Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Zdravím,myslíte,že je to tak origo nebo na číselníku něco chybí? Mně se zdá,že by tam měl být ještě bílý kroužek.....

Tady je odpověď foto jsem si půjčil z aukra...

Dá se to přelisovat u hodináře, jen musíš sehnat tento armovací krouřek...

Alex

post-2503-088828600 1282314841.jpeg

Upraveno uživatelem CaponeAll
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsi manták,ty poznáš gravírování jen na základě fotky? Text může znít z dnešního pohledu blbě,ale každej ví jací byli bolševičtí lampasáci kokoti. Skoro jako ty..

"Hele, a ty seš kerej, woe?" Mělo by Ti být jasné, že každý z místních odborníků žádný názor nevydává za absolutní pravdu, to ani u Primek nejde, ale za svůj názor, který může kdokoli svými argumenty podpořit či vyvrátit. Honza také psal, že "dle jeho mínění..." Tedy nic netvrdil. Takže se pro příště uklidni, jinak s Tebou někdo rychle vyběhne, třeba já. Prozatím Ti budiž odpuštěno. Až budeš mít něco, co by tady mohlo být přínosem, dej vědět.

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Jsi manták,ty poznáš gravírování jen na základě fotky? Text může znít z dnešního pohledu blbě,ale každej ví jací byli bolševičtí lampasáci kokoti. Skoro jako ty..

Skoro mám pocit, že kdyby blbost kvetla, tak ty budeš samý poupě.

A takhle urážet někoho jen pro to, že říká svůj názor - (a myslím , že dost výstižný a skoro stopro správný) - může jen totální trouba a nebo možná potrefený vlastník či prodejce zmiňovvaného klenotu.

Vše je věc komunikace a vše se dá říct určitou formou. Nejseš-li schopen komunikovat jako normální člověk bez urážení ostatních(nejsem první, koho jsi na tomhle fóru dost hrubě a podle mého i zbytečně napadl), tak si myslím, že tady mezi námi nemáš co pohledávat.

Odkaz ke komentáři

Skoro mám pocit, že kdyby blbost kvetla, tak ty budeš samý poupě.

A takhle urážet někoho jen pro to, že říká svůj názor - (a myslím , že dost výstižný a skoro stopro správný) - může jen totální trouba a nebo možná potrefený vlastník či prodejce zmiňovvaného klenotu.

Vše je věc komunikace a vše se dá říct určitou formou. Nejseš-li schopen komunikovat jako normální člověk bez urážení ostatních(nejsem první, koho jsi na tomhle fóru dost hrubě a podle mého i zbytečně napadl), tak si myslím, že tady mezi námi nemáš co pohledávat.

jsem téhož názoru jako Honza.

All

Odkaz ke komentáři

Tady je odpověď foto jsem si půjčil z aukra...

Dá se to přelisovat u hodináře, jen musíš sehnat tento armovací krouřek...

Alex

Jen pozor, ne každý to přearmování umí :-)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

dnešní ůlovek z blešáku po vyčištění a rozleštění sklíčka, byl dost zasantusený, ale zdá se že jdou celkem přesně, nenašel by se nějakej dobrondiec, nejlíp z prahy co by měl na prodej novou lunetu? prosím prosím...

Hezký stav. Já si snad budu muset zase nějaké koupit, už mám absťák. :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si zase jedny poskládal za spolupráce svého dvorního hodináře....

Bohužel na ně vyšlo horší pouzdro, ale příště sem hodím to v čem jsem je koupil a také to jak vypadá po chemickém odchromování před leštěním pouzdro.

Alex

post-2503-001296300 1282580844.jpg

post-2503-044459400 1282580854.jpg

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Hmm, kupodivu tyhle ručky vypadají mnohem líp, než původní.

No došel jsem k mému hodináři a on je vytáhl, taky jsem na ně koukal. Hold staré zásoby prim a ani prý netuší na který model patří origo :smile_anim: :smile_anim:

Jen bohužel z aukra koupený PS2 - rezavé, jdouci, ale ruřky v háji + pouzdro po smrti....

No ale podařilo se vytvořit zase jedny pěkné na nošení.

Netušíte někdo který model měl tyto ručky??

Alex

Odkaz ke komentáři

Podle mně se jednalo o pokusné ručky na různé exportní variace Primek (tedy Ancre, Meister-Anker). Se to zkusilo, neujalo, pak se to mezi dalšími díly dostalo k hodinářům. Vzhledem k délce ruček tipuji buď varianty nesportových automatů či dětských Sportů.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...