Daftra Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 No dobrý, ale na tom černým číselníku budou ručky určitě jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Jasně, že je v bílé variantě ZJS, to jde hezky vidět na datumu, v černé je to zas obyčejná 68.4 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Miyota tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Víš co bude nejlepší, když si napíšeš na Antik dotaz panu Hovorkovi, vlezeš tam na Diskusi, najdeš tam Accutron a zeptáš se přímo jeho a budeš vědět hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Nowis a sme v prd... Vojta, seš si jistej? Fotka strojku by nebyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Stačila by fotka dýnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Jsou to japonci,věř.je ale pravda,že armovaky jsem viděl i bez indexu a i v opačné barvě.už se to tu rozebiralo.ničeho se nedobereme,já bych byl v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Jak budu mít čas,tak to nafotim.nebo ti to někdy do toho mestecka u brna dovezu-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Je to čína (cal. 71) a armovák tam byl čistě bílej. Ručičky tam nepatřej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Foto od tud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 To není tak jisté. I v bílé variantě se ke mně dostaly a vypadají zas trošku jinak. Jenom aby to asi nebylo tak snadné. DSC_1193.JPGTak mě to nedalo a znovu jsem to študovat tady i jinde, tady na té fotce ti chybí bílej armovací kroužek s černýma indexama a ještě jedna věc, mám za to, že jsem tady při studiu vlákna PS 2 zahlídl,že strojek ZJS má jinej průměr než PRIM, mám za to,že je o něco větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Jedno foto pučený z Antiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Miyota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Je tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Trochu lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Jj dobrý je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Já tedy myslel, že je diskuse o tom černým torzu a vy jste to ohnuli k automatům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Přesně tak, počátek byl a je černé torzo, případně jeho bílý ekvivalent. To Daftra: Přijde mi že na tvé fotce je sklíčko již měněné, takže bych se nedivil kdyby tam někdo dal nový i armovací kroužek. Když se podívám na počátek toho vlákna, tak tam vidím ty černé s bílým armovacím kroužkem bez indexů, ale taky samozřejmě nevím zda je to tak jak má býti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Jo, to je správně, a je v tom ZJS, respektive cal.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 No, však k černýmu torzu bez minutových indexů tady máš 2x foto bílýho ekvivalentu bez minutových indexů, ne? A vidíš, až teď jsem si všiml, že na té pučené fotce z Antiku jsou zbastlený. Když pominu to sklo, armovací kroužej je posunutej, tak tam bude neco špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se