jovani Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 bola mi poslana lepsia fotka, a napis je CSSR stav hodiniek je v pohode
Petr Svetr Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Tak pak pošli nějaký hezký fotky- až( jestli)budeš šťastný majitel
jovani Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 cize, vzhladom aj k cene, oplati sa do nich ist? este pockam na odskusanie presnosti ...
orlando1 Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Odesláno 22. července 2010 při brouzdání na aukru jsem narazil na tohle:http://www.aukro.cz/item1149325778_prim_sport_automatic.htmlhttp://www.aukro.cz/item1149325790_prim_sport_automatic_kovovy_reminek.htmlmoc by mě zajímalo, co si o tom myslíte, předem děkuji
Biges Odesláno 22. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2010 Se z toho stává poradna místo místa, kam lidi mají dávat fotky Je taková fuška alespoň ty fotky sem překopírovat?
Biges Odesláno 23. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Omlouvám se, zkusím to. Dík, dobrá práce! +1 Je to rozhodně složenina, ale vypadá zajímavě Jen tu sekundovou ručku by to chtělo nahradit originální s obdélníčkem na konci. Ty ručičky z PS1 tomuhle ciferníku určitě sluší, také mám podobný bastl doma. (fotka je stará, mizerná, vím :-) )
mmoobbyy Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Podařilo se mi je vyaukrovat za myslím slušnou cenu v docela solidním stavu, určitě v lepším, než byly ty moje původní, když jsem je přestal nosit. Nejsou to přesně ony, moje měly na dýnku Zkoušeno na 0.4 MPa, ale mám z nich radost . Po prvním natažení jdou asi -10 minut za den, pak se srovnají na neuvěřitelných asi +10 sec denně, ale asi je dám na údržbu. Kam s nima v Liberci? Mají "tečku" na korunce, ale nechám ji původní. 1
orlando1 Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 (upraveno) Taky se pochlubím s mojí "sbírkou". Humberta jsem koupil na autoburze od jednoho cikána, až na zalomený kousek stěžejky (asi jak je někomu rval z ruky ) vypadaly celkem dobře, ty se zelenými indexy jsem našel na sbazaru. Upraveno 23. července 2010 uživatelem orlando1 1
Petr Svetr Odesláno 24. července 2010 Nahlásit Odesláno 24. července 2010 Tak tady ještě dvě foto na přání člana Novice. 1
Honza.manta Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Odesláno 25. července 2010 Tak tady ještě dvě foto na přání člana Novice. Hezké!
Honza.manta Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Odesláno 25. července 2010 Tak jsem vyvětral své oblíbené PS2 u moře a v moři a i v bazénu. 3
onney Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Zkouška vodotěsnosti v praxi :-)
Biges Odesláno 26. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Za dnešek mi snad dojdou plusové body, takových nových Sportů :-D Podařilo se mi je vyaukrovat za myslím slušnou cenu v docela solidním stavu, určitě v lepším, než byly ty moje původní, když jsem je přestal nosit. Nejsou to přesně ony, moje měly na dýnku Zkoušeno na 0.4 MPa, ale mám z nich radost . Po prvním natažení jdou asi -10 minut za den, pak se srovnají na neuvěřitelných asi +10 sec denně, ale asi je dám na údržbu. Kam s nima v Liberci? Mají "tečku" na korunce, ale nechám ji původní. Hezké. Korunku bych asi nechal, Možná to bude chtít novou lunetku, původní se shánějí obtížně, ale ty nové z Parexa jsou docela použitelné. Jinak dýnko "zkoušeno na 0,4 MPa" bylo novější, přinejhorším se dá sehnat, ale asi bych to kvůli takové drobnosti nehrotil.
dizi Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 (upraveno) Takže dnes mi prišli moje prvé Sport II. Prikladám dve rýchle fotografie. Bohužiaľ dýnko nepasuje(?) k číselníku a idú iba 8 sekúnd po posunutí ručičiek. S predajcom už jednám a dúfam, že má aspoň trochu súdnosti Upraveno 26. července 2010 uživatelem dizi
Biges Odesláno 26. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Tyhle hodinky jsou rozhodně originál jak se vyráběly včetně ciferníku a dýnka.
Honza.manta Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Takže dnes mi prišli moje prvé Sport II. Prikladám dve rýchle fotografie. Bohužiaľ dýnko nepasuje(?) k číselníku a idú iba 8 sekúnd po posunutí ručičiek. S predajcom už jednám a dúfam, že má aspoň trochu súdnosti Mám troje a všechny mají shodné dýnko. Tak se s prodejcem dohodni, aby ti zaplatil opravu - jestli je prodával jako funkční.
dizi Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 (upraveno) Nesedel mi ten nápis 50m na číselníku a 0.4MPa na dýnku. Predajca tvrdí, že pred poslaním boli plne funkčné, takže zrejme neprežili starostlivosť Slovenskej Pošty (aj keď na obranu pošty musím povedať, že neboli vhodne zabalené). Dať opraviť sa mi už zrejme neoplatí... ani netuším, koľko by to mohlo stáť. Zajtra ich posielam naspäť (teda, ak by ich niekto nechcel za 15?+prípadná pošta). Upraveno 26. července 2010 uživatelem dizi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se