Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
To se dá, ale mě by zájímaly solidní firmy.

Tak to bude asi těžké ;)

Odesláno

žasnu :)

Odesláno

Tak tohle už mi mozek nebere...

Odesláno

Jak to bylo v "basnikach"? Clovek muze rict (v tomto pripade "navrhout") sebevetsi pitomost a vzdycky se najde nejakej blbec, ktery mu zatleska.. ;) Ale kdyz se to nekomu libi a nevi co s penezma?..

Osobne si dovedu predstavit decentni cartoon obrazek, umisteny napriklad do subciferniku jako u tehle omeg..

snoopy.jpg

Nikoho to neurazi, ma to vtip a neni to az tak do oci bijici..

Odesláno

hodinky s mickym delal timex nekde v 70. letech je to trochu sberatelska zalezitost :-), coca-cola si nechala udelat u rolexu hodinky taky nekdy v 70. ci 80.letech, nepamatuji si pri jake to prilezitosti, snoopy speedy - to je jine kafe, to je proste parada :-)

Odesláno

Z toho jsem teda nadšenej - snoopy, mickey, cola - nádherný exempláře moderní doby! Proto mě tak mrzí, že jsme s primem ještě nezmákli toho krtečka! Ty genta i moonwatche jsou bóóóóží! až tedy na ty hnusný tahy, zejména na múnvočích, škoda..... ale dají se vyměnit. :)

Odesláno
Z toho jsem teda nadšenej - snoopy, mickey, cola - nádherný exempláře  moderní doby! Proto mě tak mrzí, že jsme s primem ještě nezmákli toho krtečka! Ty genta i moonwatche jsou bóóóóží! až tedy na ty hnusný tahy, zejména na múnvočích, škoda..... ale dají se vyměnit. :)

Čechíno už je, tak krtečka se snad taky dočkáš :) Jen bude problém s autorskýmy právy na krtečka.

Odesláno
A to si piste, ze decentni hodinky s krteckem by minimalne v Japonsku sly na dracku! :D

Decentní hodinky s krtečkem? To by šlo? Není to protimluv? Místo ručiček lopatičky? Jako "broad arrow"? :D Tah z kalhotkoviny? Datumové okénko jako květ heřmánku? Já je vidím, ale decentní nebudou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...