nabastlit na kalibr 69. Bohužel se nepovedlo - prostě jsem nenašel nikoho, kdo by to dokázal.
Honza.manta Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 BBudu to muset zmapovat co kdo má:-), ale mizí to celkem dost a nejen sporty, dříve jsem nakupoval vidlema dneska už je to o štěstí... Sakra já se tě bojím - dej si jinou fotku - please.
anthony.rex Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Není čeho se bát:-) a obzvláště když mě znáš osobně, tuším, že jsi u mně kupoval prototyp modrý sporty s bílou lunetou, tenkrát jsi si to v autě přehazoval jak horkej brambor.....:-)
Honza.manta Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Prototyp modrých sportů jsem určitě nekupoval, protože ho nemám. Ani si nejsem jist osobním setkáním, ale nevylučuji ho ani v minulosti a ani v budoucnosti.
straspol Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Není čeho se bát:-) a obzvláště když mě znáš osobně, tuším, že jsi u mně kupoval prototyp modrý sporty s bílou lunetou, tenkrát jsi si to v autě přehazoval jak horkej brambor.....:-)To si pleteš to byl jinej kolega- dostal na ně tip ode mne, modrý sporty s tím světlejším cifrem a lunetou s červenými indexy..
anthony.rex Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 To si pleteš to byl jinej kolega- dostal na ně tip ode mne, modrý sporty s tím světlejším cifrem a lunetou s červenými indexy..Máš recht, je to tak a já myslel, že to byl manta:-)
anthony.rex Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Prototyp modrých sportů jsem určitě nekupoval, protože ho nemám. Ani si nejsem jist osobním setkáním, ale nevylučuji ho ani v minulosti a ani v budoucnosti.Já fakt celou dobu myslel, že jsi to kupoval ty:-) jinak mám tu na prodej posledních 15ks ciferníků na prim sport 2, jinak to všechno zahučelo do místních
Honza.manta Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Já fakt celou dobu myslel, že jsi to kupoval ty:-) jinak mám tu na prodej posledních 15ks ciferníků na prim sport 2, jinak to všechno zahučelo do místních Pošli mi fotku do SZ, ale obávám se, že asi nic pro mně už nebude, jestli ti to už probrali místní přede mnou.
straspol Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Já fakt celou dobu myslel, že jsi to kupoval ty:-) jinak mám tu na prodej posledních 15ks ciferníků na prim sport 2, jinak to všechno zahučelo do místníchPokud tam bude nějaký Ancre, možná si plácnem..? (teda- kdyby ho nechtěl Manťák- byl první, žejo...)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se