Přejít na obsah

Jdu si takhle po ulici...

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tuhle bys nechtěl?
jéje... kočka má na ruce snad portugaly... já mám portugaly doma... do hajzlu s hodinkama, radši bych tu kočku, ta má krásný háro

edit: a jak se ladně ručkou opírá o tu mašinu...

edit2: jděte do hajzlu, proč myslíte, že se schovávam tady, už ani tady nenajdu klid

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jéje... kočka má na ruce snad portugaly... já mám portugaly doma... do hajzlu s hodinkama, radši bych tu kočku, ta má krásný háro

edit: a jak se ladně ručkou opírá o tu mašinu...

edit2: jděte do hajzlu, proč myslíte, že se schovávam tady, už ani tady nenajdu klid

Vona totiž mrška má asi firemní, jelikož je to fotka přímo z fabriky IWC :thumbsup_anim: To jsem vám ze začátku zatajil...

Odkaz ke komentáři

je to fejk (ta fotka). v reale tam makaji urcite spis takovi rizci, jako ten co se schovava za sloupem... tohle bude sprosta propaganda... ale velice, velice pekna propaganda :D

Tak to nemohu potvrdit, ani vyvrátit :-D Třeba je to fotka z doby předkrizové, kdy z důvodu velké poptávky musela ve výrobě vypomoct i asistentka ředitele...

Upraveno uživatelem Topkan
Odkaz ke komentáři

je to fejk (ta fotka). v reale tam makaji urcite spis takovi rizci, jako ten co se schovava za sloupem... tohle bude sprosta propaganda... ale velice, velice pekna propaganda :D

Little....neříká se propaganda, ale public relations :thumbsup_anim: .....moc hezká paní :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Slečna je ale nejspíš pravá - ručičky jsou správné délky a ciferník jednoznačně originál. :wub: Škoda jenom, že tam není i fotka strojku. :P

Odkaz ke komentáři

Nejzajímavější na tom je, že se to dá opravdu přirovnat k rakovině... Napadá to všechny bez ohledu na společenské postavení, vždělání, místo, věk...

AMEN!

Klucí já jsem rád že jsem Vás našel....Tady jsem doma... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Tuhle bys nechtěl?

Neblaznete, to neni hodinarka. Je to asistentka reditele, co se ji zlomil pilnicek na nehty, tak si je skocila pribrousit do dilny :thumbsup_anim:.

Heh, ta fotka se tu jiz pred nejakou dobou mihla (pochazi z reportaze z IWC od clena nejakeho zahranicniho fora). A kocka to je, to teda jo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...