Georg_CS Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Mrknu, jen nejsem zatím takový borec, abych věděl co jsou tři můsty :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Kal. 68 je zde. Pod setrvačkou vidíš vyražené číslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Jako Kal. 64 mi google vyhodil toto, ale dva můstky to má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Super! Jsem zase o něco chytřejší. Jen ještě nemám "náčiní" na sundání dýnka. Ale to se poddá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 (upraveno) Krátké porovnání lunet Prim Sportů 2 co do kvality (nikoliv velikosti). Vlevo dětské Sporty od "soudruha" před téměř čtyřiceti lety! Luneta s ostrými neokousanými čísly, popis čísel vystředěný doprostřed šířky lunety - tleskám soudruzi ! Vpravo luneta současných renovačních Prim Sportů 2 zaslaná mi po druhé (!!!) její reklamaci dnešním "Eltónem podnikatelem". Luneta s neostrými, rozplizlými, okousanými čísly, nevystředěnými doprostřed šířky lunety. Eltóne, soudruh byl před desítkami let daleko před Tebou v kvalitě lunet Sportů 2 . Poznámka: Původní starou lunetu na PS2 na neštěstí nemám - sháním! Edit: Slovosled. Upraveno 22. dubna 2016 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Máš pravdu!Jen bych ještě dodal,že i ta Parexo vypadá,když se podíváš líp.Nemluvím o kvalitě plastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Nojo. Už aby někdo konečně protlačil tu kovovou lunetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Parexo ale jen vypadá, barvu (co jsem slyšel) setřeš nehtem, protože je to jen tisk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Parexo ale jen vypadá, barvu (co jsem slyšel) setřeš nehtem, protože je to jen tisk.....a kdysi byly problémy s nasazením, nějak mi to praskalo. Ale třeba už to mají vychytané.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Určitě to mají konečně vymakané když zvyšují ceny Já si myslím, že je celkem fuk, jestli se Parexo setře nehtem nebo ne. Bude to setřeno o chvilku dřív než ten origo Elton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Určitě to mají konečně vymakané když zvyšují ceny Já si myslím, že je celkem fuk, jestli se Parexo setře nehtem nebo ne. Bude to setřeno o chvilku dřív než ten origo Elton. Koupil jsem hodinky s parexem a musel jsem lunety vyhodil. Kromě toho, že to nešlo otočit, tak některý ačkoli jsem s tím nic nedělal tak praskly a dvakrát jsem přejel prstem a potisk zmizel. Sem tam se dají koupit origo na aukru . Nebude to levný jako v Eltonu ale zato vydrží léta než se to ohudlá. A sem tam je k mání na antik primu ale za raketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Krátké porovnání lunet Prim Sportů 2 co do kvality (nikoliv velikosti). Vlevo dětské Sporty od "soudruha" před téměř čtyřiceti lety! Luneta s ostrými neokousanými čísly, popis čísel vystředěný doprostřed šířky lunety - tleskám soudruzi ! Vpravo luneta současných renovačních Prim Sportů 2 zaslaná mi po druhé (!!!) její reklamaci dnešním "Eltónem podnikatelem". Luneta s neostrými, rozplizlými, okousanými čísly, nevystředěnými doprostřed šířky lunety. Eltóne, soudruh byl před desítkami let daleko před Tebou v kvalitě lunet Sportů 2 . Poznámka: Původní starou lunetu na PS2 na neštěstí nemám - sháním! Edit: Slovosled.tak s tím hodnocením souhlas, sice to neřeším, ale občas tu sleduju fotky různých primek, kde luneta z Eltonu vyskytuje a to je fakt "rána do hlavy". Největší hnus je vizáž čísla 50, to už ani není možný, že za tohle chcou prachy.... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Také nad tím kroutím hlavou a nechápu to.Zbytečně si touto "kravinou" kazí v Eltonu jméno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) A ty Parexo lunety jsou dnes již celkem nositelné... Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg_CS Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Kal. 68 je zde. Pod setrvačkou vidíš vyražené čísloTak mám v nenošených Humbertech 68. Který kalibr je lepší a proč ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Na tohle asi úplně odpověď nemám. Ale kal. 68 je takový standard, podle mě funguje dobře a máš všude mrak náhradních dílů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Kal.68 má frekvenci 2,5Hz a 64 má 3Hz, takže by měl být přesnější, zase se díky spojení dvou můstků hůř opravuje - hůř rozuměj zároveň dráž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Takovej samopal vzor 24 má kadenci ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta!!! Někdy ještě mnohem rychlejší! Mám nové sportovní primky, soudruzi. Tak, teď to víte, ale jako kdybyste to nevěděli. Jinak politická diverze a vojenský soud.Více fotek u mě na cimře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Juchůů, konečně jsem sehnal lunetu. Teda, jestli se to dá nazvat luneta.. Bohužel, nic lepšího snad neexistuje.. Snad chvilku vydrží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Tahle tak dva dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se