Honza.manta Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Já se toho už skoro zbavil, už o ně ani nemám zájem, teda až na pár téměř nezajímavejch kousků, co mi ještě chybí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Já se toho už skoro zbavil, už o ně ani nemám zájem, teda až na pár téměř nezajímavejch kousků, co mi ještě chybí. 2.jpg...o kterých víš...pak ještě vyleze pár prototypů, modifikací, mutací, a najednou helehele, hodinky fuč, všude jak se podíváš je všecko vypolštářovaný, na sobě divný pyžamo a na dveřích místo kliky koule...
financ Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 ...o kterých víš...pak ještě vyleze pár prototypů, modifikací, mutací, a najednou helehele, hodinky fuč, všude jak se podíváš je všecko vypolštářovaný, na sobě divný pyžamo a na dveřích místo kliky koule...ty tam máš připojení na net?
Jeronimo Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Tak já z nostalgie přihodím dvě starší, bylo potřeba jen opatrně ztrhnout cenovku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem Jeronimo
straspol Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 To je škoda, tos neměl...jestli byla původní...
p3k Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) uf, něco podobného se mi stalo taky, ale s novějšíma quartzkama,kolikero asi tak stály,,,? :-)třeba i do SZ Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem p3k
p3k Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 a tady na na polském řemínku PSII Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a další dvě gumy :-)
Jeronimo Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Nedělaly tyhle řemeny náhoudou Klenoty? Co tam máš značeno.
p3k Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Safari - žiju v domnění, že jsou z Polska...nebo že by... http://wayoafrica.com/Wayo-Africa/the-wayo-team/wayo-guides/prim-safari-guide.htm Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem p3k
Jeronimo Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Já zase žiju v tom, že Safari jsou z národního podniku Klenoty.
prim-ky Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Původní nebyla.Pokud jsou ty Prim Sporty původní,tak proč mají vteřinovku s obdélníčkem?Tady převládá názor,že taková vteřinovka tam nepatří.
Melly Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Já se toho už skoro zbavil, už o ně ani nemám zájem, teda až na pár téměř nezajímavejch kousků, co mi ještě chybí. 2.jpgNechceš se radši zbavit jednich potápek? :-)
straspol Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Pokud jsou ty Prim Sporty původní,tak proč mají vteřinovku s obdélníčkem?Tady převládá názor,že taková vteřinovka tam nepatří.To snad platí o Humbertech a myslím že dost s otazníkem-ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se