Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Poslední takovýhle kousek šel celkem nedávno na aukru přes 20K.

Už se to tady řešilo vícekrát. Zřejmě soukromé individualizace zaměstnanců eltonu. V těchhle barvách se dělaly civerníky na vývozní modely - Ancre surf. Tak se zřejmě vzal polotovar(ciferník pouze v podkladové barvě) no a na ten se natiskly popisy a indexy matricemi na humberta a byly tyhle cifry na světě. Dle všeho, co vím, tohle nikdy neopustilo Elton oficiálně. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stříbrný cifr mi nabízeli na renovaci PS1.. Jinak ty metalický Humberta jsou tedy huuustý :wallbash: to asi nenasbírám :crying_anim02:

Stříbřený (silvered), to je jiná technologie. Tu Elton umí skvěle, mám ji na Linea a jsou nádherný. Ale je to něco jinýho.

Tu původní technologii s žíháním od středu, kterou se dělaly Ancre (a extra kousky pro zaměstnance) Elton dneska neudělá (neumí, nebo nechce umět)

Odkaz ke komentáři

Stříbřený (silvered), to je jiná technologie. Tu Elton umí skvěle, mám ji na Linea a jsou nádherný. Ale je to něco jinýho.

Tu původní technologii s žíháním od středu, kterou se dělaly Ancre (a extra kousky pro zaměstnance) Elton dneska neudělá (neumí, nebo nechce umět)

Hmmmm, tak tyhle fotky mne taky dostaly do kolen. Tak nic- Humberta prostě nenasbírám, než dávat za tyhle cifry dvacítky, pořídím si sbírku starých mincí (dají se proměnit zpátky na nějaké platné peníze v celém světě, narozdíl od PS2)

Odkaz ke komentáři

Hmmmm, tak tyhle fotky mne taky dostaly do kolen. Tak nic- Humberta prostě nenasbírám, než dávat za tyhle cifry dvacítky, pořídím si sbírku starých mincí (dají se proměnit zpátky na nějaké platné peníze v celém světě, narozdíl od PS2)

Nemusíš hledat jen unikáty, Sporty II se vyskytují i jako nedodělky (taky pěkný). Nedávno jedny proběhly Aukrem za pár peněz i se záručákem.

Nebo to udělej jako já :-) Když jsem zjistil že nejde mít ucelenou sbírku Primek, všechno jsem prodal a koupil Rolády.

http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i2872811774.html

Anebo:

Odkaz ke komentáři

Nemusíš hledat jen unikáty, Sporty II se vyskytují i jako nedodělky (taky pěkný). Nedávno jedny proběhly Aukrem za pár peněz i se záručákem.

Nebo to udělej jako já :-) Když jsem zjistil že nejde mít ucelenou sbírku Primek, všechno jsem prodal a koupil Rolády.

http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i2872811774.html

Anebo:

Jojo, těch nedávno jsem si všimnul, ale to už bych vážně musel mít ve sbírce každý zmetek :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník rama

Tak musím vás zklamat, ale minimálně ty žlutý Humberta nejsou nedodělek. Viděl jsem loni jedny podobný naživo a ty malé indexy tam jsou, akorát jsou vidět jen pod určitým úhlem a asi by to šlo jen velmi těžko vyfotit. Vypadá to jako neviditelný nebo žlutý indexy ve žlutém poli. Záměr výrobce to asi nebyl, ale jsou to už druhý nebo třetí stejné žluté a se záručákem co jsem zaznamenal. Toto by asi neprošlo výstupní kontrolou z fabriky až do prodeje, ne? Dle mého skromného názoru se jedná o várku žlutých Humberto čiselníků s tak mizernou barvou pro malé indexy, že velmi rychle vybledla. Je to možná něco jako budoucí červený Mauricius mezi Humberty...?

Odkaz ke komentáři

Tak jenom pro zpestření dne - i když optika trochu ty barevné nuance smazává, tak jsou doufám alespoň trochu čitelné. <_<

1) Humberta se zelenkavými indexy s červeným středem

post-5320-014804900 1357213828.jpg

2) Humberta se žlutými indexy s červeným středem

post-5320-099052400 1357213836.jpg

3) Humberta s bílými indexy se zeleným středem

post-5320-032730400 1357213844.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak tuhle naději jsem ztratil už dávno.

Asi začínám být trošku vyhořelý. Uvažovažuju o něčem podobném co napsal Financ.

Odkaz ke komentáři

Financ si sem tam nějaké primky ještě dopřeje.Není to s ním ještě beznadějné :D

Tak se mi to právě líbí, asi nejlepší řešení.

Prodáváš Primky? Hmmmm :whistle: napiš

Ok, budu o tom dlouze přemýšlet. :smile_anim: Zatím jdu oprášit kytaru a někam zalezu. :guitar:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...