Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Jo tady je odkaz : http://aukro.cz/item1222676753_prim_sport_ii_gen_krasne_hodinky.html

Přihazovalo dost lidí, jinak tyhle spory v origo stavu se dají celkem zacovalé pořídit kolem 300 Kč, tak nevím co na tom ty lidi viděly. Nejspíš se jim zalíbila ta lidová tvořivost :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pletu se moc, nebo na těch s kovovým tahem jsou obráceně nasazené ty vymezovací plíšky na stěžejkách? Vypadá to, jako když nutrie cení hlodáky, hnus velebnosti.

No, je to fakt obráceně, musí to bejt strašně dobrý na roztrhání rukávů :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Je to bastl. Mají tam být normální bílo-zelený ručičky. Vteřinovka taková je.

To mě ještě ujišťoval, že jsou 100% originál z obchodu, nevím jestli teď budu psát do správného vlákna, ale neměli byste někdo navíc bílou vteřinovku se zeleným obdélníčkem? Popř. kde by se dala ještě sehnat. Děkuji
Odkaz ke komentáři

To mě ještě ujišťoval, že jsou 100% originál z obchodu, nevím jestli teď budu psát do správného vlákna, ale neměli byste někdo navíc bílou vteřinovku se zeleným obdélníčkem? Popř. kde by se dala ještě sehnat. Děkuji

Zkus nějaké hodinářství, ručiček je zatím všude dost.

Odkaz ke komentáři

Stačí si trochu pohrát v Zoneru. Fotku jsem si půjčil z aukra a trochu upravil.

Spíš než fotografem, to bude dobrej ptogram, jak už tady někdo psal. Stačí stmavit přidat kontrast, a škrábance mizí............

post-12888-063754000 1284711592.jpg

post-12888-092318100 1284711795.jpg

Upraveno uživatelem kutilprim
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Je tu další kousek od dobrého fotografa. To jsem zvědavej za kolik to zase prodá. http://aukro.cz/item1235469439_prim_sport_ii_gen_nadherne_hodinky.html Kroužek (luneta) je slovenská replika :sick01:.

Tohle je, podle mně, nějaký režim přímo ve foťáku, respektive úpravy. Zvýšení kontrastu a aplikování nějakého chytrého rozostřování (= smart blur, median filter). Podle mně už je to za hranicí manipulace s fotografiemi, ale tak snad každý svéprávný kupující to pozná.

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Na Aukru se vdražily jedny PS2 za 2750 Kč Krom toho, že je tam bílej armovací kroužek a vteřinovka, tak mi nepříjdou jako něco extra, nebose pletu ? Takovej ranec bych dal maximálně za letecký automaty, ale ne za humberta.

Kujva, já jsem prodal diplomaty na aukru jen za patnáct stovek a tahle slátanina skoro za dvojnásobek. To mě fakt nasralo. :sniper:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...