Přejít na obsah

Celostátní setkání Chronomagu

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Edit - co třeba úplně jiná lokalita, nebyla by ?

Něco najdi, aby to bylo pro všechny zhruba stejně daleko, měli ubytování pro 40-80 lidí, vhodnou místnost nebo salonek nebo sál pro naše setkání, byla tam i jiná zábava, možnost nějaké relaxace, nebyla to úplně turistická ubytovna, zase ne za ceny přes tisíc za double.
  • po měsíci...
Odesláno

Něco najdi, aby to bylo pro všechny zhruba stejně daleko, měli ubytování pro 40-80 lidí, vhodnou místnost nebo salonek nebo sál pro naše setkání, byla tam i jiná zábava, možnost nějaké relaxace, nebyla to úplně turistická ubytovna, zase ne za ceny přes tisíc za double.

Jezerka na Seči by byla ideální a je to zhruba střed republiky (teda skoro). Protože bydlím za dvěma kopci-podporuji variantu Jezerka.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Hodně lidí ještě v září něco má, takže jsme se předběžně domlouvali na víkend od 1. října.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak přátelé, nemám čas na organizaci, nechal bych to na příští rok na jaro.

Odesláno

Casove jsem na tom bidne a kvuli praci muzu jen tezko planovat neco dopredu, ale chtel jsem jen napsat, ze Jezerka je myslim dobra volba. Kvuli prckovi jsme zvolili domaci dovolenou a byl jsem tam pred 14dny v te nove otevrene casti budovy a bylo to prima. Vyziti vseho druhu, jen kuchyne by mohla lepe korespondovat s hotelem. Nesla mi dohromady mrazena zelenina s cenou jidla a vsudypritomnou cervenou kuzi a mramorovym cernym oblozenim atd. Tim nerikam, ze se to nedalo jist, no a pak snad to ze v hotelu, ktery nosi privlastek KONGRES hotel neni signal zadneho z operatoru. Urcite tedy ne O2 a Tmobile. Ja byl ale o dovolene za tohle spis rad.

• po měsících...
Odesláno

Tak přátelé, nemám čas na organizaci, nechal bych to na příští rok na jaro.

Kamile, kamaráde, jaro je tady .... :-)

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...