Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jsem rád, že jenom potvrzuješ má předchozí slova o tom, že španělské Jané ne, kolem nás je více lidí s takovou zkušeností ... I když vám samozřejmě ty komplikace a zbytečné starosti s tím spojené nepřeju ... Každopádně vodítko pro potenciálního kupce, že to není vycucané z prstu ... B)

Ale tak zase na druhou stranu jsme ho dostali půjčenej zadarmo :D

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nam se osvedcilo koupit levne nejdrive kocarek (pro dvojcata) z druhe ruky a az pak si ujasnit co vlastne budeme od vozitka pozadovat a na co si chceme dat pozor. Nakonec to vyhral "terenni" Chariot Cougar (treba zde), zatim plna spokojenost, zvlada i vychazky do lesa a prezil i dlouhou sneznou zimu.

Upraveno uživatelem Skeleton
Návštěvník Snow
Odesláno
Jsem rád, že jenom potvrzuješ má předchozí slova o tom, že španělské Jané ne, kolem nás je více lidí s takovou zkušeností ...   B)

Já nevím, mohu naopak říct, že Jané ano, drandíme skoro rok a nic, v pohodě, nic se nestalo.

Odesláno

Když už se řeší kočárky, rád bych se zeptal na zkušenosti s chůvičkami. Mám zatím takové, že více hučí a chrochtají, popř. se na ně napojují chůvičky v okolí. Tragické to je, pokud jsou oba aparáty zapojeny na stejný zásuvkový okruh (na jednom patře). To se přenáší ještě jakýsi brum a lupance. Pokud jsou přístroje ob jedno patro (jiné okruhy), je to bez brumu, ale i tak dost špatné (Phillips). Takže, pokud někdo máte pozitivní zkušenosti s konkrétním výrobkem, sem s nimi!

Odesláno

My můžeme doporučit chůvičky Angel Care, plní svou funkci na 100%, naprosto bezproblémově, žádné ruchy, šumy, naprostá spokojenost ...

Odesláno
Když už se řeší kočárky, rád bych se zeptal na zkušenosti s chůvičkami. Mám zatím takové, že více hučí a chrochtají, popř. se na ně napojují chůvičky v okolí. Tragické to je, pokud jsou oba aparáty zapojeny na stejný zásuvkový okruh (na jednom patře). To se přenáší ještě jakýsi brum a lupance. Pokud jsou přístroje ob jedno patro (jiné okruhy), je to bez brumu, ale i tak dost špatné (Phillips). Takže, pokud někdo máte pozitivní zkušenosti s konkrétním výrobkem, sem s nimi!

Taky máme Philips. Pravdou je, že když dítěte zaktivuje hlasový přenos, prdne to v ní, jako když se zapne starý rádio :-) a na konci krátičkého synkova vystoupení při vypadnutí dudlíku taky. Cizí chůvičky z okolí neslyšíme, ale občas se ozve takové sci-fi zacvrdlikání, že se docela dole v patře lekneme.

Máme model co má rodičovskou stanici s akumulátorem a tak není v síti třeba 4 dny a pak ho teprv nabíjím. Ale i když ho nabíjím nebrumí, asi tedy jiný okruh. Jsem na tyhle hračičky a tak mě trochu zamrzelo když jsem viděl, že lepší stroje mají i informaci o teplotě, kameru atd. Tuplem proto, že se malej narodil v půlce ledna kdy zima byla letos dost rozjetá a nahoře pod střechou kolísala podle spínání termostatu dole (v teplotně víc stabilní místnosti) v rozmezí 19-21 stupňů. Ale alespoň jsme ho nerozmazlili :-)

Tyhle jednoduché chůvy jsme dostali a tak jim na zuby nekoukám.

Odesláno

Podobné dileme som riešil pred 3,5 rokom. Ako hlbokýkočík som kúpil jazdený Peg Perego s podvozkom classé 4 (veľké nafukovacie kolesá) a vaničku ktorej názov si už nepamätám, ale bola väčšia ako Navetta a sedačku -vajíčko Peg Perego primmo viago. Potom som kúpil Jané slalom i keď som čakal na Peg Perego GT3 ktoré sa začalo vyrábať neskôr a už som nemohol čakať. Môžem i ja potvrdiť problém s prednou kotúčovou brzdou. Ako autosedačku ďalšiu som mal Romer King TS s poťahom Highline - je to kombinácia umelých materiálov, ktoré viacej vydržia, ale ten neodporúčam malá sa v ňom potila.

Odesláno
My můžeme doporučit chůvičky Angel Care, plní svou funkci na 100%, naprosto bezproblémově, žádné ruchy, šumy, naprostá spokojenost ...

taky tak :thumbsup_anim:

Odesláno

Užil jsem si s kočárkama svoje (3 děti), ve značkách se nevyznám, tak jen pár obecných postřehů.

1) změřte si prostor v kufru auta a šířku vchodových dveří do baráku. Je blbý muset kvůli kočárku (vždyť jsme ho dostali od maminky ...) bourat vchod nebo kupovat nový auto... Zákon schválnosti - i když byla v kufru ještě rezerva 10 cm, kočárek na straně u světla přesahuje a kufr nejde o 2 cm dovřít).

2) Brzdičky - nejlepší je ta na pružině co chytá za gumu kol. Nejhorší jsou plastové kroužky zaklapnuté do drátů kolečka (životnost 5-10 měsíců). Pérování zdaleka nejlepší když je korbička s podvozkem spojená na řemínkách. Všechna jiná řešení se časem rozvržou a přestanou fungovat. Pokud teda nemáte Porsche :-).

3) Madlo - kloub časem odejde (praskne plast madla, praskne kloub) protože je namáhanej při každém nadzvednutí kočárku. Podívejte se taky jak je to přinýtovaný. Duté měkké nýty nejsou na dlouho, kovové plné se zas docela blbě odvrtávaj. Koukněte se taky jak dlouhý je plast ještě pod nýtem (některé kočárky maj jen 2 cm, takže madlo v místě přinýtování k tyči trpí a plast časem praskne).

4) Kolečka - jakmile je tam nějaký plast, maj tendenci odcházet kolem osy, dobrý je vazelínovat. Je fakt že manželka najezdila stovky kilometrů, ale hádejte kdo dělá údržbu a musí to opravovat? A je blbý vyhodit ještě vcelku zachovalej kočár jen kvůli tomu, že někde něco praskne a náhradní díl se nedělá...

Odesláno

z vlastní zkušenosti kočár Jané Nomad (tři roky bez problémů), malý, lehký, skladný do kufru a přitom slušná kolečka, autosedačky buď Roemer nebo Maxi Cosi, bohužel nemohu doporučit polohovací Jané Matrix nemá dobré bezpečnostní hodnocení od ADACu, většinou ten, kdo umí kočáry neumí sedačky a naopak, sedačku určitě isofix, samozřejmě pokud je auto isofix compatible

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...