Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Tak jsem si taky pořídil Prim Sport 2 - zelené Humberta na původní gumě. Jsem z nich nadšený. Posted Image Krásné pouzdro bez otěru, strojek funkční, jen sklíčko přeleštit a budou jako nové. Posted Image Za 500,- dobrý deal, no ni?

Posted Image

Posted Image

Upraveno uživatelem Joe Lemonade
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Zdarec všichni, mám menší dotaz. Je možné, že se to tady někdy řešilo, ale já než něco najdu, tak se raději zeptám. U několika aukcí na aukru jsem si všiml, že některé PS 2.1 mají ručičky z Igenů. Jeden prodejce v popise dokonce uváděl, že PS 2.1. s Igeňáckejme ručkama jsou jakýsi mezi typ mezi PS 1 a PS 2.1. Mám v tom teď guláš. Opravdu se do PS 2.1. na začátku produkce montovaly ručičky z Igenů, nebo jde o bastly a snahu prodejců prostřednictvím fámy zatraktivnit své zboží? Všem předem díky za případné odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Zdarec všichni, mám menší dotaz. Je možné, že se to tady někdy řešilo, ale já než něco najdu, tak se raději zeptám. U několika aukcí na aukru jsem si všiml, že některé PS 2.1 mají ručičky z Igenů. Jeden prodejce v popise dokonce uváděl, že PS 2.1. s Igeňáckejme ručkama jsou jakýsi mezi typ mezi PS 1 a PS 2.1. Mám v tom teď guláš. Opravdu se do PS 2.1. na začátku produkce montovaly ručičky z Igenů, nebo jde o bastly a snahu prodejců prostřednictvím fámy zatraktivnit své zboží? Všem předem díky za případné odpovědi.

Bastl

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si taky pořídil Prim Sport 2 - zelené Humberta na původní gumě. Jsem z nich nadšený. Posted Image Krásné pouzdro bez otěru, strojek funkční, jen sklíčko přeleštit a budou jako nové. Posted Image Za 500,- dobrý deal, no ni?

Hrubej pásek! Polo Sport - to asi bude od Ralpha Laurena stejně jako Polo Shirt :D :D Za pětibábu pecka, gratulace!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nevíte někdo prosím, proč se říká těm Prim Sport 2 určitého typu Humberto?

QUOTE(Karlos @ 13.3.2010 - 22:01) 402774[/snapback]Zajímavá iluze a tak nějak to bude. Mozek je z celoživotních zkušeností naučený, že když něco vypadá takhle, tak je to v pohybu. A tak nám předhazuje vjem pohyblivých předmětů. Taky se mi jednou povedlo vyfotit něco podobnýho.

Tyhle věci jsem vyčetl. To je také příčina kinetózy, tedy nemoci z pohyby, čili cestovní nevolnosti.

Abych zase jen nekecal, tak jedny klasická Humberta prodané členovi robpol3. Občas něco pustit musím Posted Image

post-6998-1268515930.jpg

Odkaz ke komentáři

Vydražil jsem na Aukru tyto Primky,

post-14708-080335400 1305443505.jpg

abych měl do práce(elektrikář)něco odolného.Nechají si prý leccos líbit.Jedná se především o špínu,prach a vibrace.Je to dobrá volba,nebo je odrasuju?Vypadá to,že se předcházejí tak o 30 sek./den.Je to běžné nebo se z nich po seřízení dá vymáčknout víc?

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dobrý den musím se pochlubit s dnešním přírůstkem od kolegy z práce.Hodinky byly za jednu drobnou službičku a jsem z nich nadšený.Trochu se budu muset postarat o sklíčka a jinak jsou v naprostém pořádku.Snímky sice nejsou top,ale na chlubení dobrý.

post-15236-012707900 1306505822.jpg

post-15236-000513400 1306505832.jpg

post-15236-046554600 1306505882.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Zdravím,

tak se potřebuju taky trochu pochlubit.Tyto fosforové Dvojky jsem vyhrál na Aukru asi za třistapade a za dalších třistapade jsem je nechal přetěsnit. Už máme spolu za sebou týdenní plavbu na plachetnici i nedobrovolné potápění. Překvapuje mě že tritium stále svítí, jak dokazuje poslední obrázek i když je pravda že jsem si pomáhal UV světlem. Luneta na dalších snímcích je nová - získal jsem ji spolu s dalšími stejnými hodinkami které však nemají originální vteřinovku, zkrátka na nich ještě budu muset zapracovat.

ps. Má tento model také nějakou přesdívku (jako pozdější Humberta)? Do kdy se vlastně dělalo toto provedení?

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Jo, začal jsi dobře, koupil sis jedno z nejlepšího, co ve sportech je. Model jsme tu pojmenovali Prim Sport 2.1. Dvojka značí druhou generaci a jednička variantu. Stejný model existuje ještě s modrým cifrem a také s fialovým, který má ale broušené pouzdro. Všechno to tu v sekci Prim najdeš v jiných vláknech. Model se prodával tak do roku 82, 83, nevím přesně.

Upraveno uživatelem mischa
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...