Hape Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Ahoj všem. V poslední době jsem zde nadělal jednu "botu" za druhou, tak se chci touto formou všem omluvit !!! Ale popořádku. Narazil jsem na toto fórum čirou náhodou, byť jsem v té době prakticky hodinky nenosil ! Okouzlila mně ihned ta nadšenost pro hodinky a znalosti jednotlivých členů, že jsem si hned objednal hodinky Orient Quartz. Následně jsem ale naprosto "zmagořil" a chtěl nějaké mechanické auomaty. Volba padla na SEIKO SCVS013. Pak jsem uvažoval co s Orientama a tak jsem je chtěl nabídnout zde ke koupi. Hodně mně překvapil požadavek na 50 příspěvků, než je možné něco prodat. Ano, dnes přiznávám, že jsem ty příspěvly tak trochu honil, ale stále jsem zůstával věrným a zarputilým čtenářem zdejších příspěvků. Pak mně jeden ze zdejších moderátorů prohlédl a upozornil mně na tzv. turbovkládače. Mně nenapadlo nic jiného, než se vymluvit. Dotyčný se mi pak ještě omluvil. Po pár dnech jsem ale zneužil důvěry jeho a všech ostatních a skutečně zveřejnil inzerát na prodej mých původních Quartzek! Velmi správně byl můj "inzerát" vymazán. Dnes se cítím hodně trapně a vím,že jsem zklamal hodně zdejších členů. Ale i přesto si dovoluji Vás poprosit o odpuštění a velkorysost. Slibuji, že toto své chování nebudu opakovat, ale chci zůstat plnohodnotným členem Chronomagu a dál ulítávat na té naší "úchylce" !!! Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 (upraveno) Já bych mu ji dal , je málo lidí,kteří jsou ochotni přiznat chybu a posypat si hlavu popelem Upraveno 25. března 2010 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 kazdej nekdy udela chybu, pokud jdes takhle s kuzi na trh, tak to vidim jako Conrad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Chybu udela kazdej... ale takhle se k ni ma postavit chlap. Takze vitej mezi nami! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Tohle beru jako dobrou omluvu a ponaučení, za mě vše odpuštěno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 tak to abych tady ty svoje Festiny raději hned nedával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Taktéž se přdávám k názorům výše napsaným! Už jen proto, že jsi založil toto vlákno... Většina lidí by si jen založila nový nick, takže vítej zpět a buď zde. Myslím, že toto je projev gentlemana, no a toto přeci je forum gentlemanů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 ja sa aj tak nehnevam. neprispieval si vyslovene koli tomu aby si si tu rozbehol predajny biznis. a viem sa vcitit do tvojej koze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Pokud to, co jsi napsal, myslíš upřímně, tak souhlasím s druhou, resp. třetí šancí (druhou, od moderátora, jsi už prošvihnul). Otázkou je, proč jsi na svou chybu přišel, až po smazání inzerátu??? Nemám rád, když je někdo ochotný respektovat pravidla, až když dostane pořádně přes prsty! P.S. 1 Myslím, že s prodejem quartzek tady stejně budeš mít problém. P.S. 2 Nauč se, prosím, skloňovat zájmeno já. Psát všude "mně" je dost hrozné. To jenom tak bokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 ok, hape. vitej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Odesláno 25. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Díky všem,kteří mi ještě dali šanci , budu se snažit Vás nezklamat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Ja Ti jen podekuji za dalsi poznatek o lidske povaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Hmmm, rýsuje se nám tu nebezpečný precedent - omlouvat se za to, když tu udělám nějakou botu Ale jo Hape, užij si to tady, levné to nebudeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Ahoj všem. V poslední době jsem zde nadělal jednu "botu" za druhou, tak se chci touto formou všem omluvit !!! Ale popořádku. Narazil jsem na toto fórum čirou náhodou, byť jsem v té době prakticky hodinky nenosil ! Okouzlila mně ihned ta nadšenost pro hodinky a znalosti jednotlivých členů, že jsem si hned objednal hodinky Orient Quartz. Následně jsem ale naprosto "zmagořil" a chtěl nějaké mechanické auomaty. Volba padla na SEIKO SCVS013. Pak jsem uvažoval co s Orientama a tak jsem je chtěl nabídnout zde ke koupi. Hodně mně překvapil požadavek na 50 příspěvků, než je možné něco prodat. Ano, dnes přiznávám, že jsem ty příspěvly tak trochu honil, ale stále jsem zůstával věrným a zarputilým čtenářem zdejších příspěvků. Pak mně jeden ze zdejších moderátorů prohlédl a upozornil mně na tzv. turbovkládače. Mně nenapadlo nic jiného, než se vymluvit. Dotyčný se mi pak ještě omluvil. Po pár dnech jsem ale zneužil důvěry jeho a všech ostatních a skutečně zveřejnil inzerát na prodej mých původních Quartzek! Velmi správně byl můj "inzerát" vymazán. Dnes se cítím hodně trapně a vím,že jsem zklamal hodně zdejších členů. Ale i přesto si dovoluji Vás poprosit o odpuštění a velkorysost. Slibuji, že toto své chování nebudu opakovat, ale chci zůstat plnohodnotným členem Chronomagu a dál ulítávat na té naší "úchylce" !!! Petr Hape, za mne: 1. Tvé předchozí jednání nehodnotím. 2. Palec nahoru za omluvu a přijetí omluvy. 3. Abys z toho nevybruslil tak lehce, a potvrdil svůj zájem o hodinářský svět, navrhnu rootadminovi, aby Ti jako pokání uložil provést a nafotit sborku a rozborku nějakého jednohuchého hodinového strojku ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P Hajda Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Ale jo Hape, užij si to tady, levné to nebudeš Můžu potvrdit - ban by tě vyšel levněji :-). Před třemi měsíci mi ruplo, a koupil jsem si poprvé v životě hodinky - raději hned troje. Když jse se rozhlížel, kde by o dvoje nadbytečné mohl být zájem, narazil jsem na Chronomag. Po třech měsících je stav následující: 1. Neprodal jsem ani jedny, protože jsem si ke každým našel vztah. 2. Na Chronomagu jsem koupil od členů další troje, takže v současnoti mám šestery hodinky a koukám po dalších. Nevím, kam to půjde dál, ale dá se předpokládat, že za pár týdnů dostane redakce Chronomagu mail od mojí manželky, s žádostí o doživotní banán mé maličkosti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Dvoje hodinky od února je myslim dost slušnej průměr Žes chtěl prodávat co nejdřív mi zas takový drama nepřijde, ovšem před omluvou klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Hape, za mne: 1. Tvé předchozí jednání nehodnotím. 2. Palec nahoru za omluvu a přijetí omluvy. 3. Abys z toho nevybruslil tak lehce, a potvrdil svůj zájem o hodinářský svět, navrhnu rootadminovi, aby Ti jako pokání uložil provést a nafotit sborku a rozborku nějakého jednohuchého hodinového strojku ..... Trojkou by si mě srazil na kolena Leda, že by to byl stojek o velikosti olomouckého "orloje" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Já si myslím že stejně většina zaregistovaných lidí sem zavítala z podobných důvodů. Je to jasně vidět ve srovnání počtu členů a přispěvovatelů, kteří pravidelně diskutují. Většina lidí co sem zavítá kvůli prodeji... stejně brzy zjistí že to není až takové terno. Myslím že já jsem sem dorazil původně také proto... že bych zde mohl hodit poptávací inzerát. Pak jsem se začetl a na ten inzerát se nedostalo dodneška. Takže... myslím si že existuje již přirozená selekce a netřeba to dramatizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 (upraveno) Já jsem si našel tohle forum, kvůli čistému zájmu o hodinky a informacím o nich, prodávat tady určitě terno žádné není (jako ve všech forech), s nákupem je to lepší, ceny jsou tady většinou opravdu pěkné a hlavně je tady velká jistota dobrého nákupu (i když já jsem zde ještě ani neprodával ani nekupoval). Můj průměr nákupu hodinek od té doby co jsem tady je na každých 35 příspěvků jedny hodinky, takže pokud to takhle půjde dál, budu muset pořídit brzo další hodinkovnici Upraveno 26. března 2010 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Já jsem si našel tohle forum, kvůli čistému zájmu o hodinky a informacím o nich, prodávat tady určitě terno žádné není (jako ve všech forech), s nákupem je to lepší, ceny jsou tady většinou opravdu pěkné a hlavně je tady velká jistota dobrého nákupu (i když já jsem zde ještě ani neprodával ani nekupoval). Můj průměr nákupu hodinek od té doby co jsem tady je na každých 35 příspěvků jedny hodinky, takže pokud to takhle půjde dál, budu muset pořídit brzo další hodinkovnici Za ten cas od registracie je pocet tvojich prispevkov tiez pekne cislo :-) Co je to cisty zaujem o hodinky? Sorry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se