Návštěvník Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 mrakodrap napsal: :-) Vy jste se snad všichni na tý jižní Moravě zbláznili Takovýhle děla na fórum nelítaj než od vás tam dole. No co říct gratuluji
XXXfazerXXX Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Tak to JJOOOO.........velka gratulace
skalis Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Jedna pecka za druhou! Se do Tebe prevtelil Dzejar, ne . Pekny, pane.
NIGHTinGALE Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 (upraveno) Tak to je masakr Všechno sedí, dokonalost sama. Parádní ciferník, bomba ručky, k tomu ta modrá luneta... Ty vole, tak ty bych fakt chtěl. Upraveno 9. dubna 2010 uživatelem NIGHTinGALE
bandicoot Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Uz jsem to psal, rikal a ja nevim co. Mel jsem je v ruce par minut a nesu si z nich pocit, ze lepsi a hezci hodinky jsem nevidel. Sice jsem mel v ruce hodinky i za 10mio, ale komplikace a platina automaticky krasavce s machrindexem neudelaji. Tohle je opravdu neskutecna bomba. Ta modra ocel na lunete je nadherna a ty vlnky jsou strasne sexy. Kdybych nehledal hodinky i ke kvadru, misto po Chrono Aero bych sahnul po tomhle. Definitivne.
Kubiznusus Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Tak TYHLE jsou oproti těm druhejm hranatejm opravdu ÚŽASNÝ!!
M916 Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 To je ale krásný Zenith týden blahopřeju, jsou krásný!
lastam Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 jsou naprosto uzasny, zadne zbytecne barvy v cifru a to je jejich plus, no a k nim jen dokoupit origo kovovy tah, to uz je prece malickost
nAscA Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Nadhera! Nechces udelat i nejake spolecne foto, kde budou vsechny Zenithy pohromade? Je mi trapne psat u kazdych zvlast, ze to jsou ty prave
Messiah Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Narosto famózní hodinky! Jen ta lupa se mi moc nelíbí :-)
hudecbr Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 Nikdy jsem nemohl pochopit, jak u El Primero se meri 1/10 vteriny na ciselniku?
bandicoot Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) hudecbr: na těch bežnejch to normálně nelze, přirozená nepřesnost usazení cifru a sekundový ručky chronografu ten odečet neumožní (ručka na 10 tiků uběhne 1,5mm obvodu, tam fakt nic víc než nějaký čtvrtky vidět neni). Ano, kalibr to umí, ale ručky a cifr to neindikují. Novým řešením u náramkových je model El Primero Striking 10th. edit pro vysvětlení: určitě jsem nechtěl říct, že sekundová ručka chrona a cifr jsou blbě nasazený, ale jen to, že prostě 1/10 na tom měřit nejde, protože tam nějaká odchylka daná sesazením ručky a cifru a tiskem indexů bejt může Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem bandicoot
Cyber Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) Jsem asi divnej, ale mě tedy neberou. Nemám rád kontrastní subdialy, mám rád hacking, nemám rád neopravitelný lunety co chytnou každý šrám, a celkově mám radši nezdobený hodinky. El Primero je fajn, tedy pokud ho člověk nemusí servisovat. V téhle kategorii bych bral raději Diver JLC Compressory. U těchto nevím jestli jsou na okrasu, nebo pod vodu, nebo do auta, nabo kam? Zenithy se mě líbily v té předchozí verzi, 40mm, tool vzhled, stroj stejný, luneta decentní, bez ozdob, hvězdiček a kudrlinek. Sháněl jsem je dlouho, a nakonec to vzdal. Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem Cyber
M916 Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Alda napsal: Co ale fakt na žádných hodinkách nemusím, je průhledný dýnko. I přesto, že v případě El Primero je co ukazovat, móda je to hrozná. A na to zase můj dvorní hodinář říká: "Průhledný dýnko, to je paráda, to zachrání spoustu hodinek. To bys nevěřil, co hodinek se zničí jenom proto, že se majitel chce podívat, jak vypadá strojek. Každej se pak v tom rýpá..."
Pixelator Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 nadherny mechanizmus nadhernych hodiniek...uzivaj v zdravi
mrakodrap Odesláno 17. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Dovolím si oživit toto vlákno a postnout sem pár fotek jak moc pěkně tyto hodinky svítí a také jak vypadají na ruce.
sureshot Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 vacsina z tvojich kuskov zo zbierky je KRASNAroznorody vyber, zaujmave napady aj spracovanie...RJ ako top snad sa niekedy dohrabem do cz na nejaky zraz to pozriet nazivo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se