Jumbo Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2010 Tak to příště musíš nakupovat v JLC butiku - nedostaneš slevu (nebudou přece podrážet autorizované prodejce), zato 4 roky záruku... Edit: formulace No jo, když já jsem to v takovém stavu, bez data prodeje, odkoupil od Cybera. Na rovinu, nemám na to, abych takové hodinky kupoval v JLC butiku, záruka, nezáruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 To vypadá velice použitelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Ozivim krapet vousaty vlakno, ale nadseni neopada a v "dennim" vlakne je jiz fotek Compressoru 2 dost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 A dalsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Zajímavé hodinky i když to není úplně moje káva, netlačí Tě ten spodek hodinek? Já bych měl večer na ruce asi obtisknuto Master Compressor s logem JLC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Tak obtisk na zapesti samozrejme mam, ale zadny neprijemny pocit pri noseni nevnimam. Ale to muze byt do znacne miry tou euforii :-)Imho jsou nadherny. Ano, je to trochu preplacany, ale ma to byt sportovni model, takze proc ne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 takhle si predstavuju moderni chronografy. uzasny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Hrozně se mi líbí ten hodinový subciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 31. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) Nesmíš si ten řemen tak utahovat, tohle pouzdro přeci sedí na zápěstí jak ulité.Co se týče alternativního řemení, koukni na stránky Ondry Šímy, má tam min. 3 alternativy. Jediná komplikace je, že Master Compressor chce kulaté konce. Edit: teda aspoň předešlé modely to tak měly. Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Utahuju, pac nesnasim, kdyz mi hodinky na zapesti "litaj" :-)U Ondry siju a i ten modrej krokous s kterym jsem hodinky koupil je jeho prace.I u GP Sea Hawk jsou prohnuty stezejky a remen u pouzdra zaoblenej a Ondra to myslim zvladnul dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Utahuju, pac .... ...pac kdyz je pred spanim sundam, tak jeste po tme 10 minut prstama prejizdim pres leve zapesti jako slepec po makovanem rohliku a ctu si "MASTER COMPRESSOR" :-D. ...a ted vazne, jsou to nadherne hodinky. Kloboucek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Jsou suprový, JLC na fóru není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Jsou suprový, JLC na fóru není nikdy dost Rad bych casem pridal Reverso. Chtel jsem je koupit manzelce, ale prohlasila, ze ted zadny drahy hodinky nechce, ze je neunosi. Je na matersky :-). Taha ted jenom TH Aquaracer (imho super hodinky pro babu) a ostatni ji pouze lezej ve sperkovnici.Tak Reverso si holt budu muset koupit pro sebe :-), kdyz to jinak nejde:-) Prisla na me dost silna chronohorecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Rad bych casem pridal Reverso.Chtel jsem je koupit manzelce, ale prohlasila, ze ted zadny drahy hodinky nechce, ze je neunosi. Je na matersky :-). Taha ted jenom TH Aquaracer (imho super hodinky pro babu) a ostatni ji pouze lezej ve sperkovnici.Tak Reverso si holt budu muset koupit pro sebe :-), kdyz to jinak nejde:-) Prisla na me dost silna chronohorecka.Snad také (brzy) přidám Reverso, uvidíme Krom TT1931 mám ještě slabost pro AMVOX I takové Polarisy za lidovou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Jsem dnes nechal trochu "probehnout" chronograf, kdyz uz ho v tech hodinkach mam :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Dnes si situace vyzaduje chronograf, jdu se podivat na nejaky sportaky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se