Argon Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Ať se trochu oživím téma :-).... sporty II. jsou fakt hezký hodinky. V oceli by byly samozřejmě hezčí, ovšem tu pálku se mi Eltonu platit nechce.... Sakra! Škoda, že mě primky nebavily cca 5 let zpět, kdy se dalo koupit nerez pouzdro v Eltonu za 2 500,-
5etter Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 V 1. 2. 2017 v 15:48, Delawer napsal: sporty II. jsou fakt hezký hodinky. V oceli by byly samozřejmě hezčí, ovšem tu pálku se mi Eltonu platit nechce.... Sakra! Škoda, že mě primky nebavily cca 5 let zpět, kdy se dalo koupit nerez pouzdro v Eltonu za 2 500,- Hezčí ani ne, ale rozhodně praktičtější na nošení. Jinak naprosto souhlasím, tohle období jsme prodrbali... Dovolil bych si sem vožit malou ochutnávku, další fotky jsou u mě.
marfcz Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Tak první úlovek z Aukro a veliká radost
Milan01 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Konečně řemínek, na kterém se mi začly líbit Humberta :-) (Omluvte kvalitu obrazu, nemám teď po ruce kvalitní aparát..)
Fade Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Ty stěžejky musí dostávat strašný kouř Už jak já jsem tam rval klasické nato, bylo to dost na těsno a tahle kůže vypadá ještě hrubší.
Milan01 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Pravda, dostat to pod stěžejky nebyla procházka růžovou zahradou, vlastně jsem rád, že se mi to povedlo bez vrypů do pouzdra :-)
Argon Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Tak jsem včera dostal od hodináře své "nové" sporty humerta, musím říct, že ten číselník je naprosto perfektní!!! :-)
ramon Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Tady často píšete, že ta sklíčka nasazujete nějakým lisem na skla. Myslel jsem, že na to je takový ten pavouk, nebo ne? Nebo je to totéž a říká se tomu lis?
Hardslimer Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Na PS2 se sklicko lisuje lisem.Pavouk se pouziva na jine modely.
ramon Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 V 23. 2. 2017 v 17:08, Hardslimer napsal: Na PS2 se sklicko lisuje lisem. Pavouk se pouziva na jine modely.Jo tak jestli se to tam natlačuje jako když se zaklapává dýnko, tak už potom chápu, že hodinář dvě sklíčka rozbil než jedno nasadil, a už od začátku se mu do toho evidentně nechtělo.
habadej Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Ten lis se kupuje za pár stovek od Číňana na e-bay, už jsem zalisoval dvoje PS2, ale potřeboval jsem tři sklíčka :-).
Hardslimer Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 A nebude to nahodou tim, ze z e-bay za par stovek koupis lis na dynka a ne na sklicka ?
habadej Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 No nebude, má to dvoje lisovací segmenty, na dýnka a na sklíčka. To že mi ruplo jedno ze tří, bude nedostatkem zkušeností.
Hardslimer Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Takze jsou to kleste. :-)Tak to je kumst se naucit zalisovat sklicko aniz by se ti pootocil armovak!Klobouk dolu. ;-)
ramon Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 V 23. 2. 2017 v 18:56, habadej napsal: No nebude, má to dvoje lisovací segmenty, na dýnka a na sklíčka. To že mi ruplo jedno ze tří, bude nedostatkem zkušeností.Nedostatkem zkušeností to nebude, hodinář říkal že to praská běžně, hlavně ty nový, starý už nemají. Tak to původně chtěl nějak zabrušovat, aby to šlo líp.
marfcz Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Tak ještě jeden přírůstek, rád bych časem všechny druhy dvojek a aspoň jedny I gen, u těchto nechám udělat údržbu a mám vymyšlený jiný řemínek kombinace zelené a černé
Hardslimer Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 V 23. 2. 2017 v 20:04, ramon napsal: Nedostatkem zkušeností to nebude, hodinář říkal že to praská běžně, hlavně ty nový, starý už nemají. Tak to původně chtěl nějak zabrušovat, aby to šlo líp.Ja musim pochvalit sveho hodinare.Cokoliv mi lisoval, tak 100% uspesnost.Pokud nastala situace, kdy sklicko neslo nalisovat, vzdy to bylo jinym rozmerem mnou dodanym kusem. Toz tak asi moje zkusenost.
ramon Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 V 23. 2. 2017 v 22:17, Hardslimer napsal: Ja musim pochvalit sveho hodinare. Cokoliv mi lisoval, tak 100% uspesnost. Pokud nastala situace, kdy sklicko neslo nalisovat, vzdy to bylo jinym rozmerem mnou dodanym kusem. Toz tak asi moje zkusenost.Asi na tom něco bude, taky už k němu nechodím, poté co mi udělal generálku na Seikách, která jsem potom rozebral a někde tady jsou i fotky...si dovolím říct že líp to udělám sám. Ale plastový skla jsem dělal tím pavoukem, lisem ještě ne.
feltharg Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 ja myslel ze pavouk je na sundavani
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se