monreale Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Zalíbily se mě Stowy marine, ale protože se sem nedováží, nevím, jestli je tady někdo servisuje, nebo se musí posílat do Německa? Máte někdo nějakou zkušenost tohoto druhu? Díky.
kubson Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 vítej na fóru, dneska už není příliš rozdíl v tom, poslat hodinky na servis do Engelsbrandu, nebo co já vím do Pelhřimova třeba..
Frantik Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Zalíbily se mě Stowy marine, ale protože se sem nedováží, nevím, jestli je tady někdo servisuje, nebo se musí posílat do Německa? Máte někdo nějakou zkušenost tohoto druhu? Díky. Nikdo je zde oficialne neservisuje, neni tu ani ofiko prodejce, ale pripadny servis v Nemecku jiste neni zadny problem. Pouzivaji strojky Eta, takze drobna serizeni, vycisteni, drobne opravy jiste zvladne solidni hodinar zde v CR.
Heky Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Ahoj a vítej na fóru! Určitě je lepší poslat hodinky zpátky do Stowy - Jörg je odborník a navíc je velice ochotný, tak proč to riskovat u nás. Jinak výběr ti určitě schvaluju Pro inspiraci koukni sem.
safi Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) Teď se mi vrátily mé Stowa Antea KS z opravy u Jörga. Vyčištění a seřízení strojku, repase pouzdra. Trvalo to poněkud déle, ale výsledek na 110%. Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem safi
Arthur N. Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Teď se mi vrátily mé Stowa Antea KS z opravy u Jörga. Vyčištění a seřízení strojku, repase pouzdra. Trvalo to poněkud déle, ale výsledek na 110%. napiš mi prosím do SZ cenu takovéto údržby u Stowy, díky
Arthur N. Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Teď se mi vrátily mé Stowa Antea KS z opravy u Jörga. Vyčištění a seřízení strojku, repase pouzdra. Trvalo to poněkud déle, ale výsledek na 110%. napiš mi prosím do SZ cenu takovéto údržby u Stowy, díky
Hasňa Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Myslim, ze bys tu cenu mohl hodit i sem. Taky by me to zajimalo a myslim, ze se nejedna o nic tajneho.
Arthur N. Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 safi, za kolik prosím byla ta generálka u STOWY? abych věděl kolik si mám dát bokem. díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se