skodna Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Ještě jsou čtvrté s takovou hnědozelenou. Nebylo by foto?Ty jsem snad ještě neviděl.Pěkně prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 (upraveno) Když projedeš toto vlákno tak je tam někde najdeš. Tady to je http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27783-prim-sport-2/page__view__findpost__p__445475 Upraveno 18. prosince 2011 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Když projedeš toto vlákno tak je tam někde najdeš. Tady to je http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27783-prim-sport-2/page__view__findpost__p__445475 Ať dělám, co dělám, tak hnědozelenou jsem nenašel, samozřejmě nevylučuju, že jsem poněkud krtkoidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Taky jsem nic nenašel. Jen jiný odstín žlutých a jedny žluté bez červených indexů. Možná jsem se ale přehlidl,jsem jen na mobilu a to není ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 (upraveno) Přikládám fotografii od jednoho váženého člena fóra. Ať jsem hledal jak jsem hledal našel jsem pouze tyto modifikace. Ta první zprava je nejblíže popisu. Upraveno 18. prosince 2011 uživatelem booker007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Taky si myslím že "škodná" myslel ty úplně vpravo, jde o to jak tu barvu chceš vyjádřit slovně, já sice mám vyšetření na barvocit ale takovou barvu taky neumím vyjádřit. Jinak jak jsem psal tyto barevné mutace mě nezajímají to že někdo namíchal blbě barvu bych spíš považoval za zmetek ktery by se neměl dostat z výroby ale třeba je tp rarita. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Ty vpravo jsou řekněme světle okrové a je to častá barva, nemyslím si, že je to chyba v míchání barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Honzo ja myslim že to TK asi nekontrolovala a nebo to za sociku pustila tak jak to bylo zvykem, protože bílo/zel a žl/červ mají typové číslo a tam by mělo být popsáno v jakých barvách je číselník atd. Hodinky lišící se od typového provedení by měly být zmetek a neměly by být dány do prodeje že to tak bylo je věc jiná.Jinak někomu se ta barva mohla líbit pro mě byly humberta hnusný hodinky (možná pro děcka by to šlo) a další zklamání v možnostech soc. výroby protože nesvítily ale to už jsem tu psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Zdravím všechny.Nevím kam to napsat , tak snad to nebude nikomu vadit.Dnes mě dorazily jedny sport II humberto z aukra ,a po rozdělání jsem zjistil,že tam tiká 64. v super stavu.Bylo to prosím běžné nebo je to nějakej samo domo bastl ,při nějaké opravě u hodínáře. Děkuji za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Já bych si spíš typnul, že někdo měl jeden z posledních, ne moc hezkých, modelů a zhezčil si ho na hunberta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 A jaký model máš na mysli. Pouzdro armovák a kostola je ok dýnko taky a dokonce obstály i v kýblu s vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Už jsem to tu psal, orlando dával do vlákna záruční listy záručák s označením typu 64 399 1 tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35086-prim-sport-zarucni-listy/page__view__findpost__p__562325 což by mělo znamenat že se vyráběly s kal. 64 ale někde je to tu prý už popsané že v nějakém přechodném období se používaly tyto kalibry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Tak to jsem si myslel, že po roce 93 se už humberta nedělaly. Tak to tedy pardón za mystifikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Tak to je v pohodě.Myslel jsem si že sem si zas naběhl,protože na aukru nebyla fotka vnitřku ,ale pokud se tak dělaly,tak mám další kus do sbírky a nechám ho tak jak je ,protože je fakt pěknej a zušlechťovat jej nemá cenu.Dokonce i přesnost chodu je dle předběžných odhadů a laických měření do+ 20 vteřin za 24 hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Zdravím, tak jsem si nadělil k Vánocům mé první Primky sporty II :-)Akorát co mi docela zkazilo náladu bylo to, že při vyměňování řemínku se zjistilo, že ten původní byl přilepený k osičkám a v jednom místě uložení osičky také zalepen do pouzdra, protože tam chybí kousek materiálu, tudíž tam nová osička nedržela :-/ spravila to až zubní frézka, kterou jsem trochu upravil uložení tak aby osička zaplula hlouběji :-) Jinak vypadají myslím docela dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Tak si je užívej, jen bys měl vědět, že ten armovací kroužek bílo-černý tam nepatří, ale neměl by být problém ho vyměnit za celočerný, který tam má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) Vypaají vcelku slušně, ale do tohoto typu pouzdra nepatří. Mají mít černý armovací kroužek.SZ Edit: koukám, že jsem druhý, kdo si všiml Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Gratuliuji k úlovku.I ta luneta je pravděpodobně opravovaná.Protože je na pár indexech slitá barva s čísly a nebo je to už druhovýroba nevím ,ale jinak pěkný.Tato barevná kombinace je snad z hombert nejpovedenější a pod nasvícení UV pěkně rozsvítí červenou v ručkách i indexy na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Pěkné, možná bych nechal vyměnit korunku. Ten JVD řemen vypadá docela slušně. Škoda jen, že ho neprošívají kontrastními nitmi. Takový pseudo relly sport od Hirsche. Kolik stál? Někde jsem četl že Hirsch relly už se dělat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Díky za poznatky, ten armovací kroužek tam asi zatím nechám a možná časem to budu řešit. Takhle se mi asi líbí více než tak jak by měly být ;-)Luneta bude pravděpodobně už vyměněná, jelikož na téhle byly místy "otřepy".Zajímalo by mě jak by vypadal kdyby byl prošit třeba bílou nití, ale zase aby to nebylo takové přeplácané, když tam jsou již ty otvory :-)Jinak cena byla myslím příjemných 110kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se