vraby Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Zdravím,hodila by se nová rubrika PŘEDBĚŽNÝ ZÁJEM? Docela se rozjel v sekci prodej tento nový druh nabídek.(Předběžný zájem,průzkum zájmu,zkoumám zájem,populární test event.zájmu,Předběžny test zájmu Co vy na to?
Zibesoni Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Jeví se mi to jednoznačně jako snaha o zavedení aukcí do chronomagu, avšak s tím, že nejsou stanovena přesná pravidla pro ukončení aukce. Prodej se uskuteční pouze tehdy, když se to prodávajícímu bude pozdávat. Moje výsledné hodnocení celé záležitosti - totální vyčůranost !!!
Frantik Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Ja jsem tuto frazi pouzil skoro jako prvni asi pred dvema tydny. Byla to jen formulace, ktera me napadla, nevedel jsem, ze se to takto chytne. Nicmene jde jen o retoriku, neni potreba u toho delat dalekosahle zavery. Hlavne pan Zibesoni by se mohl uklidnit se svymi vykriky. Navic mi to prijde docela p...l
Milis Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Ale kdepak vyčůranost. Všichni jsme tady váhaví střelci, který maj vždycky něco na wish listu - předběžným zájmem si prostě trošku pootvíráme dvířka a popouštíme uzdu fantazii.. Netuším, co by se z takový rubriky ve finále stalo ale jsem pro!
bandicoot Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 (upraveno) Ojebávka by to byla, kdyby tam dotyčný nedal cenu. Pravidla ale všechny tyhle "průzkumy" splňují. Milis to dal dobře - je to furt stejný hledání grálu, akorát do těch úvah vtahujeme i další případný hráče. edit: nová rubrika je k prdu, ať si každej dá do podpisu to, co nemá v aktivní nabídce, ale je víceméně k prodeji - např. u mě by tam mohly bejt vždycky všechny aktuálně vlastněný hodinky Upraveno 13. dubna 2010 uživatelem bandicoot
Zibesoni Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Frantik napsal: Ja jsem tuto frazi pouzil skoro jako prvni asi pred dvema tydny. Byla to jen formulace, ktera me napadla, nevedel jsem, ze se to takto chytne. Nicmene jde jen o retoriku, neni potreba u toho delat dalekosahle zavery. Hlavne pan Zibesoni by se mohl uklidnit se svymi vykriky. Navic mi to prijde docela p...l Vidím, že jsem hned někomu šlápl na kuří oko. Trefa na první ránu !
Cyber Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 bandicoot napsal: Ojebávka by to byla, kdyby tam dotyčný nedal cenu. Pravidla ale všechny tyhle "průzkumy" splňují. Milis to dal dobře - je to furt stejný hledání grálu, akorát do těch úvah vtahujeme i další případný hráče. edit: nová rubrika je k prdu, ať si každej dá do podpisu to, co nemá v aktivní nabídce, ale je víceméně k prodeji - např. u mě by tam mohly bejt vždycky všechny aktuálně vlastněný hodinky No myslím, že to je řešení, jsem pro. Prostě místo keců, a citátů, a odkazů na nesmyslný stránky, tam dát co hledám, a co tak úplně moc nepotřebuju.
Frantik Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Zibesoni napsal: Vidím, že jsem hned někomu šlápl na kuří oko. Trefa na první ránu ! To vubec ne, ja jsem chtel prodat a bez aukce. Stejne tak chtej prodat i ostatni clenove, vesmes samá známá jména. Nejde o nic nez o formulaci. Ale slapl si mi na kuří oko, s kecama o vycuranosti, to mas pravdu. nemam rad podobne chytraky, kteri hned vsechno prokouknou
bandicoot Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 vona ta formulace může mít ještě další pozadí: - člověk necejtí takovou prohru, když nabízený hoďky nenajdou majitele, ono se těžko pak berou na milost hodinky, který zůstaly z prodeje doma - test zájmu je trochu proobchodní formulace, která nemá navozovat pocit nutnosti přihazování (zibesoni), má ale navodit ten lehčí časový pres - testující hodinky aktivně neprodává, nejsou naleštěné v krabičce, ale hodinky běžně dál nosí (tudíž není úplně podstatný popis stavu), jen tím dává najevo, že by se k řádnému prodeji ukecat nechal
Frantik Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 bandicoot napsal: vona ta formulace může mít ještě další pozadí: - člověk necejtí takovou prohru, když nabízený hoďky nenajdou majitele, ono se těžko pak berou na milost hodinky, který zůstaly z prodeje doma - test zájmu je trochu proobchodní formulace, která nemá navozovat pocit nutnosti přihazování (zibesoni), má ale navodit ten lehčí časový pres - testující hodinky aktivně neprodává, nejsou naleštěné v krabičce, ale hodinky běžně dál nosí (tudíž není úplně podstatný popis stavu), jen tím dává najevo, že by se k řádnému prodeji ukecat nechal Presne tak, je to vlastne takovy marketingově prodejní trik
spiderer Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 bandicoot napsal: vona ta formulace může mít ještě další pozadí: - člověk necejtí takovou prohru, když nabízený hoďky nenajdou majitele, ono se těžko pak berou na milost hodinky, který zůstaly z prodeje doma - test zájmu je trochu proobchodní formulace, která nemá navozovat pocit nutnosti přihazování (zibesoni), má ale navodit ten lehčí časový pres - testující hodinky aktivně neprodává, nejsou naleštěné v krabičce, ale hodinky běžně dál nosí (tudíž není úplně podstatný popis stavu), jen tím dává najevo, že by se k řádnému prodeji ukecat nechal Tohle by se dalo dat do popisu te sekce, je to celkem vystizny!
P Hajda Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 (upraveno) Myslím že je tady na fóru hodně těch, kterým by k tomuto účelu mohlo posloužit už chlubící vlákno :-). Stačí na hodinky před focením pověsit cenovku s cifrou, za kterou by byly případně k mání. EDIT: překlep Upraveno 13. dubna 2010 uživatelem P Hajda
kuko Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 A ako je to z testovanim predbezneho zaujmu,ak nemam 50 prispevkov?
Kalifx Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 (upraveno) No já jsem se dnes rozhod odpovědět v patřičných vláknech, že zájem nemám. Podle mě jsou taková vlákna v prodejní sekci tak trošku absurdní. Už když jsem to komentoval, tak mě taky napadla myšlenka na samostatnou sekci. Protože v prodejní sekci jsem byl zyvklej na jasnej inzerát. A i když si to dotyční třeba pak nakonec rozmysleli , bylo to od začátku jasný. Jako vyčůranost to v žádném případě nevidím, ale řekl bych, že je to kontraproduktivní v běžný sekci "Prodám". Já to totiž úplně nechápu - jaký je rozdíl mezi "zjišťováním zájmu" s udanou cenou a běžným inzerátem? Fakt jen ta rétorická vomáčka kolem, jak píše Franta. Takže z těch tří bodů, který napsal bandi je to podle mě především ten první. Cejtím z toho možná už trošku hodinkovýho "gamblerství". Chorobní hráči si taky vytváří různý psychický pomůcky, který jim umožní buď zase hrát a nebo "se ctí" prohrát. Takže to asi funguje takhle: Tak tady mám tydle hodinky, kdyby je někdo chtěl, tak prodám protože jsem stejně chtěl a když je neprodám tak jsem stejně nechtěl.... Upraveno 13. dubna 2010 uživatelem Kalifx
Frantik Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Kalifx napsal: No já jsem se dnes rozhod odpovědět v patřičných vláknech, že zájem nemám. Podle mě jsou taková vlákna v prodejní sekci tak trošku absurdní. Už když jsem to komentoval, tak mě taky napadla myšlenka na samostatnou sekci. Protože v prodejní sekci jsem byl zyvklej na jasnej inzerát. A i když si to dotyční třeba pak nakonec rozmysleli , bylo to od začátku jasný. Jako vyčůranost to v žádném případě nevidím, ale řekl bych, že je to kontraproduktivní v běžný sekci "Prodám". Já to totiž úplně nechápu - jaký je rozdíl mezi "zjišťováním zájmu" s udanou cenou a běžným inzerátem? Fakt jen ta rétorická vomáčka kolem, jak píše Franta. Takže z těch tří bodů, který napsal bandi je to podle mě především ten první. Cejtím z toho možná už trošku hodinkovýho "gamblerství". Chorobní hráči si taky vytváří různý psychický pomůcky, který jim umožní buď zase hrát a nebo "se ctí" prohrát. Takže to asi funguje takhle: Tak tady mám tydle hodinky, kdyby je někdo chtěl, tak prodám protože jsem stejně chtěl a když je neprodám tak jsem stejně nechtěl.... Hele je přece jasný, že všechny hodinky co teď máme, patří už vlastně někomu jinému Prostě žijeme v permanentním "zjišťováním zájmu" o prodej a koupi dalších definitivních hodinek
Z. Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Frantik napsal: Hele je přece jasný, že všechny hodinky co teď máme, patří už vlastně někomu jinému ... Je to drsný, ale je to tak...
Frantik Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Z. napsal: Je to drsný, ale je to tak... Asi jako reklama na Pateky: "tyto hodinky vlastně nevlastníte, pouze je schraňujete pro další generace"
ricous Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Já jsem jeden takový "zájem" taky postnul a určitě to nebylo z důvodu "aukce" (cena byla jasně daná). Prostě jsem chvíli přemýšlel o jiné, časově omezené nabídce a jelikož jsem potřeboval bleskovku a nechtělo se mi fotit, zkusil jsem tuhle formulaci.
baza Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 (upraveno) Kalifx napsal: No já jsem se dnes rozhod odpovědět v patřičných vláknech, že zájem nemám. .............................. Já v těch příspěvcích taky nevidím nic jiného než v prodejních příspěvcích. Rozdíl byl v tom, že tam někteří hyperaktivní členové tam začali hromadně vyjadřovat svůj NEzájem, takže to najednou bylo dost nepřehledné , že? Upraveno 13. dubna 2010 uživatelem baza
Murphy97 Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Sonduji predbezny zajem, zda by mi nekdo nedaroval ? 5000 za ucelem nakupu nekterych hodinek, u kterych se tady sonduje predbezny zajem o koupi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se