Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ahoj prikladam aktualni cenik z Eltonu na renovaci Sportu 2

cenik zaslan 13.11.2017. (mozna by nebylo spatne dat na prvni stranu a verzovat pro pripadne zajemce at nemusi prolejzat vsechny stranky)

jako nechapu to plastovy sklicko. to nemuzou delat mineral? btw nevite kde sehnat nejaky aftermakerotvy treba aspon? 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem moralles
Odesláno (upraveno)

Mineralnim sklem tohle pouzdro osadit nelze. Plastove sklo je fajn, da se prelestit pastou napr. Carex a je zase jak nove. Takto vypoukle mineralni sklo by se poskrabalo raz dva. Sice jde kvalitni diamantovou pastou take vylestit, ale je to narocnejsi. Zlaty plast...

Me se na tom nelibi jedna vec...pouzdro. Na mile vzdalene od originalu, obcas spatne tesnici nejspis u skla, jak jsem se dozvedel. K tubusu korunky no comment, Parexo ma lepsi, robustnejsi.

Upraveno uživatelem ATOM
Odesláno

Tady si na Parexo nehrajeme...

Hra nehra, zacálovat 11,5k czk za hodinky, které mi nebudou těsnit, navíc, které neodpovídají předloze nepovažuji za renovaci.

Odesláno

vubec bych se neutesoval tim, ze nejake pouzdro vyrobil elton, za prve viz. vyse a za dalsi, to je uplne jina fabrika, jiny pristup, filozofie, zmaknuta velkoseriova vyroba mechanickych hodinek ve statisicich vs nezmaknuta a zoufala maloseriovka

Odesláno

Hra nehra, zacálovat 11,5k czk za hodinky, které mi nebudou těsnit, navíc, které neodpovídají předloze nepovažuji za renovaci.

Už se někomu nějak vytopily? Jsem vůbec netušil, že nějak netěsní.

Odesláno

Osobně bych dvojky nerenovoval, je na trhu dost pěkných za podstatně lepší cenu než renovace.

Renovace jsou značně finančně nadhodnocené a asi i v budoucnu nebudou renovace hodnoceny tak jako originál.

Odesláno

Už se někomu nějak vytopily? Jsem vůbec netušil, že nějak netěsní.

Né že by do nich nateklo, ale pravidelně se zarosili, to vnitřnostem určitě neprospívá.

Odesláno

Já myslel hlavně konstrukčně kde by mohl být problém. Výše byla zmiňovaná trubka pro hřídel. 

Ta je znatelně slabší, ale tam problém není, problém je v špatně udělaném armováku a skle. Armovák má přírubu, která musí pasovat do pouzdra, ale také musí mít možnost rozpínat, aby dostatčně vytěsnil prostor mezi pouzdrem a sklem. A pak je tu idalší možný problém, nepřesně vyrobené sklo, může praskonout nebo nebude těsnit. Kdysi jsem měl ES renovaci, sklo přišlo už i z pouzdrem, mělo však vady, tak jsem objednal z Mavexu, to bylo tvarově, pevností i kvalitou shodné s původním. Tloušťka skla mezi armovákem a pouzdrem u nových skel je slabší než u původních, tam bych viděl problém.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...