Přejít na obsah

Prim (Elton) dostal Czech Made.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A ve fotkách je Igen Chronomag LE! Jinak celkově je ten článek úplně mimo a doplantat toho na tak malém tiskovém prostoru tolik, to už se opravdu musí umět... Jinak v těch fotkách si taky dali vlastňáka - u leteckýh primek mají mimo jiné text: Zvláště typ Orlík je dnes sběrateli mimořádně ceněn. Tak buď neví, jaké hodinky jsou na fotce, nebo jaksi postrádají určitou jednoznačnost, která by měla patřit do základní výbavy správného novináře...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Czech Made má jak MPM tak Elton.

Pokud se nepletu, k udělení této značky stačí správně vyplnit žádost a umět se podepsat nebo tak něco. A samozřejmě zaplatit poplatek.

Elton sice dostal cenu za design, ale stránky si dohromady dát neumí... :(

post-6998-1269297849.png

Skutečně je takový problém najmout za 10K měsíčně někoho, kdo by se o ten web pořádně postaral? Kolik asi stál ten výše uvedený PR článek?

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

:D doporučuji diskuzi k tomu článku. Pro oniona by byl jistě zajímavý ten příspěvek o radiem řízených :D :D

Jinak mám za to, že to nerozlišování je přímý důsledek té televizní blamáže v pořadu retro, očekával jsem to a bohužel je to tu, MPM jsou už jsou dokonce veřejně spojováni ( a myslím, že tentokrát bez vlastního přičinění) nejen s výrobky primu, ale i s výrobky dnešního eltonu. A elton s radiově řízenou čínou. Pro akcionáře to musí být sprcha. :D

Nevím, zda-li se to časem vyřeší, snad ano, ale předpokladem je, že si MPM přestanou hrát na elton ! A oba na prim !!

Mischo, stárneme, chlape, ty skvosty už jsou starší, než 40 let.......

Odkaz ke komentáři

Já fakt nerozumím, v čem je v Eltonu problém :) A´t budou dělat, co budou dělat, pokud bude jejich PR pokračovat tímhle, tak je MPM časem převálcuje, protože po dost dlouhém časovém úseku si i současná cílová skupina Eltonu prostě slovo PRIM dá do rovnítka s MPM ...

Odkaz ke komentáři

Tak s tímhletím zas musím souhlasit já, onione. Když si na prim budou dál jen hrát, aniž by jím opravdu byli, tak se primem nikdy nestanou, ať se zaklínají historií, modely, kontinuitou a čím chtějí :D

Nebudu se divit, až to v příštím čísle bude MPM tourbillon Tycho de Brahe :D Pak orlík military a diplomat international .....

Odkaz ke komentáři

Nejférovější by bylo, kdyby oba přestali hlásat svou "kontinuitu, tradici" a podobně a začali vyrábět po nějakou férovou novou značkou... Elton třeba právě pod Elton, nebo Spartak, nebo já nevím jak... a MPM pod nějakým jiným názvem... třeba Radegast :D :D :D a to by bylo férové pro všechny.. ale pak by oba měli problém...ten problém by byl, že MPM by zapadlo v produkci hodinek své cenové hladiny a Elton by nemohl prodávat za ty šílené rakety, ale za ceny ale Stowa... takže to asi ani jeden nikdy neudělá :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...