Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Díky všem, kteří přispíváte do tohoto fóra, na základě jeho pročítání jsem si konečně vybral a hlavně i koupil své první mechanické hodinky (teda až na ty dětské primky, které jsem kdysi jako školou povinný dostal :-) ) . Můj výběr byl celkem omezený, protože jsem potřeboval něco menšího kvůli užší ruce. Nakonec mně padly do oka tyto Certiny a když jsem zjistil, že jsou i s modrým ciferníkem, tak bylo více méně rozhodnuto. Byly půvovodně pouze na kovovém tahu, ale já mám rad kůži tak jsem dokoupil tento pásek de Beer. Jinak uvnitř je klasika ETA 2824-2

post-1110-1269973294.jpg

post-1110-1269973300.jpg

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno

gratuluju moc pekne.hlavne at slouzi a si spokojeny a traba casem pribudou dalsi.Jinak me prvni hodinky taky byly Certiny sice ne automaty ale quartz.U mne rozhodlo v te dobe velmi prizniva cena a muj nizky rozpocet.Jsem snimi naprosto spokojeny

Odesláno

Gratuluju,

Do začátku jsou to velice pěkný hodinky.

Jinak počítej s tím, že vnímání lidí

Když je ukážeš v hospodě a řekneš že stály já nevim cca 10.000,- tak si budou klucí klepat na čelo.

Když je ukážeš tady, tak je to začátečnickej model. :)

Odesláno (upraveno)
Gratuluju,

Do začátku jsou to velice pěkný hodinky.

Jinak počítej s tím, že vnímání lidí

Když je ukážeš v hospodě a řekneš že stály já nevim cca 10.000,- tak si budou klucí klepat na čelo.

Když je ukážeš tady, tak je to začátečnickej model. :)

jojo to vím, že je to spíš low end a tady nikoho neomráčí, ale stejně i o 20-30tis dražší hodinky mají pořád ten stejný kalibr, akorát mají "prestižnější" značku a za tu se mi teď nechtělo platit...

Upraveno uživatelem tomas1346
Odesláno
jojo to vím, že je to spíš low end a tady nikoho neomráčí, ale stejně i o 20-30tis dražší hodinky mají pořád ten stejný kalibr, akorát mají "prestižnější" značku a za tu se mi teď nechtělo platit...

velmi rozumne hovoris na zaciatocnika :)

Odesláno (upraveno)

Jsou hezký. Certinu mám rád. DS First Lady Chrono na tahu s perleťovým cifrem má manželka a jsou naprosto v pořádku. A pravdu máš v tom, že vypadají jako obdobné omegy/brajtle apod. za x-násobně vyšší ceny.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Ja bych rekl, ze sis vybral dobre. A rozhodne Te nemusi trapit, jestli nekoho omraci, nebo ne. Hlavni je, ze se libi Tobe.

Odesláno
Ja bych rekl, ze sis vybral dobre. A rozhodne Te nemusi trapit, jestli nekoho omraci, nebo ne. Hlavni je, ze se libi Tobe.

Moje řeč, o tom to vůbec není. Vybral jsi výborně :thumbsup_anim:

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...