charles Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Jsou tu mezi váma nějací sázkaři, co sázejí na sportovní zápasy? Jestli ano, který sport preferujete a přes koho sázíte?
Donuts Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Jsou tu mezi váma nějací sázkaři, co sázejí na sportovní zápasy? Jestli ano, který sport preferujete a přes koho sázíte? bwin, prevazne live sazky a v podstate na cokoliv
stratom Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 bwin, prevazne live sazky a v podstate na cokoliv ifortuna, hraju vsechno, kombiky, akovky, sola. Hlavne hokej, fotbal. Obcas live sazky.
Návštěvník honza121 Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Nejlepší je sázet přes bet365,dobrý výběr sázkovek mají tady:nejsazkovky.webnode.cz
Marfael Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Vidim,ze sazeni na sport se moc neujalo,coz je skoda,mohlo by to byt zajimave vlakno s ukazkama listku a treba zajimavyma tipama na konkretni matche.Ja stestene naproti jdu,ale zatim jsme se teda moc nepotkali:-).Jdu tam vymyslet neco na extraligu dnes:-)
Lobber Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 (upraveno) Tak se tu pokusim malicko ozivit starsi vlakno ... Ted jsem chtel zakladat neco podobneho, tak uvidime zda-li se to tu nejak rozjede .Je tu nekdo, kdo si vsadi na nejaky zapas pravidelne obcas / sam, nebo za pomoci nejakeho bookmakera / spolecnosti ( popr. neco konkretneji )Uvazuji o takovem *zhodnoceni* financi s mensim rizikem .... Tak jak jste na tom vy kluci....edt: A jak pise Marfael, muzem si tu udelat soukromou bookmaker spolecnost ... A podavat si potencionalni tipy atd :0))) Upraveno 2. května 2015 uživatelem Lobber
F.B. Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Ja som dával nejaký ten futbal a hokej ešte dávno na strednej, potom dlho nič, a teraz sa tým smerom obzerám znova. Dokonca sa na to namotala i priateľka, a celkom jej ide :-) vyhráva viac, ako ja. Kombinácia www.betviz.com (štatistiky, tabuľky, zranenia...) a BET365 (samotné tipovanie). F.
Gustaf Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 já sem u tipsportu, ale už sem dlouho nesazel, pac oni to vždycky hrajou úplně jinak, než jsem to tipoval :D
Lobber Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 To mame spolecny Gustafe :0D proto, jsem nejak oslovil jednu bookmaker spolecnost, a uvidime co z toho vyleze... Dle jejich slov nikdy nepujdu do minusu a zhodnoceni 4,6-49,8% to zni lakave :0D
Návštěvník Kamil Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 .... nikdy nepujdu do minusu a zhodnoceni 4,6-49,8% ... Svatá prostoto!
villain83 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 To mame spolecny Gustafe :0D proto, jsem nejak oslovil jednu bookmaker spolecnost, a uvidime co z toho vyleze... Dle jejich slov nikdy nepujdu do minusu a zhodnoceni 4,6-49,8% to zni lakave :0DZni to hlavne moc verohodne?.
Frantik Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Aneb "sázky s jistotou zhodnocení" :-)))) muhehe
Bert Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 To mame spolecny Gustafe :0D proto, jsem nejak oslovil jednu bookmaker spolecnost, a uvidime co z toho vyleze... Dle jejich slov nikdy nepujdu do minusu a zhodnoceni 4,6-49,8% to zni lakave :0D Rychle si kup nějaký slušný hodinky. Pak na ně už nikdy nebudeš mít....
Lobber Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Tak taky se mi to zda nejak nadsazeny, ale tak znate to :0D zkusit se ma vse ... :0D I to nemozne
bohus76 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 S některými lidmi je to těžké a nevěřím jim,však to znáš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se