Horhe Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Škoda že to ten mamlas odpískal takhle pozdě. Už mám naplánovanej víkend na vysočině. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Promiňte, ale která Rokytnice to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 já můžu přijet až v sobotu,budu tam už sama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Rokytnice, 16.9. -- lib - s noclehem do soboty min.SnowThomasPeteJay Doll - s noclehem do soboty Pozn.: Pete, mohl bys prosím ještě jednou postnout, kam to vlastně jedeme? Už se v tom ztrácím. Předem dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Škoda že to ten mamlas odpískal takhle pozdě. Už mám naplánovanej víkend na vysočině. To je pravda, take bych o tom uvazoval ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Rokytnice, 16.9. -- lib - s noclehem do soboty min.Snow - přijedu nejspíš v sobotu dopoledneThomasPeteJay Doll - s noclehem do soboty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 my (chronoshop) nejedem, na tak malý sraz je to pro nás trochu z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Vzhledem k tomu, že zájem nic moc a sešlo by se nás akorát tak na mariáš, tak svoji účast ruším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 bude nás teda pět?To můžeme jít v sobotu na túru,přijedu taky před obědem.Teda jestli nebudu mít defekt:).Těším se.Škoda,že nějaký mamlas demotivoval potenciální účastníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Tak jsem myslel, že se naposlední chvíli natáhne dalších pár lidí a ono to tedy zrovna nadějně nevypadá.Pete asi přes víkend,Jay Doll a já počítáme s odjezdem v sobotu; já bych měl vyrazit, jakmile budu O.K., tj. snad v poledne, Snow a Alina dorazí v sobotu před polednem.... Tak nevím, nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 (upraveno) http://www.hotelhelena.cz/ Jen se zeptám blbě. A nechcete to tedy odpískat a sejít se třeba za 14 dní jinde? Nikomu to vadit nebude. A ten můj spolužák je v pohodě, takže to také ustojí .Je to jen nápad, že by nás mohlo prostě být víc...5 lidí je strašně málo, byť vás rád uvidím... Upraveno 13. září 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 (upraveno) http://www.hotelhelena.cz/ Jen se zeptám blbě. A nechcete to tedy odpískat a sejít se třeba za 14 dní jinde? Nikomu to vadit nebude. A ten můj spolužák je v pohodě, takže to také ustojí . Je to jen nápad, že by nás mohlo prostě být víc...5 lidí je strašně málo, byť vás rád uvidím... Na rovinu? Asi to vidíš dost reálně Prozatím to tedy odpískáváme, že? Edit: Těch 5 lidí by se navíc spolu jen tak mihlo (3 pátek/sobota ... 2 sobota). Upraveno 13. září 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Tak si řekněte, já bych klidně dorazil, ale když to odpískáte, tak si najdu jinou zábavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Tak si řekněte, já bych klidně dorazil, ale když to odpískáte, tak si najdu jinou zábavu Jestli se ještě někdo na pátek nepřihlásí, asi bych to fakt bohužel odpískal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Přátelé, kamarádi, stálo mne to 3 slovy tři rodinné hádky, abych si vůbec vydupala jeden den volna....a teď, tři dny přd akcí se píská. TAk taky pískám a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Tak jsem myslel, že se naposlední chvíli natáhne dalších pár lidí a ono to tedy zrovna nadějně nevypadá. No já bych za určitých okolností rád přijel. Ale klíčové zde je, že se to změnilo na poslední chvíli, takže už nějaký program prostě mám... Myslím že podobně na tom bude i pár dalších lidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Už mám naplánovanej víkend na vysočině. Na sraz nemůžu, volno jsem nedostal, sloužím v sobotu. Horhe...kdy a kam jedeš ??? A na jak dlouho...že bysme, třeba, na chvilku....pokec ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Na sraz nemůžu, volno jsem nedostal, sloužím v sobotu. Horhe...kdy a kam jedeš ??? A na jak dlouho...že bysme, třeba, na chvilku....pokec ? Hoj, mám obavu, že nenajdu volnou chvíli. V sobotu přijedu s rodinou k matce do Třeště, večer posezení s přáteli, v neděli si odskočim na bráchovo vítání občánků do Peček a v pondělí mezi 9:00-11:00 školim pod blázincem v Jihlavě a pak do Třeště naložit ženu a malou a návrat do LBC. Pokecal bych rád, do budoucna něco vymyslíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 OK, tak jindy. Přes SZ Ti posílám své telefonní číslo a jak budeš mít cestu, cinkni, nebo napiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Škoda, Rokytnice mi vyhovovala, byla blízko. Další místo kam bych se ještě dostal by byl Špindlerův Mlýn, tam se zřejmě nesejdete, takže za čtrnáct dní nebo kdykoliv jindy beze mě. Myslím, že mou nepřítomnost přežijete . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se