Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hoši, Jirku jsem se jednou ptal, proč se dal do sbírání hodinek, vysvětlil mi zálibu v obrazech, pak poukázal na velikost baráku a že to měl plné od sklepa až po půdu. Noa proč tedy hodinky? Jsou skladnější!!! :lol2: :lol2:

Odesláno

Zdravím,chtěl jsem poprosit,mám dotaz,dnes jsem koupil Prim sport 2 černé,nejsem si jist jestli jsem si nenalít,jestli to jsou originál černé,nebo samo doma,i když jsem je dnes koupil v Chotusicíh na burze od staršího pána,mněl víc Primek,a i nějaké díly,tvrdil že dělal v Eltonu,prostě vypadal seriózně,ve skutešnosti vypadají líp než na fotce,předem moc všem děkuji

post-62808-0-01358000-1551542996_thumb.jpg

Odesláno

Z tých fotiek sa ťažko pozná, či je to pvd alebo čierny chróm, ak je to ten druhý prípad, tak to bol dobrý kup (samozrejme záleží aj od ceny).

Odesláno (upraveno)

Původní eltonský černý chrom byl lesklý.

Teda ne úplně jako zrcadlo, ale rovné plochy vypadaly leskle.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Tak to se omlouvám že jsem to dal do špatného vlákna

Neomlouvej se.dal jsi to dobře.evidentně nejsi sám kdo může jefnoznavneu říct jestli je to černý chrom nebo PVD.

Odesláno

Zdravím,chtěl jsem poprosit,mám dotaz,dnes jsem koupil Prim sport 2 černé,nejsem si jist jestli jsem si nenalít,jestli to jsou originál černé,nebo samo doma,i když jsem je dnes koupil v Chotusicíh na burze od staršího pána,mněl víc Primek,a i nějaké díly,tvrdil že dělal v Eltonu,prostě vypadal seriózně,ve skutešnosti vypadají líp než na fotce,předem moc všem děkuji

Moje bastliky:

attachicon.gifIMG_20170922_122602_new.jpg

Edit: prodal jsem je jako PVD. Ne original chrom. To jen pro ujasneni veci.....

To jsou dvoje různé hodinky. 

Petanprim - ještě bych poprosil o fotky v následujících úhlech:

post-5320-0-31416300-1551622955_thumb.jpg

post-5320-0-91691900-1551622960_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...