Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Díky za rady. Je nějaký internetový obchod kde by se daly koupit díly k Prim sport 2 ????

Parexo.pardubicko.com.Někteří neuznávají tyto díly,zkrátka to není originál.Použít se dají,je to jenom o pocitu,jestli napodobeninu a nebo koupit nějaké hodinky na Aukru na díly.A nebo Elton.Vyber si.
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V zásadě není. Rozhodně ne s originálními díly.

Tak hodinky jsou komplet. U hodináře za velmi rozumný peníz, vyčištěné, nový ciferník + ručičky a luneta. Mám z nich radost. Strojek jsem opravoval sám a jsou celkem i přesné( za 24h cca o 36 vteřin napřed).

post-12888-056884200 1282838255.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tak hodinky jsou komplet. U hodináře za velmi rozumný peníz, vyčištěné, nový ciferník + ručičky a luneta. Mám z nich radost. Strojek jsem opravoval sám a jsou celkem i přesné( za 24h cca o 36 vteřin napřed).

Ještě by to chtělo dát armovací ráfek co má minutovou stupnici, ale jinak pěkný kousek.

Alex

Odkaz ke komentáři

Capone: Chtěl bych se Tě zeptat - Dá se při tom chromování udělat trošku tlustší vrstva chromu? Aby to vydrželo dýl než origo, která byla nekvalitní? (jaktože u ruských hodinek chrom vydrží mnohem déle) Nebo je to tím, že by pod chrom měla jít nejdřív měď, pak nikl a až nakonec chrom?

Dnes jsem dával na chromování další hodinky a ptal se na tu vrstvu, je větší než normálně.

Alex

Odkaz ke komentáři

Je dobré mít na to speciální hodinářský otvírak a v případě zatuhlého zívitu případně hodinky namočit na den-dva do WD40tky (nebo nějakého oleje), ale jen do tenké vrstvičky, aby do zbytečně nezasáhlo strojek.

Bigesi, prosím mohli by jsi mi doporučit nějaký specializovaný obchod nejlépe v Praze, kde bych mohl tento otvírák koupit? Díky za případné rady.
Odkaz ke komentáři

Taky bych se chtěl zeptat jak nejlépe vyčistit strojek. Hodinky se dlouho povalovaly otevřené a ve strojku je dost prachu a taky nánosy dechtu z cigaretového kouře. Přemýšlel jsem o tom že strojek ponořím do ředidla, ale nemám s tím žádné zkušenosti tak se raději přeptám. Na fotce je trochu očištěný štětcem, ale pod kolečky ........

Díky za rady.

post-12888-032407500 1282938038.jpg

Odkaz ke komentáři

Bigesi, prosím mohli by jsi mi doporučit nějaký specializovaný obchod nejlépe v Praze, kde bych mohl tento otvírák koupit? Díky za případné rady.

Mně se maximálně osvědčila stará šupléra :) . Akorát bych ji už raději nepoužíval k přesnému měření :lol:
Odkaz ke komentáři

Taky bych se chtěl zeptat jak nejlépe vyčistit strojek. Hodinky se dlouho povalovaly otevřené a ve strojku je dost prachu a taky nánosy dechtu z cigaretového kouře. Přemýšlel jsem o tom že strojek ponořím do ředidla, ale nemám s tím žádné zkušenosti tak se raději přeptám. Na fotce je trochu očištěný štětcem, ale pod kolečky ........

Díky za rady.

No, strojek není kompletní, takže by mi přišlo jednodušší ho vyměnit. Bazary jsou plné Primek v chodu za mírný peníz, zrovna dnes jsem v Nekázance ulovil ošoupané Primky s perfektním strojkem (663) za pár korun na bastlení :)
Odkaz ke komentáři

Díky za rady.

Strojek nejde čistit celý, musí se rozebrat...

Péro by z toho asi nemělo radost :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...