Přejít na obsah

Vintage Kampfschwimmer Sapphire

Onisan

Doporučené příspěvky

Návštěvník SukHoi
Supr příspěvek :) Ještě něco sem vlož :) Možná by bylo dobré vyhledat povídání o Azimuth Bombardier a v Reply to napsat podobně :) IWC BP také asi nejsou z Německa, takže je vyloučíme z německé sekce a při troše snahy přijdeme ještě na něco jiného :D

hele já ti nevím - žiju v domnění x tam kde se to vyrábí je zemé původu - to by mohl být fortis v ruské sekci, protože má na dýnku nápis ROSKOSKOM - blbost že jo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Raději nám tu hoď nějakou pěknou fotku se samopalem v brýlkách :) a neboj, už Ti nebudu kazit vlákno.

Chlapče, mám tě v seznamu ignorantovaných , a jen tady v té sekci si tvé skvosty rozklikávám :) Jestli chceš, vezmu tě příště na Sinaj ssebou.. můžeš dělat motospojku a osvědčit svojí klávesnicovou odvahu v reálu :) Ubytování a cesta je zadarmo, strava také :)

Odkaz ke komentáři

Onione, nesnaž se zase zpochybňovat originál, dokonce všechny originály a jejich původ, jen abys udělat z tý sprostý napodobeniny/napodobenin něco lepšího, takový vepřoknedlozélo zas bejt nemusíme, ne ? :) Já bych v PAM taky na Orlíku nekrauloval (asi bych v nich ani k vodě nešel) , ale to právě proto, že jsou ta pravá věc, ne?

Jestli máš potíže s původem, kupuj primky, můžeš se juknout, jak se od šroubku vyrábějí.

Odkaz ke komentáři

legenda k obrazku: hafan je 8 tyzdnove stena plemena Biely svajciarsky ovciak, do r2002(?) v ramci FCI oznacovaneho ako Americko-kanadsky biely ovciak. V skutocnosti je to nemecky ovciak - 100% geneticka zhoda, v podstate takto vyzeral NO povodne. Tento konkretny frajer - vyrobeny na Slovensku.

Hodinky co ma tak rad su Dievas Vintage 3646, masinka oznacena swiss made, puzdro a ostatne diely vacsinou z Nemecka a kdekade, assemblovane a nastavene v Singapure. Remake vintage potapacskych hodiniek od Panerai /taliansko/, ktore boli vlastne povodne vyrobene v Rolexe /svajciarsko/.

no, na chronomagu som asi treti krat od januara a vidim ze sa nic nezmenilo. potreba hadat sa o uplnych chu..vinach je zrejme nutnost pri registracii na toto "forum".

post-4112-1269337350.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
Hodinky co ma tak rad su Dievas Vintage 3646

............a nevadí ti, že to je vobšlehlý včetně názvu x respektive čísla ? :)

Upraveno uživatelem SukHoi
Odkaz ke komentáři

............a nevadí ti, že to je vobšlehlý včetně názvu x respektive čísla ? :)

Ale jak jinak ty hodinky nazvat? Ty 3646 mas jako 2533 (ktery byly navic pouze jako prototyp), tyhle hodinky nemaji zadny jiny nazev, takze zbyvaji ta cisla.

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
Ale jak jinak ty hodinky nazvat? Ty 3646 mas jako 2533 (ktery byly navic pouze jako prototyp), tyhle hodinky nemaji zadny jiny nazev, takze zbyvaji ta cisla.

to snad nemyslíš vážně :lol:

Odkaz ke komentáři

Pokud neni tahle všitá, tak ideální je steinhart OEM a na výběr je lesk i mat (u Kubsona).

Já to už u těch prvních vyřešil tenkrát páskem z jemnější kůže který jsem koupil v pasáži Alfa u Brože :) Ale s touhle šíří řemínků je docela problém, protože šíře 26 je poměrně nezvyklá ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Hm, to se s tebou snad budu muset domluvit abychom někam zašli na kafe/pivo abych si je pořádně prohlédl, když už ty srazy natruc pořádáte ve dny, kdy nemůžu přijet :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...