Miroslávek Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Zdravím, je ještě nějaká možnost , kromě Eltonu, jak se dostat k bílým ručkám s červenou výplní na PS2 . Zkoušel jsem přebarvit oranžové, ale výsledek byl mizerný.Díky za radu.
Honza.manta Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Přepravit jdou - odstranit starou výplň a lak na nehty.
Miroslávek Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Díky, zkusím to. Jinak výplň jsem pokusně odstranil a dneska večer to zkusím modelářskou barvu Revell . Chci to na Prim Surf s červenými indexy . Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem Miroslávek
bob.zizka Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Dvojkovejch je tam víc,tak to dám sem. Posledni přírustek jsou PS 2.1 ke kterým je i záruční list z roku mého narození. Radost mi pokazilo však to,že původní zřejmě nejsou.Záručák rok 78 a uvnitř 68.4 která ještě ke všemu utíká jak o závod. Na 24 hodinách udělá 4 hodiny do plusu.
klasik51 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 (upraveno) Tyhle mé dva bastlíky mám rád. Upraveno 12. srpna 2016 uživatelem klasik51
Xenomorfus Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Zdar panove,prosel sem si tady par stranek nazpet (vzit to cele od zacatku zatim nechci, vnitrne doufam, ze jeste nejsem chronopacient a nebudu tomu zamerne prispivat :-) ). "Bohuzel" semi nejak sesly nejake PS2 (vcera pribyly treti). Vodotesnost asi resit nebudu, ale co musim, je luneta. Z Eltonu je to mrtve, Parexo nechci (ac je teda asi fakt, ze lepsi Parexo nez vubec nic). Bohuzel posledni nabyvsi maji lunetu prasklou. Vidim to, ze budu muset vzit z jednoho nejmenovaneho webu za 4 kila (a postovne), tak bych ji hned nerad zmrvil. Tudiz mne zajima (a omlouvam se, ze sem nedocetl dal), zda je pri nasazovani nove lunety nejaky problem ci vec, na co si dat bacha, nebo se to jen nacvakne ?!? Diky za pripadnou odpoved a at vam to tika...
Jiří_99 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Jen se nacvakne. Jde to v poho. Akorát si před nasazením očisti tu drážku, ať ti tam nezůstane nějaký bordel..
Xenomorfus Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Diky, to sem presne potreboval "slyset".
Mipa Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 No mně při nasazování jednoho origo otočného kroužku z Eltónu, při tlačení holými prsty, po nacvaknutí, zůstalo plno bílé barvy na prstech, která pak chyběla na tom kroužku - no hn*us velebnosti. Od tý doby nacvakávám otočné kroužky (všechny) tlakem přes nějakou fólii nebo hadr.
Cherokee Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 V 15. 8. 2016 v 6:00, Xenomorfus napsal: Zdar panove,prosel sem si tady par stranek nazpet (vzit to cele od zacatku zatim nechci, vnitrne doufam, ze jeste nejsem chronopacient a nebudu tomu zamerne prispivat :-) ). "Bohuzel" semi nejak sesly nejake PS2 (vcera pribyly treti). Vodotesnost asi resit nebudu, ale co musim, je luneta. Z Eltonu je to mrtve, Parexo nechci (ac je teda asi fakt, ze lepsi Parexo nez vubec nic). Bohuzel posledni nabyvsi maji lunetu prasklou. Vidim to, ze budu muset vzit z jednoho nejmenovaneho webu za 4 kila (a postovne), tak bych ji hned nerad zmrvil. Tudiz mne zajima (a omlouvam se, ze sem nedocetl dal), zda je pri nasazovani nove lunety nejaky problem ci vec, na co si dat bacha, nebo se to jen nacvakne ?!?Diky za pripadnou odpoved a at vam to tika...Ahoj mám dotaz proč je to z Eltonu mrtvé
Primoš Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Z Eltonu je to mrtvé z toho důvodu,že jim došly původní zásoby a dodavatel,který jim lunety v dobách dávno minulých vyráběl nějak zlikvidoval i tu formu a proto nastal problém,který bude přetrvávat ještě asi půl roku.
Cherokee Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Já tam mám na renovaci PS1 asi už mesíc, a minulí tyden jsem si obědnal Lunetu na PS2 p. Kmínková mě odpověděla že momentálně nejsou ale že ji pošlou stěma Igenama. Tak to su zvědavej jesli ji pošlou.
Hardslimer Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Takze mas pul roku cas.To je sileny termin. :-(
Primoš Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Nová ne,jen musí vyrobit novou formu a to taky nějakou dobu zabere a tak vydržme.
Primoš Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Samozřejmě,že bude vyrobena podle výkresové dokumentace a tak by měla být shodná s tou původní.
Mipa Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Jednak je forma na odstříknutí polotovaru plastového kroužku a pak je ještě raznice která prý za tepla hloubkově zatlačuje do obvodu kroužku prý bílou fólii pro čísla a čárkové indexy. Ta raznice pro čísla ale byla mizerná - malý průměr na kterém zatlačovala číslice a ty pak byly na části kroužku dole "ukousnuté" - no hnus nikoliv "vyrábění radosti" - mohl bych vyprávět o mých marných reklamacích - posílali mi pořád ty mizerné s dole ukousnutými čísly - no prostě se mi vysmáli do "ksi*chtu" - kvůli plastovému dílu výrobně za pár korun přicházejí o své příznivce, hlavně že se starají o svůj zisk.
Xenomorfus Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Tak jsem dnes objednal lunetu na PS2, i s postou 445,-kc. Tak snad to bude opravdu original...
Xenomorfus Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 390,- luneta, 55,- posta. Nikde jinde na netu se mi ji sehnat nepodarilo. Tedy coby original (doufam). Ale mozna jsem spatne hledal.Ovsem pokud ten "asi pulrok", kdy se bude cekat, az Elton zacne prodavat nove lunety takovy, jako nektere renovace u nich, je docela mozne, ze to byla jeste "super" cena. Zkratka sem vzal, dokud je. A vzhledem k tomu, ze mam PS2 troje, klidne vezmu i dalsi, pokud bude nekdy priznivejsi cena.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se