Přejít na obsah

Anketa na cifernik  

61 hlasů

1. 1. Aky odtien podkladu by si chcel mat na ciferniku ?

• Cierno - cierny / Matny
      23
    • Cierno - cierny / Polomatny
      29
    • Cierny / Leskly
      6
    • Iny (uviest priklad do vlakna dole )
      3
  2. 2. Aku LUMINESCENCIU si vyberes ?

• C1 ( biela ) MATNA
      11
    • C3 ( jemne nazeleno ) MATNA
      32
    • C1 ( biela ) LESKLA
      10
    • C3 ( jemne nazeleno ) LESKLA
      8
  3. 3. Co chces mat na ciferniku ?

• Som za uplne prazdny cifernik
      19
    • Mne by sa pacilo nejake slovo, aby to nebolo uplne prazdne
      32
    • Som za nieco ine (uviest priklad do vlakna dole )
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
Uplynul zase nějaký čas, poslední lac1ho příspěvek už je víc než měsíc starý, mohli bychom zase trochu popojet?

Souhlasim. Na ty hodinky jsem se tesil, ale jak se to nikam prilis neposouva, zacina mi hrabat a premejslim po ruznejch jinejch hodinkach (klasicke pilotky, Seagull M193s). Lac1, jak to s Tebou vypada (snad je vse ok)? Pokud se tu ukazes a zazdas, ze to z jakehokoliv duvodu nezvladas dotahnout, tak nam dej, prosim, kontakt a ja bych se toho treba ujal. Za jakykoliv info predem dik!

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jeste jednou a poradne. Uz mi vazne hrabe. Poslednich par dnu se motam v kruhu limitka Zeno, Stowa Flieger, Sinn 103 St Sa, Sinn 103 A Sa (u tech chrono me chyta pomysleni prodat vsechno a mit jen je, vodotesny jsou do mrte, takze bych ani jiny hodinky nepotreboval), vzpominam na Precisty PRS-20, proste hotovo. Takhle zmatenej jsem jeste za celou svoji chronokarieru nebyl (asi nejaka krize :)).

Nastesti obvykle staci podivat na zapesti, kde jsou moje "drobne hodinky s velkym srdcem" a korunkou ve znaku a tak nejak me to uklidnuje. A pak jsem si jeste prohlizel lukovy fotky jeho Zeno upravy a najednou bylo vsechno ok. Tudiz jsem vydedukoval, ze jsem blb a jen jsem frustrovanej z toho, ze tahle limitka preslapuje na miste a vypada to s ni blede. Takze bych chtel pozadat lac1, jestli by se mohl ozvat sem do vlakna nebo me na SZ/email, jak to s nim a limitkou vypada. V pripade, ze se neozve (rekneme do tydne), tak bych se do realizace pustil sam. Sice to bude podivny zacit komunikovat se Zenem, kdyz se ani nemuzu na lac1 odkazat (kdyz ani neznam jmeno), ale snad by to nejak slo. Ty hodinky jsou must have-zalezitost (a zavisi na nich moje dusevni chronorovnovaha :)).

Co vy ostatni? Zustalo nam dost zajemcu?

Odesláno

Zájem pořád trvá,doufám že se lac1 ozve,vím že měl nějaké problémy,ale pokud se téhle limitce nemůže věnovat,bylo by dobré to oznámit,takhle je člověk v nejistotě,a ,,tah na branku" se zastavil.Jinak mu přeji aby problémy vyřešil a tady se opět ukázal,v každém případě tuhle limitku ,,nastartoval " on,za což mu patří dík.

Odesláno
Skalisi, případně se ozvi a zkooperujeme to, možná bude komunikace v němčině jednodušší.

Foundry, dik za nabidku i ostatnim za trvajici zajem. Ja vim, ze by bylo nejlepsi, kdyby se lac1 ozval, ale aby to zas nebyl jen zachvev. Ty hodinky muzou byt pri dobre spolupraci Zena za mesic vyspecifikovany pro vyrobu a za dalsi tri mesice hotovy.

• po 2 týdnech...
Odesláno

čekání je to dlouhý, :crying_anim:

nejhorší je čekat a nevědět :sad01_anim: , zda se podnikají nějaké kroky, aby limitka došla k zdárnému cíli.

Odesláno

čekání je to dlouhý, :crying_anim:

nejhorší je čekat a nevědět :sad01_anim: , zda se podnikají nějaké kroky, aby limitka došla k zdárnému cíli.

Omlouvam se za necinnost, ktera muze svadet k malomyslnosti. Jsem tento tyden na pracovni ceste v zahranici a predchozi dva tydny jsem mel dost hekticke, takze jsem Zeno jeste nekontaktoval. Ale nemejte obavy, nosim to v hlave (vazne na to myslim) a nejpozdeji v nedeli (do CR se vracim v sobotu pozde vecer) jim chci napsat. Limitku urcite za hlavu nehodim, sam se na ni dost tesim. Po navratu uz budu mit zase volnejsi ruce (snad o neco min prace) a urcite to budu tlacit dopredu!
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Díky Skalisi, že jsi se rozhodl toho ujmout.

Coz o to. Ale behem minuleho tydne jsem jim postupne napsal dva mejly a bez odpovedi. Dnes jsem jim napsal dalsi, ve kterem jsem zadal, aby se vyjadrili, jestli jsou ochotni na projektu dal spolupracovat a jake jsou jejich casove moznosti. Snad se brzy ozvou...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...