Joe Lemonade Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 (upraveno) Tak jsem si taky pořídil Prim Sport 2 - zelené Humberta na původní gumě. Jsem z nich nadšený. Krásné pouzdro bez otěru, strojek funkční, jen sklíčko přeleštit a budou jako nové. Za 500,- dobrý deal, no ni? Upraveno 14. dubna 2011 uživatelem Joe Lemonade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 jo jo nekdy se zadaří.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Zdarec všichni, mám menší dotaz. Je možné, že se to tady někdy řešilo, ale já než něco najdu, tak se raději zeptám. U několika aukcí na aukru jsem si všiml, že některé PS 2.1 mají ručičky z Igenů. Jeden prodejce v popise dokonce uváděl, že PS 2.1. s Igeňáckejme ručkama jsou jakýsi mezi typ mezi PS 1 a PS 2.1. Mám v tom teď guláš. Opravdu se do PS 2.1. na začátku produkce montovaly ručičky z Igenů, nebo jde o bastly a snahu prodejců prostřednictvím fámy zatraktivnit své zboží? Všem předem díky za případné odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Zdarec všichni, mám menší dotaz. Je možné, že se to tady někdy řešilo, ale já než něco najdu, tak se raději zeptám. U několika aukcí na aukru jsem si všiml, že některé PS 2.1 mají ručičky z Igenů. Jeden prodejce v popise dokonce uváděl, že PS 2.1. s Igeňáckejme ručkama jsou jakýsi mezi typ mezi PS 1 a PS 2.1. Mám v tom teď guláš. Opravdu se do PS 2.1. na začátku produkce montovaly ručičky z Igenů, nebo jde o bastly a snahu prodejců prostřednictvím fámy zatraktivnit své zboží? Všem předem díky za případné odpovědi. Bastl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Bastl Díky Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Tak jsem si taky pořídil Prim Sport 2 - zelené Humberta na původní gumě. Jsem z nich nadšený. Krásné pouzdro bez otěru, strojek funkční, jen sklíčko přeleštit a budou jako nové. Za 500,- dobrý deal, no ni? Hrubej pásek! Polo Sport - to asi bude od Ralpha Laurena stejně jako Polo Shirt :D Za pětibábu pecka, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottscott Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Nevíte někdo prosím, proč se říká těm Prim Sport 2 určitého typu Humberto? QUOTE(Karlos @ 13.3.2010 - 22:01) 402774[/snapback]Zajímavá iluze a tak nějak to bude. Mozek je z celoživotních zkušeností naučený, že když něco vypadá takhle, tak je to v pohybu. A tak nám předhazuje vjem pohyblivých předmětů. Taky se mi jednou povedlo vyfotit něco podobnýho. Tyhle věci jsem vyčetl. To je také příčina kinetózy, tedy nemoci z pohyby, čili cestovní nevolnosti. Abych zase jen nekecal, tak jedny klasická Humberta prodané členovi robpol3. Občas něco pustit musím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Nevíte někdo prosím, proč se říká těm Prim Sport 2 určitého typu Humberto? Co myslíš? Protože trochu připomínají svým barevným provedením cirkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottscott Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 Cirkus Humbeto znám, ale to mě fakt nenapadlo Co myslíš? Protože trochu připomínají svým barevným provedením cirkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Vydražil jsem na Aukru tyto Primky,abych měl do práce(elektrikář)něco odolného.Nechají si prý leccos líbit.Jedná se především o špínu,prach a vibrace.Je to dobrá volba,nebo je odrasuju?Vypadá to,že se předcházejí tak o 30 sek./den.Je to běžné nebo se z nich po seřízení dá vymáčknout víc?Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Dobrý den musím se pochlubit s dnešním přírůstkem od kolegy z práce.Hodinky byly za jednu drobnou službičku a jsem z nich nadšený.Trochu se budu muset postarat o sklíčka a jinak jsou v naprostém pořádku.Snímky sice nejsou top,ale na chlubení dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Tak toho kolegu ti tedy závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Jaké je toto pouzdro? Předpokládám, že ocelové (nemá ve spodní části zabroušenéhrany), ale Parexo, si myslím, to není. Můj nový přírustek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 To by měla být nerezová Elton renovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 (upraveno) Je tedy možné v současné době toto pouzdro v NMnM koupit? A prodají jej samostatně? Asi ne, co? Upraveno 17. června 2011 uživatelem Nodus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Je tedy možné v současné době toto pouzdro v NMnM koupit? A prodají jej samostatně? Asi ne, co? Obávám se, že to jde jen v programu renovace a čekat ty oblíbené tři měsíce. Na druhou stranu - možné je vše. Zkus kontaktovat paní Krskovou a optat se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Tak už konečně vlastním i čínský kalibr ZJS - fotky z aukra, ale hodinky už mám v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jersey Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Zdravím, tak se potřebuju taky trochu pochlubit.Tyto fosforové Dvojky jsem vyhrál na Aukru asi za třistapade a za dalších třistapade jsem je nechal přetěsnit. Už máme spolu za sebou týdenní plavbu na plachetnici i nedobrovolné potápění. Překvapuje mě že tritium stále svítí, jak dokazuje poslední obrázek i když je pravda že jsem si pomáhal UV světlem. Luneta na dalších snímcích je nová - získal jsem ji spolu s dalšími stejnými hodinkami které však nemají originální vteřinovku, zkrátka na nich ještě budu muset zapracovat. ps. Má tento model také nějakou přesdívku (jako pozdější Humberta)? Do kdy se vlastně dělalo toto provedení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 (upraveno) Jo, začal jsi dobře, koupil sis jedno z nejlepšího, co ve sportech je. Model jsme tu pojmenovali Prim Sport 2.1. Dvojka značí druhou generaci a jednička variantu. Stejný model existuje ještě s modrým cifrem a také s fialovým, který má ale broušené pouzdro. Všechno to tu v sekci Prim najdeš v jiných vláknech. Model se prodával tak do roku 82, 83, nevím přesně. Upraveno 25. června 2011 uživatelem mischa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Tak jsem vzal vyvenčit několikery PS2 do Afriky. Všechny ochutnaly moře a vydržely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se