Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se toho už skoro zbavil, už o ně ani nemám zájem, teda až na pár téměř nezajímavejch kousků, co mi ještě chybí. :lol2:

attachicon.gif2.jpg

...o kterých víš...pak ještě vyleze pár prototypů, modifikací, mutací, a najednou helehele, hodinky fuč, všude jak se podíváš je všecko vypolštářovaný, na sobě divný pyžamo a na dveřích místo kliky koule...

Odesláno

...o kterých víš...pak ještě vyleze pár prototypů, modifikací, mutací, a najednou helehele, hodinky fuč, všude jak se podíváš je všecko vypolštářovaný, na sobě divný pyžamo a na dveřích místo kliky koule...

ty tam máš připojení na net?

Odesláno (upraveno)

Tak já z nostalgie přihodím dvě starší, bylo potřeba jen opatrně ztrhnout cenovku. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno (upraveno)

uf, něco podobného se mi stalo taky, ale s novějšíma quartzkama,

kolikero asi tak stály,,,? :-)

třeba i do SZ

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

Původní nebyla.

Pokud jsou ty Prim Sporty původní,tak proč mají vteřinovku s obdélníčkem?Tady převládá názor,že taková vteřinovka tam nepatří.

Odesláno

Já se toho už skoro zbavil, už o ně ani nemám zájem, teda až na pár téměř nezajímavejch kousků, co mi ještě chybí. :lol2:

attachicon.gif2.jpg

Nechceš se radši zbavit jednich potápek? :-)

Odesláno

Pokud jsou ty Prim Sporty původní,tak proč mají vteřinovku s obdélníčkem?Tady převládá názor,že taková vteřinovka tam nepatří.

To snad platí o Humbertech a myslím že dost s otazníkem-ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...