Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Taky si myslím že "škodná" myslel ty úplně vpravo, jde o to jak tu barvu chceš vyjádřit slovně, já sice mám vyšetření na barvocit ale takovou barvu taky neumím vyjádřit. Jinak jak jsem psal tyto barevné mutace mě nezajímají to že někdo namíchal blbě barvu bych spíš považoval za zmetek ktery by se neměl dostat z výroby ale třeba je tp rarita. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honzo ja myslim že to TK asi nekontrolovala a nebo to za sociku pustila tak jak to bylo zvykem, protože bílo/zel a žl/červ mají typové číslo a tam by mělo být popsáno v jakých barvách je číselník atd. Hodinky lišící se od typového provedení by měly být zmetek a neměly by být dány do prodeje že to tak bylo je věc jiná.

Jinak někomu se ta barva mohla líbit pro mě byly humberta hnusný hodinky (možná pro děcka by to šlo) a další zklamání v možnostech soc. výroby protože nesvítily ale to už jsem tu psal.

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny.Nevím kam to napsat , tak snad to nebude nikomu vadit.Dnes mě dorazily jedny sport II humberto z aukra ,a po rozdělání jsem zjistil,že tam tiká 64. v super stavu.Bylo to prosím běžné nebo je to nějakej samo domo bastl ,při nějaké opravě u hodínáře. Děkuji za odpovědi

Odkaz ke komentáři

Už jsem to tu psal, orlando dával do vlákna záruční listy záručák s označením typu 64 399 1 tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35086-prim-sport-zarucni-listy/page__view__findpost__p__562325

což by mělo znamenat že se vyráběly s kal. 64 ale někde je to tu prý už popsané že v nějakém přechodném období se používaly tyto kalibry.

Odkaz ke komentáři

Tak to je v pohodě.Myslel jsem si že sem si zas naběhl,protože na aukru nebyla fotka vnitřku ,ale pokud se tak dělaly,tak mám další kus do sbírky a nechám ho tak jak je ,protože je fakt pěknej a zušlechťovat jej nemá cenu.Dokonce i přesnost chodu je dle předběžných odhadů a laických měření do+ 20 vteřin za 24 hod

Odkaz ke komentáři

Zdravím, tak jsem si nadělil k Vánocům mé první Primky sporty II :-)

Akorát co mi docela zkazilo náladu bylo to, že při vyměňování řemínku se zjistilo, že ten původní byl přilepený k osičkám a v jednom místě uložení osičky také zalepen do pouzdra, protože tam chybí kousek materiálu, tudíž tam nová osička nedržela :-/ spravila to až zubní frézka, kterou jsem trochu upravil uložení tak aby osička zaplula hlouběji :-)

Jinak vypadají myslím docela dobře :-)

post-20772-010260800 1324902595.jpg

post-20772-055181500 1324902610.jpg

post-20772-031870100 1324902633.jpg

post-20772-089656600 1324902643.jpg

post-20772-056088500 1324902652.jpg

Odkaz ke komentáři

Gratuliuji k úlovku.I ta luneta je pravděpodobně opravovaná.Protože je na pár indexech slitá barva s čísly a nebo je to už druhovýroba nevím ,ale jinak pěkný.Tato barevná kombinace je snad z hombert nejpovedenější a pod nasvícení UV pěkně rozsvítí červenou v ručkách i indexy na cifru.

Odkaz ke komentáři

Pěkné, možná bych nechal vyměnit korunku. Ten JVD řemen vypadá docela slušně. Škoda jen, že ho neprošívají kontrastními nitmi. Takový pseudo relly sport od Hirsche. Kolik stál? Někde jsem četl že Hirsch relly už se dělat nebude.

Odkaz ke komentáři

Díky za poznatky, ten armovací kroužek tam asi zatím nechám a možná časem to budu řešit. Takhle se mi asi líbí více než tak jak by měly být ;-)

Luneta bude pravděpodobně už vyměněná, jelikož na téhle byly místy "otřepy".

Zajímalo by mě jak by vypadal kdyby byl prošit třeba bílou nití, ale zase aby to nebylo takové přeplácané, když tam jsou již ty otvory :-)

Jinak cena byla myslím příjemných 110kč.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...