Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jsou tu mezi váma nějací sázkaři, co sázejí na sportovní zápasy? Jestli ano, který sport preferujete a přes koho sázíte?

bwin, prevazne live sazky a v podstate na cokoliv :)

• Po letech...
  • po měsících...
Odesláno

Vidim,ze sazeni na sport se moc neujalo,coz je skoda,mohlo by to byt zajimave vlakno s ukazkama listku a treba zajimavyma tipama na konkretni matche.Ja stestene naproti jdu,ale zatim jsme se teda moc nepotkali:-).Jdu tam vymyslet neco na extraligu dnes:-)

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Tak se tu pokusim malicko ozivit starsi vlakno ... 

Ted jsem chtel zakladat neco podobneho, tak uvidime zda-li se to tu nejak rozjede .

Je tu  nekdo, kdo si vsadi na nejaky zapas pravidelne obcas / sam, nebo za pomoci nejakeho bookmakera / spolecnosti ( popr. neco konkretneji )

Uvazuji o takovem *zhodnoceni* financi s mensim rizikem .... 
                                                                                           Tak jak jste na tom vy kluci....

edt: A jak pise Marfael, muzem si tu udelat soukromou bookmaker spolecnost ... A podavat si potencionalni tipy atd :0)))

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Ja som dával nejaký ten futbal a hokej ešte dávno na strednej, potom dlho nič, a teraz sa tým smerom obzerám znova. 

Dokonca sa na to namotala i priateľka, a celkom jej ide :-) vyhráva viac, ako ja.

Kombinácia www.betviz.com (štatistiky, tabuľky, zranenia...) a BET365 (samotné tipovanie).

F.

Odesláno

To mame spolecny Gustafe :0D proto, jsem nejak oslovil jednu bookmaker spolecnost, a uvidime co z toho vyleze... Dle jejich slov nikdy nepujdu do minusu a zhodnoceni 4,6-49,8% to zni lakave :0D

Návštěvník Kamil
Odesláno

.... nikdy nepujdu do minusu a zhodnoceni 4,6-49,8% ...

Svatá prostoto! :)

Odesláno

To mame spolecny Gustafe :0D proto, jsem nejak oslovil jednu bookmaker spolecnost, a uvidime co z toho vyleze... Dle jejich slov nikdy nepujdu do minusu a zhodnoceni 4,6-49,8% to zni lakave :0D

Zni to hlavne moc verohodne?.

Odesláno

Rychle si kup nějaký slušný hodinky. Pak na ně už nikdy nebudeš mít....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...