financ Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Tak a teď mám jistotu že mi asi pumpa a cévy nějakou dobu vydrží, protože taková tormentace je určitě nadlouho dopředu. CO TO JE ?????? že by Primky? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Poslední takovýhle kousek šel celkem nedávno na aukru přes 20K. Už se to tady řešilo vícekrát. Zřejmě soukromé individualizace zaměstnanců eltonu. V těchhle barvách se dělaly civerníky na vývozní modely - Ancre surf. Tak se zřejmě vzal polotovar(ciferník pouze v podkladové barvě) no a na ten se natiskly popisy a indexy matricemi na humberta a byly tyhle cifry na světě. Dle všeho, co vím, tohle nikdy neopustilo Elton oficiálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 :-) Souhlas. Je zajímavý, že třeba stříbrný (a metalický) ciferníky dřív Elton uměl a dneska ho neudělají. fotky jsou z fóraStříbrný cifr mi nabízeli na renovaci PS1.. Jinak ty metalický Humberta jsou tedy huuustý to asi nenasbírám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Stříbrný cifr mi nabízeli na renovaci PS1.. Jinak ty metalický Humberta jsou tedy huuustý to asi nenasbírám Stříbřený (silvered), to je jiná technologie. Tu Elton umí skvěle, mám ji na Linea a jsou nádherný. Ale je to něco jinýho.Tu původní technologii s žíháním od středu, kterou se dělaly Ancre (a extra kousky pro zaměstnance) Elton dneska neudělá (neumí, nebo nechce umět) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Přesně tak. Dle mého vznikly ty mé autotime hodinky stejným postupem - Ancre barevný podklad na ciferníku a poté matrice autotime a je na světě zase něco hezkého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Stříbřený (silvered), to je jiná technologie. Tu Elton umí skvěle, mám ji na Linea a jsou nádherný. Ale je to něco jinýho.Tu původní technologii s žíháním od středu, kterou se dělaly Ancre (a extra kousky pro zaměstnance) Elton dneska neudělá (neumí, nebo nechce umět) Hmmmm, tak tyhle fotky mne taky dostaly do kolen. Tak nic- Humberta prostě nenasbírám, než dávat za tyhle cifry dvacítky, pořídím si sbírku starých mincí (dají se proměnit zpátky na nějaké platné peníze v celém světě, narozdíl od PS2) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) Moc hezky, gratuluju, pokud sem nebudes psat cenu, tak prosim o SZ. Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem xmickey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Hmmmm, tak tyhle fotky mne taky dostaly do kolen. Tak nic- Humberta prostě nenasbírám, než dávat za tyhle cifry dvacítky, pořídím si sbírku starých mincí (dají se proměnit zpátky na nějaké platné peníze v celém světě, narozdíl od PS2) Nemusíš hledat jen unikáty, Sporty II se vyskytují i jako nedodělky (taky pěkný). Nedávno jedny proběhly Aukrem za pár peněz i se záručákem. Nebo to udělej jako já :-) Když jsem zjistil že nejde mít ucelenou sbírku Primek, všechno jsem prodal a koupil Rolády. http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i2872811774.html Anebo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Nemusíš hledat jen unikáty, Sporty II se vyskytují i jako nedodělky (taky pěkný). Nedávno jedny proběhly Aukrem za pár peněz i se záručákem. Nebo to udělej jako já :-) Když jsem zjistil že nejde mít ucelenou sbírku Primek, všechno jsem prodal a koupil Rolády. http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i2872811774.html Anebo: Jojo, těch nedávno jsem si všimnul, ale to už bych vážně musel mít ve sbírce každý zmetek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Tak musím vás zklamat, ale minimálně ty žlutý Humberta nejsou nedodělek. Viděl jsem loni jedny podobný naživo a ty malé indexy tam jsou, akorát jsou vidět jen pod určitým úhlem a asi by to šlo jen velmi těžko vyfotit. Vypadá to jako neviditelný nebo žlutý indexy ve žlutém poli. Záměr výrobce to asi nebyl, ale jsou to už druhý nebo třetí stejné žluté a se záručákem co jsem zaznamenal. Toto by asi neprošlo výstupní kontrolou z fabriky až do prodeje, ne? Dle mého skromného názoru se jedná o várku žlutých Humberto čiselníků s tak mizernou barvou pro malé indexy, že velmi rychle vybledla. Je to možná něco jako budoucí červený Mauricius mezi Humberty...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Díky kluci, cena i s novou gumou byla 1200,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 To nový sklo tam ale nemáš armovací jen obyčejný, že? Poznáš to tak: armovací se ani nehne, kdežto obyč. se po zmáčknutí trochu prohne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Tak jenom pro zpestření dne - i když optika trochu ty barevné nuance smazává, tak jsou doufám alespoň trochu čitelné. 1) Humberta se zelenkavými indexy s červeným středem 2) Humberta se žlutými indexy s červeným středem 3) Humberta s bílými indexy se zeleným středem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Pane bože. Žiju v domění, že v každé základní barvě indexů jsou jen dvě varianty a to: Sytá ( barevně výrazná) a Matná ( barevně méně výrazná) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Pane bože. Žiju v domění, že v každé základní barvě indexů jsou jen dvě varianty a to: Sytá ( barevně výrazná) a Matná ( barevně méně výrazná)Tak tuhle naději jsem ztratil už dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Tak tuhle naději jsem ztratil už dávno. Nemusíš hledat jen unikáty, Sporty II se vyskytují i jako nedodělky (taky pěkný). Nedávno jedny proběhly Aukrem za pár peněz i se záručákem. Nebo to udělej jako já :-) Když jsem zjistil že nejde mít ucelenou sbírku Primek, všechno jsem prodal a koupil Rolády. Asi začínám být trošku vyhořelý. Uvažovažuju o něčem podobném co napsal Financ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Financ si sem tam nějaké primky ještě dopřeje.Není to s ním ještě beznadějné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Asi začínám být trošku vyhořelý. Uvažovažuju o něčem podobném co napsal Financ.Prodáváš Primky? Hmmmm napiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Financ si sem tam nějaké primky ještě dopřeje.Není to s ním ještě beznadějné Tak se mi to právě líbí, asi nejlepší řešení. Prodáváš Primky? Hmmmm napišOk, budu o tom dlouze přemýšlet. Zatím jdu oprášit kytaru a někam zalezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Taky jsem měl občas chuť to všechno střelit a koupit něco "lepšího"... a pak jsem si zase něco koupil na Aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se