Miroslávek Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Gabriela , původně Soukalová , po svatbě Koukalová ...
spona Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 (upraveno) Ahoj, mohu Vás poprosit o radu. Dnes mi přinesl kolega tyto Sporty.Má cenu je dávat dohromady, nebo mám raději koupit jiný a zachovalejší?Pouzdro docela ujdeNějaký dvojky bych bralDo Eltonu je posílat nebudu, už mám Sport1 a Traktory po renovaci a vím že je to palba.Nemám to na kšeft, jen mu mám za ně něco dát a já fakt nevím kolik.Děkuji moc. Upraveno 19. října 2017 uživatelem spona
spona Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Ještě jsem zapomněl napsat, že ani jedny nejdou.
jožko Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Časom ích dáš.Cifry a púzdra sú dobré,rúčky na PS II časom zoženieš a funkčné strojky 68.nie sú problém.Luneta na Humberta-150kč-EltonJe to rýchlejšie a lacnejšie než renovácia.Nakoniec budeš rád,že si ím vdýchol druhý život.Na takové to domácí ...
spona Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 A myslíš že to nejsou nějaký skládačky?
skodna Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Stačilo by přehodit strojky i s ciferníkama vzájemně do pouzder a je to tak, jak má být. Ten černý ciferník s orezlýmy ručkami patří do pouzdra s bílým armovákem s indexy. Jinak je vše, zdá se v pořádku. Nefunkčnost strojků neřeš. To dá dohromady kterýkoliv hodinář za pár zlaťáků a jak již bylo řečeno, luneta se dá z eltonu sehnat za 150 Kč. Budou z toho zase pěkné prímky.
spona Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Tak super, díky moc za informaci. Tak ještě kolik mám kolegovi dát peněz?Na ceny jsem koukal, ale stejně bych bral váš názor.Jinak moc díky Sent from my iPad using Tapatalk
skodna Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 To je těžký radit. Já dal kolegovi z restaurace za dvoje sporty jedny modré igen a druhé klasické humberta, oboje jdoucí a v super stavu a proti jeho protestům ,že nic nechce, láhev vína z moravy a zaplatil útratu cca tři piva. Třeba si kolega potrpí na vyšší ceny, ale v tomto stavu bych tak tři stovky za oboje oželel. Jednak to není žádná liga a druhak za zprovoznění a uvedení do nositelného stavu dáš dalších cca 1000-1200 Kč. Je to ale můj názor, primky nějak nehledám a nesháním, mám jich dost.
spona Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Já si tak říkal 500 max za oboje, tak jsem se moc nepletl. Tak uvidím co na to řekne. Jinak děkuji za informaci. Sent from my iPad using Tapatalk
velda Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 To je těžký radit. Já dal kolegovi z restaurace za dvoje sporty jedny modré igen a druhé klasické humberta, oboje jdoucí a v super stavu a proti jeho protestům ,že nic nechce, láhev vína z moravy a zaplatil útratu cca tři piva. Třeba si kolega potrpí na vyšší ceny, ale v tomto stavu bych tak tři stovky za oboje oželel. Jednak to není žádná liga a druhak za zprovoznění a uvedení do nositelného stavu dáš dalších cca 1000-1200 Kč. Je to ale můj názor, primky nějak nehledám a nesháním, mám jich dost.Marku, opravdu těch primek máš dost ?
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 (upraveno) NeserNapadla mne ještě jedna kratší a taktéž výstižná odpověď z Ostravska: "Pi.o"!!!A jelikož je pátek a nikdo asi nemá čas se zdržovat rébusem, tak napovím, že to třetí písmeno je "č"... Upraveno 20. října 2017 uživatelem Jan_Jan_2006
skodna Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 To né, to už by bylo moc. Však von se utluče sám. Že?
velda Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 Napadla mne ještě jedna kratší a taktéž výstižná odpověď z Ostravska: "Pi.o"!!!A jelikož je pátek a nikdo asi nemá čas se zdržovat rébusem, tak napovím, že to třetí písmeno je "č"... I ty "Brute" ?!
tm.watches Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Odesláno 23. října 2017 Je zajímavý jak ta jedna luneta je úplně ošoupaná a sklíčko vypadá vcelku dobře.
Doriaan Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Kamarádovi jsem složil PS II. Pouzdro ja parexo...bohužel. Snad se to nikoho nedotkne tak jako celofosforový ciferník.
ATOM Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 proc bohuzel, to parexo pouzdro narozdíl od novych nerezovych originalu tesni...takze spis bohudik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se