bohush Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Rakovina, eh? Jsou lidi, kteří takhle definujou lásku... Láska se dá po pár měsících racionálně zvládnout, tohleto ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Láska se dá po pár měsících racionálně zvládnout, tohleto ne To čemu říkáme láska je jen biochemická podmíněná reakce... a přechází sama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viki Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Rakovina, eh? Jsou lidi, kteří takhle definujou lásku... A nekteri taky rikaji, ze laska je jako rakovina. Kdyz je poradna, ani jedne se nezbavis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 A tak ma napadlo pri vašich výlevoch: Byť ešte raz slobodný, tak......... chodím po svete a hľadám........... dievčinu - hodinárku, ktorú bych pojal za manželku. Snáď by ma to vyliečilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 A tak ma napadlo pri vašich výlevoch: Byť ešte raz slobodný, tak......... chodím po svete a hľadám........... dievčinu - hodinárku, ktorú bych pojal za manželku. Snáď by ma to vyliečilo Tuhle bys nechtěl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Tuhle bys nechtěl? Jeeee, tak o týhle se mi dnes bude zdát ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Jeeee, tak o týhle se mi dnes bude zdát ..... O té se mi zdá už pěkně dlouho, tak už si ji někdo vemte, ať mám pokoj :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Tuhle bys nechtěl? Stavím se do řady, kdyby jí pykof nakonec nebral . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Tuhle bys nechtěl? jéje... kočka má na ruce snad portugaly... já mám portugaly doma... do hajzlu s hodinkama, radši bych tu kočku, ta má krásný háro edit: a jak se ladně ručkou opírá o tu mašinu... edit2: jděte do hajzlu, proč myslíte, že se schovávam tady, už ani tady nenajdu klid Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 jéje... kočka má na ruce snad portugaly... já mám portugaly doma... do hajzlu s hodinkama, radši bych tu kočku, ta má krásný háro edit: a jak se ladně ručkou opírá o tu mašinu... edit2: jděte do hajzlu, proč myslíte, že se schovávam tady, už ani tady nenajdu klid Vona totiž mrška má asi firemní, jelikož je to fotka přímo z fabriky IWC To jsem vám ze začátku zatajil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 je to fejk (ta fotka). v reale tam makaji urcite spis takovi rizci, jako ten co se schovava za sloupem... tohle bude sprosta propaganda... ale velice, velice pekna propaganda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) je to fejk (ta fotka). v reale tam makaji urcite spis takovi rizci, jako ten co se schovava za sloupem... tohle bude sprosta propaganda... ale velice, velice pekna propaganda Tak to nemohu potvrdit, ani vyvrátit :-D Třeba je to fotka z doby předkrizové, kdy z důvodu velké poptávky musela ve výrobě vypomoct i asistentka ředitele... Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 je to fejk (ta fotka). v reale tam makaji urcite spis takovi rizci, jako ten co se schovava za sloupem... tohle bude sprosta propaganda... ale velice, velice pekna propaganda Little....neříká se propaganda, ale public relations .....moc hezká paní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOZ Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 je to fejk (ta fotka). v reale tam makaji urcite spis takovi rizci, jako ten co se schovava za sloupem... tohle bude sprosta propaganda... ale velice, velice pekna propaganda Slečna je ale nejspíš pravá - ručičky jsou správné délky a ciferník jednoznačně originál. Škoda jenom, že tam není i fotka strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 nóóó... je tam trochu rozdíl, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kočkodaan Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Nejzajímavější na tom je, že se to dá opravdu přirovnat k rakovině... Napadá to všechny bez ohledu na společenské postavení, vždělání, místo, věk... AMEN! Klucí já jsem rád že jsem Vás našel....Tady jsem doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Nojo, jasně... pánskej klub - začalo to filozofií a co nevidět to někdo načne a padnou výrazy jako "dudy" a "stehna" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 Tuhle bys nechtěl? Neblaznete, to neni hodinarka. Je to asistentka reditele, co se ji zlomil pilnicek na nehty, tak si je skocila pribrousit do dilny . Heh, ta fotka se tu jiz pred nejakou dobou mihla (pochazi z reportaze z IWC od clena nejakeho zahranicniho fora). A kocka to je, to teda jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viki Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 Topkane, Topkane! To je od Tebe necestne a nesportovni! Takhle nas rozrusovat! Clovek nevi po cem touziti vice.... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 Tuhle bys nechtěl? Pánové neblbněte, má kozí nohy a ještě je úplně blbá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se