CaponeAll Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) No napsal jsem pánovi, že ty samé co mám já mají datum. Ať opraví to, že jsou to speciály co ukazují hloubku. Neměl tolik slušnosti mi ani odepsat ... asi někde tu hloubku měří Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem CaponeAll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renda Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Zdravím,myslíte,že je to tak origo nebo na číselníku něco chybí? Mně se zdá,že by tam měl být ještě bílý kroužek..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Zdravím,myslíte,že je to tak origo nebo na číselníku něco chybí? Mně se zdá,že by tam měl být ještě bílý kroužek..... chybi, resp. je jiny armovaci krouzek (drzi a rozpina sklo zevnitr). ma tam byt bily s cernymi minutovymi indexy. vterinova rucka je taky jina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaponeAll Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Zdravím,myslíte,že je to tak origo nebo na číselníku něco chybí? Mně se zdá,že by tam měl být ještě bílý kroužek..... Tady je odpověď foto jsem si půjčil z aukra... Dá se to přelisovat u hodináře, jen musíš sehnat tento armovací krouřek... Alex Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem CaponeAll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Jsi manták,ty poznáš gravírování jen na základě fotky? Text může znít z dnešního pohledu blbě,ale každej ví jací byli bolševičtí lampasáci kokoti. Skoro jako ty.. "Hele, a ty seš kerej, woe?" Mělo by Ti být jasné, že každý z místních odborníků žádný názor nevydává za absolutní pravdu, to ani u Primek nejde, ale za svůj názor, který může kdokoli svými argumenty podpořit či vyvrátit. Honza také psal, že "dle jeho mínění..." Tedy nic netvrdil. Takže se pro příště uklidni, jinak s Tebou někdo rychle vyběhne, třeba já. Prozatím Ti budiž odpuštěno. Až budeš mít něco, co by tady mohlo být přínosem, dej vědět. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Jsi manták,ty poznáš gravírování jen na základě fotky? Text může znít z dnešního pohledu blbě,ale každej ví jací byli bolševičtí lampasáci kokoti. Skoro jako ty.. Skoro mám pocit, že kdyby blbost kvetla, tak ty budeš samý poupě. A takhle urážet někoho jen pro to, že říká svůj názor - (a myslím , že dost výstižný a skoro stopro správný) - může jen totální trouba a nebo možná potrefený vlastník či prodejce zmiňovvaného klenotu. Vše je věc komunikace a vše se dá říct určitou formou. Nejseš-li schopen komunikovat jako normální člověk bez urážení ostatních(nejsem první, koho jsi na tomhle fóru dost hrubě a podle mého i zbytečně napadl), tak si myslím, že tady mezi námi nemáš co pohledávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaponeAll Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Skoro mám pocit, že kdyby blbost kvetla, tak ty budeš samý poupě. A takhle urážet někoho jen pro to, že říká svůj názor - (a myslím , že dost výstižný a skoro stopro správný) - může jen totální trouba a nebo možná potrefený vlastník či prodejce zmiňovvaného klenotu. Vše je věc komunikace a vše se dá říct určitou formou. Nejseš-li schopen komunikovat jako normální člověk bez urážení ostatních(nejsem první, koho jsi na tomhle fóru dost hrubě a podle mého i zbytečně napadl), tak si myslím, že tady mezi námi nemáš co pohledávat. jsem téhož názoru jako Honza. All Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem CaponeAll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 20. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Tady je odpověď foto jsem si půjčil z aukra... Dá se to přelisovat u hodináře, jen musíš sehnat tento armovací krouřek... Alex Jen pozor, ne každý to přearmování umí :-) Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Outlander Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 dnešní ůlovek z blešáku po vyčištění a rozleštění sklíčka, byl dost zasantusený, ale zdá se že jdou celkem přesně, nenašel by se nějakej dobrondiec, nejlíp z prahy co by měl na prodej novou lunetu? prosím prosím... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 dnešní ůlovek z blešáku po vyčištění a rozleštění sklíčka, byl dost zasantusený, ale zdá se že jdou celkem přesně, nenašel by se nějakej dobrondiec, nejlíp z prahy co by měl na prodej novou lunetu? prosím prosím... Hezký stav. Já si snad budu muset zase nějaké koupit, už mám absťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaponeAll Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 (upraveno) Tak jsem si zase jedny poskládal za spolupráce svého dvorního hodináře....Bohužel na ně vyšlo horší pouzdro, ale příště sem hodím to v čem jsem je koupil a také to jak vypadá po chemickém odchromování před leštěním pouzdro. Alex Upraveno 23. srpna 2010 uživatelem CaponeAll 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Hmm, kupodivu tyhle ručky vypadají mnohem líp, než původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Takovéhle ručky jsem ještě neviděl Jinak pouzdro je OK, ono nakonec kdo na hodinky kouká zezadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaponeAll Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Hmm, kupodivu tyhle ručky vypadají mnohem líp, než původní. No došel jsem k mému hodináři a on je vytáhl, taky jsem na ně koukal. Hold staré zásoby prim a ani prý netuší na který model patří origo :smile_anim: Jen bohužel z aukra koupený PS2 - rezavé, jdouci, ale ruřky v háji + pouzdro po smrti.... No ale podařilo se vytvořit zase jedny pěkné na nošení. Netušíte někdo který model měl tyto ručky?? Alex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 (upraveno) Hezké sportky, jen tak dál! A pouzdro dobré - jak to napsal Biges, zadek nikde neukazuješ. A ty ručky vypadají dost dobře, taky by mne zajímalo, z čeho jsou. Edit: překlep Upraveno 23. srpna 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vocko Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Mě to připadá jako obyčejné ručky na humberta, jen si u nich někdo hrál s pilníkem a brusnou pastou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaponeAll Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Mě to připadá jako obyčejné ručky na humberta, jen si u nich někdo hrál s pilníkem a brusnou pastou. To ne, jsou o kousek kratší a má je i červeném provedení... Alex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Podle mně se jednalo o pokusné ručky na různé exportní variace Primek (tedy Ancre, Meister-Anker). Se to zkusilo, neujalo, pak se to mezi dalšími díly dostalo k hodinářům. Vzhledem k délce ruček tipuji buď varianty nesportových automatů či dětských Sportů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vocko Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 právě že mi připadali jako zkrácené z humbert. Teď když se ale koukám pořádně tak to ony nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaponeAll Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 No právě a to ani hodinář netušil na co patří origo?? Asi to bylo pro export... Alex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se